Elbette var ben de zaten evlilik deneme tahtası değil diyorum. Önce bi unutun sonra evlenirsiniz. Ama yok ben evlenerek denemek istiyorum diyosanız ileride burada başka bir başlık altında tekrar görüşürüzAma ben hic bir zaman emin olamicamki. Denemedende bilemicez benim evlenmeyr yuva kurmaya hakkım yok mu ?
Şuan biriyle beraberim çok iyi bi insan benle evlenmek istiyo seviyo beni mutlu etmek için çırpınıyo resmen işi gücüde yerinde..Evlenmeyi düşünüyorum aşık degilim ama samimiyeti dürüstlüğü bana olan sevgisi saygısı beni incitmeye bile korkuyo olmasi ne biliym beni koruyup kollamasi bana huzur veriynun yanında kendimi güvende hissediyorum ama dediğim gibi aşık degilim ona bazende eski sevgilim aklima geliyo üzüntü duyuyorum. Eskiside simdikinin tam tersi çok sorumsuz ve rahat bi insandı ama gönül bu işte sevgimi yoksa kendime yedirememekmi bilemiyorum.. Sizce şu ankiyle evlensem eskisi tamamen aklimdan çıkar mı? Benim durumumda olupta evlenen ve eskisini tamamen unutan var mı? Lütfen yardimci olun yanlış yapmaktan korkuyorum.. Şimdiden teşekkürler..
kac yaşındasın acelen ne?Ama ben hic bir zaman emin olamicamki. Denemedende bilemicez benim evlenmeyr yuva kurmaya hakkım yok mu ?
sevgi olmayınca gerisi faso fiso. mutlu olamazsınız duygular yokken. bence sürdürmeyin bu ilşkiyi. bir gün seveceü,niz biri çıkar karşınızaŞuan biriyle beraberim çok iyi bi insan benle evlenmek istiyo seviyo beni mutlu etmek için çırpınıyo resmen işi gücüde yerinde..Evlenmeyi düşünüyorum aşık degilim ama samimiyeti dürüstlüğü bana olan sevgisi saygısı beni incitmeye bile korkuyo olmasi ne biliym beni koruyup kollamasi bana huzur veriynun yanında kendimi güvende hissediyorum ama dediğim gibi aşık degilim ona bazende eski sevgilim aklima geliyo üzüntü duyuyorum. Eskiside simdikinin tam tersi çok sorumsuz ve rahat bi insandı ama gönül bu işte sevgimi yoksa kendime yedirememekmi bilemiyorum.. Sizce şu ankiyle evlensem eskisi tamamen aklimdan çıkar mı? Benim durumumda olupta evlenen ve eskisini tamamen unutan var mı? Lütfen yardimci olun yanlış yapmaktan korkuyorum.. Şimdiden teşekkürler..
bırakın bunu. ben şimdi buna inanıyım mı.Bencil olduğumu düşünmüyorum. Çünkü o mutlu olsun diyede evlenmek istiyorum sadece kendi mutlulugum için değil yani. Onu tanimak istedim ve bu süre zarfi içinde bana okadar bağlandı ki yüz üstü birakmak istemiyorum ümit vermiş olmak istemiyorum. Ayrica onu terkedersemde çok üzülecek diye korkuyorum.
o ne demek öyle diğerini unutmak için öbürüyle evlenceksin yazık deil mi o adama kullanıosun onu.. kendinden emin olmadan evlenme sakın kesinlikle her hareketi bisüre sonra gözüne batar pişman olursunŞuan biriyle beraberim çok iyi bi insan benle evlenmek istiyo seviyo beni mutlu etmek için çırpınıyo resmen işi gücüde yerinde..Evlenmeyi düşünüyorum aşık degilim ama samimiyeti dürüstlüğü bana olan sevgisi saygısı beni incitmeye bile korkuyo olmasi ne biliym beni koruyup kollamasi bana huzur veriynun yanında kendimi güvende hissediyorum ama dediğim gibi aşık degilim ona bazende eski sevgilim aklima geliyo üzüntü duyuyorum. Eskiside simdikinin tam tersi çok sorumsuz ve rahat bi insandı ama gönül bu işte sevgimi yoksa kendime yedirememekmi bilemiyorum.. Sizce şu ankiyle evlensem eskisi tamamen aklimdan çıkar mı? Benim durumumda olupta evlenen ve eskisini tamamen unutan var mı? Lütfen yardimci olun yanlış yapmaktan korkuyorum.. Şimdiden teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?