- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
-
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
yani açık çıksaymış o zaman programanasıl yani şimdi niye değil de evlenince açılacakmış bunu anlamadım kime neyin gösterişini yapıyorallah akıl fikir versin
aynen öyle kapalı olunca daha çok aday gelir diye mi düşündü acabayani açık çıksaymış o zaman programa
ben inandırıcı bulmadım açıkçası,saç örtme kültürüm olmadığı için hiç örtüm çıkmadım arkaya topuz yapıp çıktım..ve uygun değil söyledikleri yanlış anlaşılma payı yokmu senceben izledim babası hastaymış onla ilgilencem derken saçlarına bakım yapmamış ve acil programdan çağrılmış oda örterek gitmiş programa örtülü çıkıncada açmak olmaz diye devam etmiş.
adayına böyle böyle oldu demiş...sonuçta demiş...
ve herkesin kendi seçimi ister açar ister kapatır.evlilikse kimsenin elinde olan bir şey değildir nasip kısmet ve kader denen bir şey vardır.
ben inandırıcı bulmadım açıkçası,saç örtme kültürüm olmadığı için hiç örtüm çıkmadım arkaya topuz yapıp çıktım..ve uygun değil söyledikleri yanlış anlaşılma payı yokmu sence
ama adamda böyle görüp beğendim diyor,şimdi damat adayıda haklı,hiç açmasını istemeyen yada hiç kapanmasını istemeyen eşler varbence yanlış anlaşılacak bir durum yok sonuçta açık olanlara yada kapalı olanlara edilmiş bir laf yok kendiyle ilgili bir durum ve açıklamasını yaptı yani evlenince açılıcam zaten açıktım dedi.
yani onun tercihi saçlarını topuz yapıp çıkmamışta kapatıp çıkmış.dedigim gibi tercih
ha neysen o ol diye bir laf var ama herkes bir değil işte
ama adamda böyle görüp beğendim diyor,şimdi damat adayıda haklı,hiç açmasını istemeyen yada hiç kapanmasını istemeyen eşler var
tatlım ben izleyemedim..ama kız açıcaksa artık açıp çıksın..ya biliyorsun ülkemizde bu konulardaaki düşünceleri..aday kabul etmedi oda tercihini dedi kapalıysa kapalı açıksa açık olucak diye...adam haklı tabiki
canım birazda bu bahane aday için diyorum gerçekten aralarında ciddi ve net bir duygu olsaydı onu öyle kabul ederdi.açtıgına yada kapattığına karışmazdı.
aralarındaki duygu his sağlam olmadığı için bunu bahane ettiler.
tatlım ben izleyemedim..ama kız açıcaksa artık açıp çıksın..ya biliyorsun ülkemizde bu konulardaaki düşünceleri..