• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenecek ama vakit ayırmıyor

Evliliği gözden geçir

• Evet

OY: 4 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    4

Ece-02

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2018
19
3
1
33
Merhaba kızlar,

3 seneyi geçkin biriyle konuşuyorum. 2 haftaya ailecek tanışma olacak. En son kasımın 2018 son haftası anneleri tanıştırdık. Ve sevgilimle o günden sonra görüşmedik. Kendi arabası yok 40 dkklık uzaklıkta oturuyor. Bir defa gelmek istediğinde misafirimiz vardı. Görüşemedik. Onun dışında 3 aydır bir kere bile söylemedi ve buluşmadık benim aşırı zoruma gidiyor. Söyleyince kızıyor yada buluşamadık napalım diyor. Kızlar görüşme konusu senelerdir sorundu bizde gayret edip gelmiyor senede 10-15 görüşürdük hep.
Anneler tanıştı ciddiyet olunca değişir sandım ama sanki daha çok gevşedi. Ağlıyacam napabilirim gerçekten üzülüyorum buluşup vakit geçiremediğimize.. diyor ki sizde tanışma bizde tanışma sonra söz olur ne buluşması onun arasında diyor. Hiç ılımlı bakmıyor. Nişandan sonra böyle olursa işim yaş benim..

3 aydır görüşmemek mi?
Benim erkek arkadaşım şehir dışında okuyor o halde bile en fazla 2 ay sürmüştür görüşmememiz, illaki bir fırsat bulup gelmeyi kollar. Burdayken de sürekli buluşmak isteyen taraf o olur. Bence bu durumu tekrar düşünmelisin ki sizin aileleriniz bile tanışmış. Gözden ırak olan gönülden de ırak olur demişler...

Back