Evleneceksen Gel'de evlenince açılacağım diyen gelin adayı !

pembebogurtlen91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
4.982
4.758

Evleneceksen Gel programında, kapalı olup evlenince açılacağım diyen gelin adayı Sevgi'nin sözleri herkesi şaşırttı. Yarışmaya kapalı olarak katılan ancak bunu sadece kısa süreli yaptığını ifade eden gelin adayı, damat adayının tepkisi ile karşılaştı.

"EVLENİNCE AÇILACAĞIM"

Damat adayı İsmail'in "Bana kapalı gelen kapalı kalır, açık gelen açık kalır" sözleri üzerine evlenince açılacağını söyleyen Sevgi "Daha önce de açıktım. Buraya kapalı gelince kapalı kalmaya devam ettim ama evlenince açılacağım" sözlerinden sonra İsmail ile fikir çatışması yaşadı.

http://www.ensonhaber.com/evleneceksen-gelde-acilacagim-diyen-gelin-adayi-2015-05-26.html

ellemeyin kıza evlensin ayol.. napsın bu zamanda zor evlenmek güzelde biriymiş.. koca bulmak zorlaştı bu zamanda kırk takla atacan vallaa..birini kafeslemek içinn..

ben izledim babası hastaymış onla ilgilencem derken saçlarına bakım yapmamış ve acil programdan çağrılmış oda örterek gitmiş programa örtülü çıkıncada açmak olmaz diye devam etmiş.

adayına böyle böyle oldu demiş...sonuçta demiş...

ve herkesin kendi seçimi ister açar ister kapatır.evlilikse kimsenin elinde olan bir şey değildir nasip kısmet ve kader denen bir şey vardır.

ben inandırıcı bulmadım açıkçası,saç örtme kültürüm olmadığı için hiç örtüm çıkmadım arkaya topuz yapıp çıktım..ve uygun değil söyledikleri yanlış anlaşılma payı yokmu sence

bence yanlış anlaşılacak bir durum yok sonuçta açık olanlara yada kapalı olanlara edilmiş bir laf yok kendiyle ilgili bir durum ve açıklamasını yaptı yani evlenince açılıcam zaten açıktım dedi.

yani onun tercihi saçlarını topuz yapıp çıkmamışta kapatıp çıkmış.dedigim gibi tercih

ha neysen o ol diye bir laf var ama herkes bir değil işte

ama adamda böyle görüp beğendim diyor,şimdi damat adayıda haklı,hiç açmasını istemeyen yada hiç kapanmasını istemeyen eşler var

ama adamda böyle görüp beğendim diyor,şimdi damat adayıda haklı,hiç açmasını istemeyen yada hiç kapanmasını istemeyen eşler var

aday kabul etmedi oda tercihini dedi kapalıysa kapalı açıksa açık olucak diye...adam haklı tabiki

canım birazda bu bahane aday için diyorum gerçekten aralarında ciddi ve net bir duygu olsaydı onu öyle kabul ederdi.açtıgına yada kapattığına karışmazdı.

aralarındaki duygu his sağlam olmadığı için bunu bahane ettiler.

tatlım ben izleyemedim..ama kız açıcaksa artık açıp çıksın..ya biliyorsun ülkemizde bu konulardaaki düşünceleri..

tatlım ben izleyemedim..ama kız açıcaksa artık açıp çıksın..ya biliyorsun ülkemizde bu konulardaaki düşünceleri..

biliyorum tabiki dediğim gibi neyse o ol

mevlanın sözü vardır ya:

ya olduğun gibi görün yada göründüğü gibi ol...

oda bambaşka biri olmuş yinede söyledi durumu hiç yoktan iyidir.aslını açıkladı yani

inancından değil de sırf böyle şeyler için kapanan çok onlarda kendini böyle belli ediyor

açıp kapatıp çocuk oyuncağına çeviriyorlar işi

böylelerine sinir oluyorum

kapanma mevzusunun bu kadar basıte ındırgenmesı cok yanlıs ...sacını degılde calısmayan beynını kapamaya calısması daha sempatık olurdu

ben acık bı bayanım fakat sırf sacı bakımsız dıye ortunup kafasına gore acılıp sonra gerı kapanıp sonra gerı acılıpp yalllllaaaaaa

ben bı erkek olsam bu olayın ustunden 10 yılda gecse bu zıhnıyetle evlenmezdım

E şimdi açılsın madem saçları bakımsız
Programda o kadar vakit buluyor bi saç boyama kaç dakika.. ne istediğini bilmiyor ya da tribünlere oynuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…