• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenince Annesi gilin yatakta ilk gecemiz olcak

Ruya1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
122
-20
98
35
Evet arkadasalr bugünden itibaren tiksindim evlenmekten..
Nisanlimla konustuk, evi hala bitmedi onun dedi biterse süper olur..
Bitmezse nolcak dedim, ozaman kizmada dedi annemlerin kisin oturdugu evde kaliriz.. sade ksisin oturuyoz orda dedi..

bu ne igrencliktir ya babasinin ve annesinin yataginda mi yasmak istiyo tüm ilk cinselliklerimizi.. ben yapamam gitmem o ne ya hele ki ben herseyden tiksinen biri olarak.. hic kimsede de yatmyiorum zaten...
sogudum evlilikten.. de ondan da..
Napcam kizlar ya igrenc degil mi bu ??

Bitmezse nolcak dedim, ozaman kizmada dedi annemlerin kisin oturdugu evde kaliriz.. sade ksisin oturuyoz orda dedi..

bu ne igrencliktir ya babasinin ve annesinin yataginda mi yasmak istiyo tüm ilk cinselliklerimizi.. ben yapamam gitmem o ne ya hele ki ben herseyden tiksinen biri olarak.. hic kimsede de yatmyiorum zaten...
Kendinize ait ev yapım aşamasında, siz bu süreçte kullanılmayan bir eve yerleşeceksiniz. Ev yapılınca taşınacaksınız.
Ne var bunda? Başkasının kullandığı yatak olsa ne olacak? Kirli nevresim takımına mı yatıracaklar anlamadım ki.ben olsam problem çıkarmazdım. İlk cinsellik nedir ayrıca? Belki sen vajinısmus çıkacaksın belki o iktidarsız çıkacak dur bakalım. Balayına bayıla bayıla gidersiniz ama, sanki oradaki yatakların kılıfını açıp bekaretini size veriyorlar, illa ki kullanılmış yatak olacak?

Çoğu insan ilk gecesini otelde geçiriyo zaten. Siz de eşinizle tatillere şuraya buraya gidersiniz muhakkak. Bence olaya bakışınızı değiştirin. Mekanın, yerin tabi ki önemi var ama elinizde olmayan sebeplerdense yani değiştiremeyecekseniz siz de yeni durumun keyfini çıkarmaya bakın. Böyle şeylerle adamı da germeyin. Huzuru sizde bulsun. Her zaman hayatını kolaylaştıran taraf olun ki o da size öyle olsun. Evlilikte kadına büyük sorumluluk düşüyo. Çok zor işler bunlar. Benim de düğünüm 10 aralıkta inşaallah. Ben de sadece sevdiğim adamla yanyana olmak istiyorum. Nerde olursa olsun. Her şey gelip geçiyo ama bu günler iyi hatırlansın. Mutluluklar dilerim:KK73:

Onun anne babasi oldugu icin tiksinmez ama biz tiksiniriz canim.ve erkekler boyle ince dusunmez yeterki isini görsün:işsiz:

Onun anne babasi oldugu icin tiksinmez ama biz tiksiniriz canim.ve erkekler boyle ince dusunmez yeterki isini görsün:işsiz:
Aynen canim biz tiksiniriz ama ben kendi anne babamin yataginda da bisey yapmak istemem ki cünkü yani biliyosunki baskalair orda bisey yapti. otelde de bircok cift biseyler yasiyo ama sonucta okadar yakindan tanimiyosun..

Aynen canim biz tiksiniriz ama ben kendi anne babamin yataginda da bisey yapmak istemem ki cünkü yani biliyosunki baskalair orda bisey yapti. otelde de bircok cift biseyler yasiyo ama sonucta okadar yakindan tanimiyosun..
Aynen canim . Bastan resti cek yoksa böyle seyler hep cikar önüne

Ben cok anormal bir durum gormedim. otele gitseniz kendi nevresimlerinizde dahi yatmiyorsunuz. eviniz tamamlanana kadar kendi nevresimlerinizde kalabilirsiniz gayet. sanki pis yatakta mi yatacaksiniz? emin olun otel daha pistir.
Olmazsa eviniz bitene kadar düğün yapmayın bu kadar sorun edecekseniz.

(Tabi evde sadece ikiniz olduktan sonra)

Bence büyütülecek bisey yok ortada. Simdiden böyle seyleri büyütmeyin. Olmadi yere bir yatak serin. Aranizi böyle seylerle bozmayin bence. Keske her evlilikte böyle kücük seyler karsimiza ciksa.

Konu sahibi pisliğinden ziyade anne babasının yaşanmışlığı olan bir yatak var orada ve her kız daha özel olsun ister. Tamam otellerde de balayı yapan var fakat hangimiz birini tanıyoruz. A geçen leylalar bu yatakta yatıyordu mu diyecek.

annesi babası o eve gidince bizimkiler bu yatakta mı yaptı diye düşünebilir. Yani beraber anne gelin daha sonra aynı evde kalınca kız utanabilir.

Biraz geniş düşünseniz bence anlayacaksınız kızı. İlk geceni tabiki de o yatakta geçirme. Sakince konuş nişanlınla otelde kalın. Ben bir tiksindim.

bende mesela bu ev durumundan dolayı kayınvalidemle oturucam ilk gece odaya yer yatağı yada nişanlımın yatağı büyük onda olur diye düşünücekti ama ben otele gidelim madem aynı yerde kalcaksak ilk gecemiz otelde olsun dedim oda tmm olur ddi. hatta kaynanam eviniz düğünden önce yapılsa bile ilk gecenizi otelde geçirin özel olsun istiyosanız ona göre gidin dedi. zaten ilk gece otelde olsak ertesi gün kaynanama gelicem oda evde olmucak biz 2 gün sonrada balayına gdiyoruz yani iğrenç dencek bi konu değil yazdığınız ama aynı yataktansa 200 tl verin gidin bi otele rahat edin

Nasıl yani? Yatağı değiştirseniz olmaz mı? Ya da ilk geceyi otelde geçirin...

Geçici bir durumsa bu kadar dert etmeye, karşıdaki insanları da sıkıntıya sokmaya gerek yok bence, eğer bir iki günlük bişeyse olabilir yani sakıncası yok, ayrıca kv nin evinde gerdeğe girecek gelin olarak, ne ilk olacaksınız, ne de son, bide şöyle düşünün sadece geçici diyorsunuz, ya ömrünüzün sonuna kadar kv, kp ile yaşasaydınız ne yapacaktınız, bence küçücük şeyleri kendinize dert edinmeyin,kv de sizi eski kokmuş çarşaflarda yastıklarda yatırmaz herhalde, o kadar da değil, eşinizle mutluysanız her yer sizin yuvanız..

Back