- 26 Mart 2022
- 193
- 81
- 28
- 37
- Konu Sahibi Suyahapsettim19
Sevgilim eşinden ayrilali 3 yik olmuş.Tanistik, aileler tanıştı,yüzük taktık.Eski karısı surekki taciz etti telefonlarla farkli nolardan ulaşıp ××× hala karısıyla görüşüyor onlar biribirinden vazgecemez gibi.O olduğunu çözdük bir sekilde uzatmamak adina detaya girmiyorum.Lise caglarinda kizi var sevgilimin tanıştık alisverise gittik abla abla diye sevgi sozcukleri sarf eden sarılıp opustugumuz cok guzel bir iliskimiz oluştu. Ama ondan da bir meaj aldim dunyam basima yikildi babamin zoruyla seninle görüşüyorum annemle babam ayrılamaz onlar vazgecmez birbirinden lütfen aradan çık haala gorusuyolar vs gibi mesajlar babasi yanimdaydi gordu adam çıldırdı, sevgilimin ailesi delirdi annesi babasi.Kizini aradi bagirdi cagirdi nolur bana bir akil verin kadinin hayatinda da bir sevgilisi var niye boyke yapiyor anlamadim.Amaci tekrar esini istiyor olsa 2 yil ayriliklarinda niye barismadilar adim atmadilar ben ortaya cikinca noldu.Yada intikam mi alıyor. Mutlu oldugunu duydu benimle mutlu bir yuvasi olmasin sürüsün mü istiyor .Sevgilimin aklida hala eski karisinda olabilirmi kafinij hayatinda baskasi oldugunu duydu ve gurur yapti dönemedi yaaa kafam cok karisik kizlar ben napacam severken ayrilmakta cok ağır ve zor geliyor dinlemez o kızını falan benimlr rvlenmeyi kafaya koymuş ama böyle bir suru sou isareti olustu b3nde nolur bi akil verin