Evlenen, evlilik arefesinde olan hatunlar bi bakar mı fütfen ? :/

Çok Normal..
Aynı Şeyleri Bende Düşünmüştüm..
İnsan Bir Boşluğa Düşüyor..
Herşey Güzel Gidiyor..
Acaba Benim Evliliğim de Güzel Olacak mı Diye Düşünmekten Kendini Alamıyor..
Etrafta Duyulan Mutsuz Evliliklerde Etken Diye Düşünüyorum..

Hayatım Dört Dörtlüktü..
Hep Derdim ki; Bu Zamana Kadar Her İstediğim Oldu..
Bir Dediğim İki Edilmedi..
Ailem Müthiş İnsanlar..
Okul - Meslek v.s.
Şu An İstediğim Kurumda İstediğim Mevkideyim..
İsterdim Eşim de Benimle Aynı Meslekte Olsun Birbirimizi Anlayalım..

Kalbimden Geçen Herşey Gerçekleşti..
Derdim ki; İnsanın Her İstediği Olur mu ki?
Ben Hiç Mutsuz Olmayacak mıyım?
Garip Ama Zaman Zaman Kendime Sorardım Bu Soruları..

Kesin Evliliğim Kötü Olacak Derdim..
Allah'a Şükürler Olsun Çok Güzel Giden Bir Evliliğim Var..
İnan KAyınvalidem Bile Mükemmel Bir İnsan..

Hiç Kendini Kötü Hissetme Hayırlısını Dile..

Son düzenleme:

INsallah bunu babam da anlar cnm. Cunku tanıdıgım kadarıyla, bana tanıttıgı kadarıyla saglam karakterlı bırı. Zaten boyle oldugu konusunda babamla mutabık durumdayız. Ama ıste dunyalik istekler beklentiler, endişeler gecım meselesi falan derken buralara varıyor mesele :/

Maşallah ne kadar guzel. Allah hepımızın yuvasına ıkı cıhan saadetı nasıp etsınn.. Dılerım benımde senın gıbı harıka gıden bır evlılıgım ve aıle ılıskılerım olur.. Allah nazarlardan saklasın <3

normal, heleki ben evlilikten çok korkan bi insanım becerebilir miyim, nişanlım evlenince değişir mi, aileler sorun olurmu vs vs. hatta bazı günler kafayı yicek gibi oluyorum

Amin Canım..
Ama Herşey Senin Elinde Pozitif Olmalısın..
İyi Düşünmelisin..

normal, heleki ben evlilikten çok korkan bi insanım becerebilir miyim, nişanlım evlenince değişir mi, aileler sorun olurmu vs vs. hatta bazı günler kafayı yicek gibi oluyorum

Aynen canım ya. Kayınvalıde adayı bıraz hareketlı bır ınsan. Yanı tanısmaya geldıklerınde, kadın bana bakmadan ellerımın guzellıgınden tut yuzumde sıvılce olmamasına kadar gormus dıkkat etmıs. Ustelık ne ben ne de odadakı o kadr ınsan hanımefendının bana olan tek bı bakısına bıle sahıt olmadıklarını soyluyorlar.. Yanı hatun bıraz çetin ceviz gibi gorunuyor. Ama ne benm ne de aılemın hakkında olumsuz bı dusuncesı yok.. Onun boyle olması da korkutuyor benı.. Ve tabı nasıp olur da evlenırsek yasayacagımız evın kayınvalıde adayının ıkı uc sokak bıtısıgınde olması da dusunduruyor benı. Elımden geldıgı kadar saygıda ve hızmette kusur etmemeye calısırım ama hanı vardır ya bole afedersınız yırtık dondan cıkar gıbı zart dıye kapılara dayanmalar vakıtlı vakıtsız gelmeler vs. bunlar olursa hayatım kabusa doner dıe dusunuyorm

Nişanlılık döneminde ve evliliğin ilk yılında çiftlerin 'Acaba doğru insanla mı evlendim?' sorusunu sormaları doğaldır. Ben psikolojik danışmanım. Bunu kendim öyle düşündüğüm için söylemiyorum.Kitaplarda yazanı aktarıyorum. Doğru insan kişiden kişiye değişir. Çünkü insanların kişilikleri, ihtiyaçları ve beklentileri birbirinden farklıldır. Burada sorulması gereken soru 'benim evlilikten beklentilerim/ihtiyaçlarım neler?' ve 'Evlenmeyi düşündüğüm kişi beklentilerime ne kadar cevap verebiliyor?' sorularıdır. Yurt dışında evlilik öncesi çift danışması yapılıyor ve çiftlerin kaç çocuk sahibi olmak istedikleri bile konuşuluyor. Ülkemizde psikolojik danışma çok başvurulan bir hizmet değil ama evlilik öncesinde danışma alınması önerilen bir şeydir. Böyle bir imkanınız varsa danışma alabilirsiniz. Umarım yardımcı olmuşumdur

Allah razı olsun .. Gercekten uzmanlıgınızın hakkını verecek goruslerde bulunmussunuz. Tavsıyenızı dıkkate aldıgımı bılmenızı ısterım. Tesekkur ederımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…