- 25 Mayıs 2007
- 1.550
- 19
kızlar tesadüfen buldum belki iilgilenenler olur.
evleneceğiniz kişiyi rüyada görmek için...
perşembeyi cumaya bağlayan gece...
önceden bir elma bir şeffaf poşet ayarlayın (şeffaf poşet yumurta konulanlarından...
ve bi adet küçük ayna poşete girebilecek şekilde...
elmayı perşembe gecesi yatmadan önce soyun lakin soyarken öyle soyun ki kabuk kopmuycak !
soyduğunuz elmayı ikiye bölün ...
1 dilimini yiyin...
kalan dilimini ise önceden hazırlanmış olan şeffaf poşete koyun ...
ve elmayı alta kabuğu üste gelecek şekilde aynayı da en üste poşetin içine yerleştirip odanızca yüksekçe bir yere asın
ve 7 ihlas bir fatiha okuyun ...
okuduktan sonra Allahım bana rüyamda ileride evleneceğim kısmetimi göster diye dua edin...
ve uykuya dalın...
Not : uygulamaya başlanıldığı andan itibaren uyanıncaya kadar konuşulmayacak...Haydi kolay gelsin...Daha önce bir kaç konuya daha yazmıştım yorum olarak hiç olmazsa konmu olarak açıyım yararlansın arkadaşlar...
Ben denedim evleneğim kişiyi gördüm...
alıntıdır
evleneceğiniz kişiyi rüyada görmek için...
perşembeyi cumaya bağlayan gece...
önceden bir elma bir şeffaf poşet ayarlayın (şeffaf poşet yumurta konulanlarından...
ve bi adet küçük ayna poşete girebilecek şekilde...
elmayı perşembe gecesi yatmadan önce soyun lakin soyarken öyle soyun ki kabuk kopmuycak !
soyduğunuz elmayı ikiye bölün ...
1 dilimini yiyin...
kalan dilimini ise önceden hazırlanmış olan şeffaf poşete koyun ...
ve elmayı alta kabuğu üste gelecek şekilde aynayı da en üste poşetin içine yerleştirip odanızca yüksekçe bir yere asın
ve 7 ihlas bir fatiha okuyun ...
okuduktan sonra Allahım bana rüyamda ileride evleneceğim kısmetimi göster diye dua edin...
ve uykuya dalın...
Not : uygulamaya başlanıldığı andan itibaren uyanıncaya kadar konuşulmayacak...Haydi kolay gelsin...Daha önce bir kaç konuya daha yazmıştım yorum olarak hiç olmazsa konmu olarak açıyım yararlansın arkadaşlar...
Ben denedim evleneğim kişiyi gördüm...
alıntıdır