• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneceği kadını kazayla bıçaklamış!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Antalya’da Facebook’ta tanışıp evlenmek istediği bir çocuk annesi Şengül Suvay’ı (45) çalıştığı güzellik salonunda 4 yerinden bıçakladığı iddiasıyla yargılanan Erkan Topallar, ‘kazaydı’ diye kendisini savundu.
Sitene Ekle
evlenecegi-kadini-kazayla-bicaklamis--6224260.Jpeg

MUSTAFA KOZAK Antalya DHA

Eşinden boşanan Şengül Suvay, Facebook’ta tanıştığı Erkan Topallar’la (43) evlenmeye karar verdi. Nişan tarihinden bir hafta önce Topallar’ın kıskançlıklarını gerekçe gösteren Suvay, ayrılmak istediğini söyledi.

Bunun üzerine Erkan Topallar, Şengül Suvay’ı çalıştığı güzellik salonunda çeşitli yerlerinden bıçaklayarak kaçtı. Yakalanan Topallar hakkında ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı. 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkan Topallar, Suvay’ın kendisinden ayrılmak istediğini bu nedenle tartıştıklarını söyledi. Topallar, “İşyerine gittim, arkadaşları engel olmak isterken ayağım kaydı Şengül’ün bıçaklandığını gördüm. Kaza sonucu oldu” dedi.
http://www.milliyet.com.tr/evlenecegi-kadini-kazayla-gundem-2140037/

hııım kazayla 4 kere bıçaklamış:KK53:
o bıçak her ne hikmetse 4 kere kazayla kadına saplanmış

yerde muz filan vardı adam bir yandan muz pateni yaparken,elindeki bıçakla düşüp düşüp tekrar tekrar kadına saplandı zaar

düşündüm düşündüm kaza olmasının başka bir açıklamasını bulamadım:KK53:

Back