- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
beni tam anlamışsınız teşekkürler. tamam çıkarken iyiydi ama iş evlenmeye gelince...
babam vefat etti annem çok yaşlı. yok ailemde araştıracak kimse maalesefAileler bu konuda pek yanılmaz . Özellikle benim babam hiç yanılmadı. Bize getir babam görsünŞaka bir yana çok ciddiyim büyükler bir görüşte anlar. Daha olmadı babanız araştırsın.
ya rüyaya girmesi fayda etmiyo i işten geçincebenim rüyalarıma ble girerdi bir halt yese heralde
babam vefat etti annem çok yaşlı. yok ailemde araştıracak kimse maalesef
teşekkürler, komşu filan inanın yokki. hani devir eskisi gibi değil. sadece iş yerini biliyorum. ordada kimse bişey demez. kaldım böyle.Kesinlikle sorusturun. Komsulara falan herkese. Ve dua edin Allah hayirlisi degilse yüzünü simdi gostersin diye.
Omur boyu mutluluklar dilerim..
inanmayacaksınız ama benim için öyle koşturacak kimse yokKardeşiniz,dayınız,amcanız hiç bir akrabanız yok mu?
farklı şehirler olunca tabiiki çok görüşemedik. ve çevremiz aynı değilki. beni anlıyorsunuz inşallah.Kardeş iki yılda gbtsini çözemediysen evlenme sen zaten
teşekkürler, komşu filan inanın yokki. hani devir eskisi gibi değil. sadece iş yerini biliyorum. ordada kimse bişey demez. kaldım böyle.
O halde ilişkiniz beş yıl da sürse durum değişmeyecek?farklı şehirler olunca tabiiki çok görüşemedik. ve çevremiz aynı değilki. beni anlıyorsunuz inşallah.
evet pek almamıştım. herşey hoştu. önceden pek bi çapkınmış bu korkutuyor.sanırım cıddıye almamıstınız bu ılıskıyı,
bende 2. evlılıgımı yaptım am amıllete sorarark olmaz bu ısler butun hersyeı konustum ne ıstıyorum ne ıstemıyorum hem ben bıldım hemde o bıldı
çalışanları var hangisi olumsuz bişey söylerki...Ya is yerinde sorusturun o zaman. Olmaz mi??
güvenimi sarsacak bişey yapmadı. önceden çookkk çapkınmış.ama onu çok görmüyorum ben yokken ne yapıyor bilmiyorum. belki millete yazıyor. ama evde bitane olsun diye evlenecek ne biliimm işte. takıldım ben...Güvenini sarsacak bir durum oldu mu hiç? Tutarsız halleri, saygısız davranışları?
Sorumluluklarını bilen biri mi?
Arkadaş ortamında gözleme şansınız oldu mu?
Diğer insanlara karşı tavrı nasıl?
Hayvanlara merhametli mi?
çalışanları var hangisi olumsuz bişey söylerki...
evet malesef. nasıl kafam dağılır bilemedimO halde ilişkiniz beş yıl da sürse durum değişmeyecek?
her zaman duam hayırsızsa olmasın. ama vaktiyle vazgeçeyim. iş işten geçmesin. o yüzden fikir istedimO zaman hayirlisini dileyip dua etmektwn baska bir careniz yok..
gece filan çıkmıyor. çok yoğun. telefonu meşgul filan olmaz olsada sormam. cidden yoğun. ben onlayken sorun yok. ama onunla olmadığım vakitler olduğum vakitlerden milyon kez fazla olduğu için o vakitleri bilemiyorum. işte sorun buiki yılda az çok aklınızdaki soruların cevapları olmalıydı.şehirler ne kadar uzak olursa olsun mesele teli gece açtınız mı meçgul oldumu?
mesele gece bir yerlere çıkar mı içiniz de güvensizlik yartan bir şeyler oldu mu?
bunu etrafındaki kişlere değil siz kendinize sormalısınız.