• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneceğiniz kişiye ondan önceki arkadaşlarınız anlattınız mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mb1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Laf arasında konuşuruz eski sevgililerimizden. Yani bir keresinde şöyle şöyle bir olay olmuştu falan gibi. Sorgulamak ya da rapor vermek değil bu, gizlememek.

Önceden arkadaştık bz o yüzden zaten biliyordu ama ayrıntılarını flört döneminde sordu bende anlattım ilk zamanlar benimle bu yüzden hep kavga ederdi durduk yere kıskançlık yapardı ama bana alıştıkça ve kötü bişey yapmadığım için hiç aramzda sorun olmadı aynı şekilde benim açımdanda öyle bende sordum ve aramzda bi sıkıntı olmadı . Sormazsa söylmzsin sorarsa söylersin . En önemliside pişman olmayacağın şeyleri yapmazsan zaten karşındakini üzecek birşey kalmaz ve söyleyecek anlatacak birşeyin olmaz .)

Merhaba arkadaşlar, evlenmeyi düşündüğünüz ve ya evlendiğiniz kişiye ondan önceki önemli ya da önemsiz arkadaşlarınızı anlatınız mı? Bu konuyu merak ediyorum. Anlatılmalı diye düşünüyorum da mesela kendi adıma öyle düzgün biriyle tanışmadığım ve doğru düzgün bişeyler yaşamadığım için önemsiyor olduğum biri yok. Yani önemsemediğim birini belki ciddi bişeyler olacak birine anlattığında sanki önemsemiş olacak..
Anlatanlar ve anlatmayanlar nelerle karşılaştı?
Bilmesi gerektiği kadarını anlattım : )

Anlatmaya hiç gerek yok. Günün birinde konusu gelirse o ayrı mesele ama durup dururken ben şununla çıktım bununla çıktım şu kadar sürdü diye manasız konuşmanın anlamı yok bence

en güzeli ilki eşinle yaşamak boyle dertler de olmuyor halıyle:)

Merhaba arkadaşlar, evlenmeyi düşündüğünüz ve ya evlendiğiniz kişiye ondan önceki önemli ya da önemsiz arkadaşlarınızı anlatınız mı? Bu konuyu merak ediyorum. Anlatılmalı diye düşünüyorum da mesela kendi adıma öyle düzgün biriyle tanışmadığım ve doğru düzgün bişeyler yaşamadığım için önemsiyor olduğum biri yok. Yani önemsemediğim birini belki ciddi bişeyler olacak birine anlattığında sanki önemsemiş olacak..
ilişkinin ilk safhalarında herşeyi anlattım o da anlattı ve sonra bu konu sonsuza kadar kapandı kimse bu konuları açmadı kafalar rahat tavsiye ederim :KK14:

Anlattım daha doğrusu hep beraber arkadaş ortamındaydık onunlada arkadaştık herkes döküldü anlattık öyle.. daha sonra birlikte olmaya başladığımızda ne var ne yok anlattım o da anlattı kapattık konuyu.. bilerek anlattım her ihtimale karşı başkasından olur ya duyar bilir ben sana anlatmıştım demek için.

Anlattım tabi bilmesi gerektiği için kafam rahat karşımdaki de beni ben olduğum için seviyor bu daha da mutlu ediyor insanı.

Anlattım ve durum FACİA canım, hiç taviz vermeden oldu bitti diyip derine inmiyceksin ve hayatındaki ters giden olumsuz şeylerden bahsetmiyceksin, sonra bunları kullanıyorlar. Ben başımı yaktım sen yakma kardeş

Anlattım ve durum FACİA canım, hiç taviz vermeden oldu bitti diyip derine inmiyceksin ve hayatındaki ters giden olumsuz şeylerden bahsetmiyceksin, sonra bunları kullanıyorlar. Ben başımı yaktım sen yakma kardeş

Nasıl yani? Başınıza mı kakıyor???

Ondan oncesi olmadigi anlatacak birseyim yoktu.
Onun kafasi rahat benim kafam rahat evleniverdik:KK74:

Sorarsa anlatirsin sormazsa anlatma :D
sorsa bile detaya girme sevdim bilmem ne aslaa deme :D

Aynen öyle. Ben anlatmadım eşime. Sorsaydı belki anlatırdım ama ben bile hafızamdan silmek isterken neden başkasına anlatayım ki? Gereksiz..
Zaten anlatsak her kavgada basimiza kalkacak falan. Bosu bosuna agzina laf vermeye gerek yok. onun gecmisi beni ilgilendirmedigi gibi benim gecmisim de onu ilgilendirmez. Ha bilmem gereken önemli mevzular varsa bastan anlatir. Ben baskalarindan ögrenirsem fena olur, orasi ayri :KK14:

Evet anlattim.....
Ne sorduysa durustce cevap verdim..
eşim De bana anlattı. .
ne derler :
" kişi , karşısındakine geçmişini sormuyorsa, sıranın kendisine geleceğini bildigindendir. ."
Ne alakasi var. Benim eskiden hoslandigim kisiyi esim bilmek zorunda degil. Onunla tanistigim günden itibaren sadikmiyim ona bakmali. Eminim onunda önceden hoslandigi, begendigi kisiler olmustur. Hadi ben anlatiyorum sira sende demenin bi alemi yok. Neyse zaten banlisin cevap da veremezsin. :)

Zaten anlatsak her kavgada basimiza kalkacak falan. Bosu bosuna agzina laf vermeye gerek yok. onun gecmisi beni ilgilendirmedigi gibi benim gecmisim de onu ilgilendirmez. Ha bilmem gereken önemli mevzular varsa bastan anlatir. Ben baskalarindan ögrenirsem fena olur, orasi ayri :KK14:

Önemli şeyler varsa anlatılmalı. Zaten bilirsin tamdemcim günahlar anlatılmamalı bizim şiarımız :KK39:

Nasıl yani? Başınıza mı kakıyor???
Kalktı valla, takıntı oldu kıskançlık krizleri geçirdi ortada bişi yok iken, onu böyle bilmezdim, ve bunu atlatabilmesi için çok çaba harcadım ama zor bi süreç oldu.

Back
X