Kendinize ait ev yapım aşamasında, siz bu süreçte kullanılmayan bir eve yerleşeceksiniz. Ev yapılınca taşınacaksınız.Evet arkadasalr bugünden itibaren tiksindim evlenmekten..
Nisanlimla konustuk, evi hala bitmedi onun dedi biterse süper olur..
Bitmezse nolcak dedim, ozaman kizmada dedi annemlerin kisin oturdugu evde kaliriz.. sade ksisin oturuyoz orda dedi..
bu ne igrencliktir ya babasinin ve annesinin yataginda mi yasmak istiyo tüm ilk cinselliklerimizi.. ben yapamam gitmem o ne ya hele ki ben herseyden tiksinen biri olarak.. hic kimsede de yatmyiorum zaten...
sogudum evlilikten.. de ondan da..
Napcam kizlar ya igrenc degil mi bu ??
Aynen canim biz tiksiniriz ama ben kendi anne babamin yataginda da bisey yapmak istemem ki cünkü yani biliyosunki baskalair orda bisey yapti. otelde de bircok cift biseyler yasiyo ama sonucta okadar yakindan tanimiyosun..Onun anne babasi oldugu icin tiksinmez ama biz tiksiniriz canim.ve erkekler boyle ince dusunmez yeterki isini görsün
yok canim ben yurtdisindayim sadece bikac gün birlikte geciririrz insallah...tehlikeli sözlere dikkat. kışın orada kalıyorlarsa kışı beraber geçireceksin kaynana ve kayınbabanla :)
Aynen canim . Bastan resti cek yoksa böyle seyler hep cikar önüneAynen canim biz tiksiniriz ama ben kendi anne babamin yataginda da bisey yapmak istemem ki cünkü yani biliyosunki baskalair orda bisey yapti. otelde de bircok cift biseyler yasiyo ama sonucta okadar yakindan tanimiyosun..
tmm cnm tsk ederim..Aynen canim . Bastan resti cek yoksa böyle seyler hep cikar önüne
Evet arkadasalr bugünden itibaren tiksindim evlenmekten..
Nisanlimla konustuk, evi hala bitmedi onun dedi biterse süper olur..
Bitmezse nolcak dedim, ozaman kizmada dedi annemlerin kisin oturdugu evde kaliriz.. sade ksisin oturuyoz orda dedi..
bu ne igrencliktir ya babasinin ve annesinin yataginda mi yasmak istiyo tüm ilk cinselliklerimizi.. ben yapamam gitmem o ne ya hele ki ben herseyden tiksinen biri olarak.. hic kimsede de yatmyiorum zaten...
sogudum evlilikten.. de ondan da..
Napcam kizlar ya igrenc degil mi bu ??
Nasıl yani? Yatağı değiştirseniz olmaz mı? Ya da ilk geceyi otelde geçirin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?