- 2 Şubat 2019
- 187
- 30
- 34
-
- Konu Sahibi cheescakevesufle
Bir ay önce evlendim arkadaşım bana mum getirdidüşünmesi yeter tabi ki ama bu kadar klişe bir şey beklemiyordum.O zaten mutfak eşyalarını almıştır evine güzel şık bi aksesuar düşünebilirsin
Battaniye, yatak örtüsü, nevresim seti, masa örtüsü takımı, kek sunum takımı... Alabilirsiniz. Ben arkadaşıma nevresim takımı almıştım oda sağolsun sahan seti almış bana :)Sevdiğim bir arkadaşımın yakın bi tarihte düğünü var ve şehir dişinda diye gidemeyeceğim. İnternetten kargoyla hediye göndermk istiyorum. Hediye konusunda cok zorlanan biri değilimdir de konu evlilik hediyesi olunca isler değisiyor. Hem seçenek çok fazla hem bilemiyorsun ne alacağini.
Arkadasim mesela turk kahvesi içmeye bayilir ama klişe bi fincan takimi da gondercek degilim. Çunku evlenen herkes sakin yeni evlilere fincan takimi almayin en çok o hediye ediliyor diyor.
Bunun dişinda şık, kullanişli, mutlu edebileceğim bir şey gondermek istiyorum. Var mi öneriniz? Marka, kategori, urun... her türlü öneriye açığım.
Nevresim takimini alternatif bulamazsam onu alirim diye dusunmustum ben de. :)Nevresim takımları nekadar olursa olsun en güzel hediyelerden benceya da pike takımı . Çarşaflarida lastikli olursa tadından yenmez .
Peki sizce fondü seti nasil bi hediye olurBattaniye, yatak örtüsü, nevresim seti, masa örtüsü takımı, kek sunum takımı... Alabilirsiniz. Ben arkadaşıma nevresim takımı almıştım oda sağolsun sahan seti almış bana :)
Yani siz bilirsiniz tabii. Ben tercih etmezdim. Onun yerine magnolia yada dondurma kasesi diye geçen cam sık kaseler var. Daha kullanışlı olur gibi sankiPeki sizce fondü seti nasil bi hediye olur
Yani siz bilirsiniz tabii. Ben tercih etmezdim. Onun yerine magnolia yada dondurma kasesi diye geçen cam sık kaseler var. Daha kullanışlı olur gibi sanki
Bence en güzel hediye onu düşünüp bir hediye alman canım duvar saati alabilirsin ya da sorabilirsiniz eksiğin nedir ona göre alırsınızSevdiğim bir arkadaşımın yakın bi tarihte düğünü var ve şehir dişinda diye gidemeyeceğim. İnternetten kargoyla hediye göndermk istiyorum. Hediye konusunda cok zorlanan biri değilimdir de konu evlilik hediyesi olunca isler değisiyor. Hem seçenek çok fazla hem bilemiyorsun ne alacağini.
Arkadasim mesela turk kahvesi içmeye bayilir ama klişe bi fincan takimi da gondercek degilim. Çunku evlenen herkes saukin yeni evlilere fincan takimi almayin en çok o hediye ediliyor diyor.
Bunun dişinda şık, kullanişli, mutlu edebileceğim bir şey gondermek istiyorum. Var mi öneriniz? Marka, kategori, urun... her türlü öneriye açığım.