- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- Konu Sahibi yesimfinee
süper bişi olmalıııGece yatarken kokusunu içine çekerek uyumak her şeye değer zaten başka değişikliğe gerek yok ki :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süper bişi olmalıııGece yatarken kokusunu içine çekerek uyumak her şeye değer zaten başka değişikliğe gerek yok ki :)
süper bişi olmalııı
ben evlenmeden çok serbesttim.. şimdi eşime göre hareket ediyorum... kafama göre takılan biriyim şimdiyse degilim. ilk günlerde çok zorlandim o alçidan... eşimin kıskançlığı evlenince göstyerdi evlenmedden çok göstermedi.. yinede mutluyum eşimlwe... ama elim kolum kocama bağlı. kendime göre hareketde edemiyorum...
Evet sadece mutlular yazmış sanki.olmayanlarda var mesela ben .evlenmeden önce daha rahattım her yönden.hatta 8 yıl severek evlendim çoğu kişiye nasib olmaz.ama şimdi nefret ediorum ve daha bir yıllık evliyim.evlendiğimden beri bi rahat yüzü görmedim.ne maddi ne manevi .o yüzden ya aklınızı kullanın yada evlenmeyin.
evlenmek için evlenme konuya dertli adam yazmamış zaten resmen kurtulanlar yazmış örneğin ben annemden geliyorum ve içim şişti şu anda dar attım kendimi eve nasıl katlandım bunca sene bilmiyorum. he evlilik hiç kolay değil o ayrıAy kızlar yazdıklarınızı okudukça evlenesim geldi ama daha aday adayi bile yok ortada