Evleneceğim insanı nasıl araştırayım?

sanırım cıddıye almamıstınız bu ılıskıyı,
bende 2. evlılıgımı yaptım am amıllete sorarark olmaz bu ısler butun hersyeı konustum ne ıstıyorum ne ıstemıyorum hem ben bıldım hemde o bıldı

Aileler bu konuda pek yanılmaz . Özellikle benim babam hiç yanılmadı. Bize getir babam görsün Şaka bir yana çok ciddiyim büyükler bir görüşte anlar. Daha olmadı babanız araştırsın.
babam vefat etti annem çok yaşlı. yok ailemde araştıracak kimse maalesef

Kesinlikle sorusturun. Komsulara falan herkese. Ve dua edin Allah hayirlisi degilse yüzünü simdi gostersin diye.
Omur boyu mutluluklar dilerim..
teşekkürler, komşu filan inanın yokki. hani devir eskisi gibi değil. sadece iş yerini biliyorum. ordada kimse bişey demez. kaldım böyle.

Güvenini sarsacak bir durum oldu mu hiç? Tutarsız halleri, saygısız davranışları?
Sorumluluklarını bilen biri mi?
Arkadaş ortamında gözleme şansınız oldu mu?
Diğer insanlara karşı tavrı nasıl?
Hayvanlara merhametli mi?

evet pek almamıştım. herşey hoştu. önceden pek bi çapkınmış bu korkutuyor.

güvenimi sarsacak bişey yapmadı. önceden çookkk çapkınmış.ama onu çok görmüyorum ben yokken ne yapıyor bilmiyorum. belki millete yazıyor. ama evde bitane olsun diye evlenecek ne biliimm işte. takıldım ben...

gece filan çıkmıyor. çok yoğun. telefonu meşgul filan olmaz olsada sormam. cidden yoğun. ben onlayken sorun yok. ama onunla olmadığım vakitler olduğum vakitlerden milyon kez fazla olduğu için o vakitleri bilemiyorum. işte sorun bu

arkadaşlar hepinizin kızı, kardeşi, ablası var evlenecek.... aslında bu önemli bi konu... ne yapılırki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…