- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmesi gerektiği kadarını anlattım : )Merhaba arkadaşlar, evlenmeyi düşündüğünüz ve ya evlendiğiniz kişiye ondan önceki önemli ya da önemsiz arkadaşlarınızı anlatınız mı? Bu konuyu merak ediyorum. Anlatılmalı diye düşünüyorum da mesela kendi adıma öyle düzgün biriyle tanışmadığım ve doğru düzgün bişeyler yaşamadığım için önemsiyor olduğum biri yok. Yani önemsemediğim birini belki ciddi bişeyler olacak birine anlattığında sanki önemsemiş olacak..
Anlatanlar ve anlatmayanlar nelerle karşılaştı?
ilişkinin ilk safhalarında herşeyi anlattım o da anlattı ve sonra bu konu sonsuza kadar kapandı kimse bu konuları açmadı kafalar rahat tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar, evlenmeyi düşündüğünüz ve ya evlendiğiniz kişiye ondan önceki önemli ya da önemsiz arkadaşlarınızı anlatınız mı? Bu konuyu merak ediyorum. Anlatılmalı diye düşünüyorum da mesela kendi adıma öyle düzgün biriyle tanışmadığım ve doğru düzgün bişeyler yaşamadığım için önemsiyor olduğum biri yok. Yani önemsemediğim birini belki ciddi bişeyler olacak birine anlattığında sanki önemsemiş olacak..
Anlattım ve durum FACİA canım, hiç taviz vermeden oldu bitti diyip derine inmiyceksin ve hayatındaki ters giden olumsuz şeylerden bahsetmiyceksin, sonra bunları kullanıyorlar. Ben başımı yaktım sen yakma kardeş
Merhaba arkadaşlar, evlenmeyi düşündüğünüz ve ya evlendiğiniz kişiye ondan önceki önemli ya da önemsiz arkadaşlarınızı anlatınız mı? Bu konuyu merak ediyorum. Anlatılmalı diye düşünüyorum da mesela kendi adıma öyle düzgün biriyle tanışmadığım ve doğru düzgün bişeyler yaşamadığım için önemsiyor olduğum biri yok. Yani önemsemediğim birini belki ciddi bişeyler olacak birine anlattığında sanki önemsemiş olacak..
Zaten anlatsak her kavgada basimiza kalkacak falan. Bosu bosuna agzina laf vermeye gerek yok. onun gecmisi beni ilgilendirmedigi gibi benim gecmisim de onu ilgilendirmez. Ha bilmem gereken önemli mevzular varsa bastan anlatir. Ben baskalarindan ögrenirsem fena olur, orasi ayriAynen öyle. Ben anlatmadım eşime. Sorsaydı belki anlatırdım ama ben bile hafızamdan silmek isterken neden başkasına anlatayım ki? Gereksiz..
Ne alakasi var. Benim eskiden hoslandigim kisiyi esim bilmek zorunda degil. Onunla tanistigim günden itibaren sadikmiyim ona bakmali. Eminim onunda önceden hoslandigi, begendigi kisiler olmustur. Hadi ben anlatiyorum sira sende demenin bi alemi yok. Neyse zaten banlisin cevap da veremezsin. :)Evet anlattim.....
Ne sorduysa durustce cevap verdim..
eşim De bana anlattı. .
ne derler :
" kişi , karşısındakine geçmişini sormuyorsa, sıranın kendisine geleceğini bildigindendir. ."
Zaten anlatsak her kavgada basimiza kalkacak falan. Bosu bosuna agzina laf vermeye gerek yok. onun gecmisi beni ilgilendirmedigi gibi benim gecmisim de onu ilgilendirmez. Ha bilmem gereken önemli mevzular varsa bastan anlatir. Ben baskalarindan ögrenirsem fena olur, orasi ayri
Diiimi efenimÖnemli şeyler varsa anlatılmalı. Zaten bilirsin tamdemcim günahlar anlatılmamalı bizim şiarımız
Kalktı valla, takıntı oldu kıskançlık krizleri geçirdi ortada bişi yok iken, onu böyle bilmezdim, ve bunu atlatabilmesi için çok çaba harcadım ama zor bi süreç oldu.Nasıl yani? Başınıza mı kakıyor???
Kalktı valla, takıntı oldu kıskançlık krizleri geçirdi ortada bişi yok iken, onu böyle bilmezdim, ve bunu atlatabilmesi için çok çaba harcadım ama zor bi süreç oldu.
Atlattı çok şükür ama çok yordu, bi nevi hastalık diyelim.Ama atlatti degil mi?