- 25 Ağustos 2014
- 8
- 2
- 27
-
- Konu Sahibi yesimfinee
Yok artik senin de arkadaşın baya azgınmış heBi arkadasim su yorumu yapmisti"kizim evliyken nasil mutsuz olucan duzenli seks var bi kere"
Amin canim insallahhersey degıstı ve kesınlıkle hepsı olumlu yonde
bı tane bıle olumsuzluk yok suan dusundum de...
sabah uyanısın gece uykuya dalısın bıle anlam kazanıyor
sacını tarayısın bıle bı baska oluyor
ne bıleyım.. kendını buluyorsun
duzenın .. zevkın.. evın heryerı her noktası sen oluyorsun.
o evın ıcındekı hersey sadece esın ve senın ıcın
allahım ınsallah tum kadınları mutlu etsın . guzel esler nasıp etsın
Bekarken umursamaz bir insandim hic biseyi takmaz gezer tozardim. Nerdeyse her gece disari cikardim. Gercektende cok bos yasamisim. Evlenince dahada mutlu oldum hayatim duzene girdi bebegimi sabirsizlikla bekliyorum.Evet kızlar benim merak ettiğim şey şu: bekarkenki hayatınızla evlendikten sonraki hayatınız arasında olumlu olumsuz ne gibi farklar oldu?
Daha mı mutlusunuz mesela? Ve bu mutluluğun sebebi ne ? Yada Mutsuzsaniz sebebi ne ?
Eşinizden önce yaşadığınız hayatı küçümsemeyin. Boş yaşamamışsınız, tam tersine gezip tozmuşsunuz ve zamanı gelince evlenip anne olmaya karar vermişsiniz. 'Hiç gezemedim hayatımı yaşayamadım' diye pişman olmayacaksınız. Bir kadının yaşaması gereken hayat bu. Eşinizle var olmadınız ki ondan önceki hayatınızda da siz vardınız ve olan insanlara da haksızlık bu söylemler.. Her şeyi sırasıyla yapmışsınız, gerektiği gibi..Bekarken umursamaz bir insandim hic biseyi takmaz gezer tozardim. Nerdeyse her gece disari cikardim. Gercektende cok bos yasamisim. Evlenince dahada mutlu oldum hayatim duzene girdi bebegimi sabirsizlikla bekliyorum.
Evet kızlar benim merak ettiğim şey şu: bekarkenki hayatınızla evlendikten sonraki hayatınız arasında olumlu olumsuz ne gibi farklar oldu?
Daha mı mutlusunuz mesela? Ve bu mutluluğun sebebi ne ? Yada Mutsuzsaniz sebebi ne ?