Evlenince hayatınızda neler değişti

aslında zorlukları cok fazla herseyı ıkı kısılık yapmaya baslıyorsun malesef bızım memlekeımızde anneler erkek oğullarını sankı prensmıs gıbı yetıstırıyorlar bır tabagı bıle yerıne koymak zor gelıyor oncelıkle calıan bır bayansan eşinin sana yardımcı oması ıcın ufak ufak bastan alıstırmalar yapman lazım bence mesela ben ılk evlendıgımızde eşime ay hadı sen sofrayı getır bende mutfagı toplımda sana mısır patlatayım derdım yada sen sılerken ben supureyımde annenelere caya gıdelım derdım ve sımdı 5 yıllık evlıyım cok sukur esım her konuda yardımcı oluyor yanı demek ıstedıgım evlılıkte hersey aslında daha zor ama SEVİLİYORSAN eger hele bırde evladın oldumu herseye deger gelıyor ınsana

ben evlenmeden çok serbesttim.. şimdi eşime göre hareket ediyorum... kafama göre takılan biriyim şimdiyse degilim. ilk günlerde çok zorlandim o alçidan... eşimin kıskançlığı evlenince göstyerdi evlenmedden çok göstermedi.. yinede mutluyum eşimlwe... ama elim kolum kocama bağlı. kendime göre hareketde edemiyorum...

Ayni durumu bende yasiyorum ama cok sükür yinede mutluyum

Bence daha mutlu oluyorsun..
Bi kere kendi evin oluyor ikinizin evi.. Şöyle bir bakıyorsun Allah'a şükrediyorsun,sevdiğin Adam yanında Aile olmuşsunuz, eşinle oynaşmalar, birlikte zaman geçirmek ,sevip sevildiğini bilmek birlikte sarılıp uyumak, sabah uyandığında yanında eşinin olması çok güzel şeyler..
Baba evine artık eşinle birlikte gitmek ayrı bir gurur,sevinç yada ne desem bilemedim çok güzel bir duygu işte :KK51:
Allah isteyen herkese nasip etsin mutlu bir evlilik..:KK68:

Evet sadece mutlular yazmış sanki.olmayanlarda var mesela ben .evlenmeden önce daha rahattım her yönden.hatta 8 yıl severek evlendim çoğu kişiye nasib olmaz.ama şimdi nefret ediorum ve daha bir yıllık evliyim.evlendiğimden beri bi rahat yüzü görmedim.ne maddi ne manevi .o yüzden ya aklınızı kullanın yada evlenmeyin.

Eskiden istediğim heryere çekip gidiyorum. Simdi ise oturmaya komşuya bile gidemiyorum. Çünkü evden çıkıp kimseye gitmiyor. Bu huyundan iğreniyorum. Evde bunalıyorum. Evlendiğimizden beri kimseye gitmedik.

Evet sadece mutlular yazmış sanki.olmayanlarda var mesela ben .evlenmeden önce daha rahattım her yönden.hatta 8 yıl severek evlendim çoğu kişiye nasib olmaz.ama şimdi nefret ediorum ve daha bir yıllık evliyim.evlendiğimden beri bi rahat yüzü görmedim.ne maddi ne manevi .o yüzden ya aklınızı kullanın yada evlenmeyin.

Niye nefret ettin o kadar :/

ben de annemle çok mutuszdum geçen yine gittim yanına komşu Allah sabır versin dedi. Eve gelemezdim o yatmadan çenesinden üstüme fırlattıklarından kurtulamazdım... evlendim de biraz raahat ettim ama evlenmiş olmak için kurtulmak için evlenme sakın ne de olsa annenin evi kötü adamın kv nin yanı daha beter kendi evinde çemkir çemkir otur öbür tarafta el kzı olursun onu bil biraz acı verici bir süreç ama eleyecen olamyanı.... kısmeti açık olsun hepimizin

Evlilik bi kere insanın hayatını gerçekten düzene sokuyor... Kendi kafana göre düzenlediğin evin oluyor, mutfağın oluyor.. Eşinle ufak tefek anlaşmazlıklar dışında bir problem olmuyor.. O anlaşmazlıklar da zamanla tanıdıkça aşılıyor zaten.. Sevmek sevilmek duygusu aynı yastığa baş koymak birine sarılarak uyumak onun sıcaklığını kokusunu hissetmek mükemmel bişi bence..

Ay kızlar yazdıklarınızı okudukça evlenesim geldi ama daha aday adayi bile yok ortada:KK33:
evlenmek için evlenme konuya dertli adam yazmamış zaten resmen kurtulanlar yazmış :KK66: örneğin ben annemden geliyorum ve içim şişti şu anda dar attım kendimi eve nasıl katlandım bunca sene bilmiyorum. he evlilik hiç kolay değil o ayrı

çok ilginç 10 güne kadar mutluyken evimde eşimle herşeye rağmen bu foruma bakmak aklıma gelmemişti. biraz sıkıntılıyım bu aralar bi bakınıyım ne var ne yok insanlar nasıl dedim. okudukça içlendim. bu sorunun cevabı, soruyu sorduğunuzdaki duruma göre değişir bence. mesela ben bi haftadır zor zamanlar geçiriyorum. bi haftalık bi küslüğün sonucunda çok fena kavga ettik ve beni evden kovdu defalarca. zoruma gitti çok. gidemeyeceğimden diil , ailemin kapısı sonuna kadar açık bana ama bi çocugum var. ani karar vermek istemedim. sonrada sinire geldim söyledim falan dedi ama ben yutup indiremedim. o hiç bişi olmamış gibi devam etmeye çalışsa da benım duvarlarıma çarpıyo şimdi. uzatıyosun diyo. ama ben paramparçayım benı kovmasından dolayı. affedemiyorum.

evlilik böyle bişi işte. bi ip var arada kopartıp gidebilirsin ama yapamıyosun. onun gibi hiç bişi yokmuş gibi davranmaya çalışıyosun ama "sinirle" söylediği sözler geliyo aklına hazmedemiyosun. iki arada bi derede kalıyosun. hayırlısı...

Keske evlenmeseydim . Bekarken gezip dolasiyordum arkadaslarimla konusup sohbet ediyordum . Simdiyse evin icindeyim surekli 3 gunde bi cop atmaya disari cikabiliyorum . Cocuk da oldu eve tikildim kaldim . Esim yardimci olmuyor umursamiyor bile . Ben kac gundur uyuyamadim cocuk yzuunden hala onunla ugrasiyorum o dondu uyuyo . Cocuk ev isleri camasir bulasik bunaldim dayanamiyorum .

X