Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Evleneceğin kişi tam belirledim derken...

roseturk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2010
29
0
36
Ankara
Evet arkadaslar buradaki arkadaslarımızın cogunlu söz, nişan aşamasında. Bizde söz için gerekli zamanı bekliyoruz. Ama arkadaslar sizin yorumlarınıza ihtiyacım olacak.

Asıl Sorun şu ki arkadaşımla uzun bir zamandır beraberiz fakat özellikle su günlerde kafamı kurcalayan bir sey var. Sanki pısırık gibi geliyor.Sizce bu nasıl anlasılır. Evliliğe etkisi nedir?

Mesela arkadasımla bir yere gittik diyelim en basiti tiyatro bileti alacagız hadi sor derim ama sen sor der. Ya düzelir dedim ama yok ya düzelmiyor. Arkadaslarınla cık diyorum cok nadir beraber oluyor. Genelede arkadas cevresinde gıcık bir tip olarak adlandırılıyor. Ayrıca konusma süresi,yorum yapması normal konusma düzeyinin altında. Konusuncada gözüme bakmaz ve cok yavs konusur...

Bunları yazdım ki daha rahat yorum yapasınız. Ama ben bu cocugu seviyorum işte ya bünyeme ters olmasına ragmen. en cok merak ettiğim Sevgiliden Kocaya geçince nasıl olacak?

Yorumlarını bekliyorumm...

bence biz ne dersek diyelim senin karar vermen gereken bir konu cok önemli bir konu,muhakkak sen onu iyi taniyorsundur o yüzden hayatini etkileyecek ne olumlu ne de olumsuz hic bir sey diyemiycemm zor bi durummm ALLAH yardimcin olsunn

öyle tabi ki son karar benim olacak ama benim için önemli olan şu
dar bi bakış acısı ile mi bakıyorum yani sizin yorumlarınız bana farklı bakıs acısından bakmayı saglayacak.

teşekkür ederim ilgilendiğin için gercekten de çok zor

eger simdiden aklinda soru isareti varsa, ilerde ne olucak falan diye düsünüyorsan bence bunu coook düsünmende yarar var...belki ilerde bu halini cekemeyeceksin.bende acikcasi esimin cok cekingen bi insan olmasina katlanamazdim..

biz kadınlar ne kadar eğitimli olursak olalım ne kadar sosyal olursak olalım ne kadar kendimize güvenli olursak olalım eşlerimizin sevgililerimizin bizi korumasını kollamasını isteriz.ha ihtiyacımız olduğu içinmi hayır.ama onun gücünü savunmasını hissetmek isteriz

benim eşim çok aktiftir.çok konuşkandır.her ortamda herkesle konuşur heryere girer çıkar.onun yanında kendimi acayip güvende hissederim.korkmam.gerilmem

ama öyle zamanlar gelirki satılık bir ev ilanında emlakçıyı bile aramaz sen ara sen sor sen daha güzel konuşuyorsun der.yolda birine bişi sorulacak bana sordurur.halbuki öyle girişkendirki.bazen niye böyle davrandığını anlamam.

eğer arkadaşınızda genel olarak aktiflik konusunda bir problem yoksa bu tür şeyler olabiliyor demek için anlattım bunu.yani bazı şeyleri yapmak işlerine gelmiyor.yada bu tür bazı şeyleri önemsiz görüyorlar.

ufak tefek konularda pasif kalmasının geride kalmasının okadarda sorun olacağını düşünmüyorum.ama dediğim gibi ben kocamın biraz daha önde olmasını isterimki ona güvenip sırtımı yaslayabileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…