anlatıp adamın aklına şüphe sokmanın bir anlamı yok. eğer ileride karşınıza çıkabilecek olumsuz bir durum yoksa bahsetmeyin.( peşinizi bırakmayan sevgili gibi) erkekler eski ilişkilerden söz edince soğuyor karşısındakindenMerhaba arkadaşlar, evlenmeyi düşündüğünüz ve ya evlendiğiniz kişiye ondan önceki önemli ya da önemsiz arkadaşlarınızı anlatınız mı? Bu konuyu merak ediyorum. Anlatılmalı diye düşünüyorum da mesela kendi adıma öyle düzgün biriyle tanışmadığım ve doğru düzgün bişeyler yaşamadığım için önemsiyor olduğum biri yok. Yani önemsemediğim birini belki ciddi bişeyler olacak birine anlattığında sanki önemsemiş olacak..
Tatlım bu zamana kadar ne kadar anlatan arkadaşım varsa pişman oldu her kavgada yüzüne vuruldu kuzenimde dahil. Sormuyorsa geçmişin umrunda değildir ondan sormuyordur. Geçmişinin umrunda olmaması seni sevmediği anlamına gelmez. Sen Sen ol kimsenin eline koz verme. Benim arkadaşım hamile iken cinnet geçirip bileklerini kesti. Sebebi sabah kahvaltı hazirlamadigi için kocasının sen zaten sağlam gelmedin ki demesini. Kız dürüst oldu anlattı eee ne oldu? Sen Sen ol ailevi sorunlarını bole anlatma eşine onu bile yüzüne vuruyorlar bir kavgada. Ben avukatın yanında çalıştım ne boşanmalar gördüm neler duydum. Ne hakaretler...
Anlatmaya gerek yok. Senin gecmisin sadece seni ilgilendirir, onu degil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?