• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenenler ve evlenecekler için tavsiyeler

Queen of the North

Kuzeyin Kızı
Pro Üye
14 Mayıs 2010
16.477
22.428
598
kızlar kimimiz evli kimimiz evlenmek üzere hazırlık aşamasında çoğumuz calısıyoruz ve pratik bilgilere ihtiyaç duyabileceğimizi düşünüyorum o nedenle böyle bir paylaşım alanı yapmak istedim her konuda değişik fikirleri olan tavsiyeleri olan paylaşsa güzel olur daha önceleri birbirimize hep yardımcı olduk düğün zamanımzda diğer konularda bu konudada yardımcı olabılecegımızı dusunmekteyım ne dersiniz?

Son düzenleme:
mesela ben çalışan bir insan olarak mutfakta pratik çözümler geliştiriyorum kendi kendime örnek verecek olursam aldıgım sebzelerin hepsini guzel temızlıyorum yıkıyorum mesela salata yapacaksam kıvırcıkları dgruyorum havucları rendelıyorum maydonoz soğan falan hepsini hazırlıyorum ya vakumlu kaplara ya da tupperware ürünlerine koyuyorum 1 hafta boyuncca bozulmadan duruyor ve işten gelince elimin altında hazır olması cok iyi oluyo nhut aldıgım zaman hepsini haşlayım derin dondurucya koyuyorum yapacagım zaman işim kolaylaşıyo

Back