Evleneceğim insanı nasıl araştırayım?

en güzeli ama bende çalışıyorum. şehirler farklı. görüşemiyoruz.

evet pek almamıştım. herşey hoştu. önceden pek bi çapkınmış bu korkutuyor.
benım esımde benden once sureklı kızlarla gezmıs tozmus uzun tek bır kızla bırlıktelıgı olmamıstı ama bana asık oldu kader

soruşturmadan bi cacık çıkmaz. ben eşim hakkında neler duydum neler çapkınlığı mı hovardalığı mı yalakalığı mı çıkarcılığı mı açgözlülüğü mü bencilliği mi!! eşimi 3 aydır tanıyordum ve nasip ya işte hiçbirine kulak asmadım inanmadım. benle birlikte nişanlanan yakın bir arkadaşımsa araştırırken yerlere göklere sığdıramadılar nişanlısını şöyle mert dürüst ahlaklı cömert vs...

sonuç: benim 1.5 senelik çok şükür yolunda giden bir evliliğim var ve hala eşim hakkında o insanlar neden o sözleri söyledi anlamış değilim, o arkadaşımsa evliliğinin birinci ayında eşi tarafından darp edildi,kız uyuşturucu kullandığından şüphelendi o derece anormal bir yaratık çıktı adamın içinden,evden uzaklaştırma aldı, kıza koruma çıktı, tehditler, hakaretler... senesinde de işlemleri tamamlandı da boşandılar da kız psikopattan kurtardı kendini.

arkadaşlar hepinizin kızı, kardeşi, ablası var evlenecek.... aslında bu önemli bi konu... ne yapılırki
peki gerçekten olumsuz birşeyler duysan vaz mı geçeceksin? soruşturma olayı neden önemli ki? sevgiline güvenmiyorsun ama onun hakkında konuşacak tanımadığın insanlara nasıl güveneceksin?
soruşturma olayını boşver bence sevgiline de söyle ve birlikte 3-5 günlük arabayla gezmeli bir tatile çıkın. yani bikaç şehir olsun gezeceğiniz ve yol uzun sürsün. burda tanırsın kesin! nasıl bir insan olduğunu çok büyük ihtimalle anlarsın.
bir de yasak konu ama ben içimde kalmasın diye istihareye de yatmıştım neyse ki orda kötü bişey çıkmadı

Ohoo, sen daha adamın ne olduğunu tam anlamıyla bilmiyorsun ablacım, bir de iki yıl diyorsun. Ayrı şehirlerde bir ilişki, aynı çatı altına girince duvara toslamazsın umarım.

Evlenme, ne olacak? Şart mı evlilik? Böyle iyiyseniz böyle kalamaz mı?

Lise de çıkmaya başladılar univ. çıktılar nisanlandilar düğüne az kala ayrıldılar. Yanİ insan taniyamiyor demekki.ben ce biraz daha zaman isteyin biraz da o sizin oldugunuz yere gelsin izin falan kullansın şartları bilemiyorum ama daha fazla zaman gecirmeden cevap vermeyin derim.

tabii haklısınız birazda kısmet bu işler. çekemeyenlerde kötü söyleyebilir..

iştihareye yattım ne gördüğümü anlatmayayım. iyimi kötümü yoramadım ama gecenin bi vakti kafayı yiycektim korkudan.

haklısınız o duvara toslar diye zaten korkum. herşeyi değerlendiriyorum zaten.

evet bir şekilde kafamdan sorular gitmeli.

zaman geçirmeye çalış onunla.. sana karşı tutumu nasıl,hesap sorar mı aşırı kıskanç mı seni kısıtlar mı, ne biliyim cimri mi sana karşı, ailenle tanıştırdın mı onlara karşı nasıl saygılı mı ağzını bıçak açmaz mı çok mu konuşur ölç tart biç, nişanlanırsan kısa süreli nişanlı kalma süreyi uzat biraz iyi tanımaya çalış..aileler gidiş geliş yapsınlar size nasıl davranıyo ailesi değerlendir bu gidip gelmeleri. sinirli bi insan mı başkasına kızınca ne tepki veriyo bağırıp çağırıyo mu küfür mü ediyo, unutma evlenirsen sinirlendiğinde aynı tepkileri sana da verecek.. şu an başkalarına karşı nasılsa evlenince de sana karşı öyle olacak.

cnm teşekürler cevabın için. bunları yapamadım. kendim henüz tanıyamadımki ailemi sokayım devreye. şimdide bilmediğim bişey çıktı: eski eşiyle kredi çekmişler eşi müteselsil kefilmiş buna. ortak borçları bitmeden evlenmesini istemiyomuş kadın.

yapamadıysan yapmadan evlenme derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…