- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 83
- 33
- Konu Sahibi happydays1000
-
Bende vajinusmusum. İlk bikaç denemede muayne olamadım. Zaten durumu söylersen sadece dıştan el ve göz yordamıyla muayne ediyo.KIZLAR SELAM BEN VAJİNİSMUSU YENİ YENENLERDENİM VE GENEL BİR MUAYENE OLMAK İSTİYORUM..İLK KEZ MUAYENE OLACAGIM İÇİNDE VAJİNAL ULTRASONU VE SPEKULUMU MERAK EDİYORUMMM KESİN KEZ ALTTAN BAKARMI YOKSA NORMAL ULTRASONDA İŞ GÖRÜRMÜ ?İLK MUAYENEM OLACAGI İÇİN NE DESEYAPTIRMAM MI LAZIM ??
YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM
Ben gittim Dr smear testi yapalım mı vs dedi vajinal ultrasonla da baktı ve kan testleri ile vitamin ve hormon kontrolü yaptı. Benim de ilk muayenemdi vajinal olarak açıkçası biraz gerildim malum birine o bölgeyi ilk kez açtım ama hiç korktuğum gibi olmadı ağrı sızı hiç bişey yok korkmaniza da gerek yok zaten o aletler eskiden aciliymis artık öyle değil . Hiç bir hanım korkmasın evlenmeden önce karından bakıyorlar yumurtaliklara falan ama evlenmisseniz vajinal ultrason daha iyi ve net sonuç gösterdiği için vajinal yolla bakılıyor. Tedirgin olmayın zaten dr lar buna çok dikkat ediyor asla cihaz dışında size temas olmuyor yani sizi rahatsız edecek bir harekette yok.KIZLAR SELAM BEN VAJİNİSMUSU YENİ YENENLERDENİM VE GENEL BİR MUAYENE OLMAK İSTİYORUM..İLK KEZ MUAYENE OLACAGIM İÇİNDE VAJİNAL ULTRASONU VE SPEKULUMU MERAK EDİYORUMMM KESİN KEZ ALTTAN BAKARMI YOKSA NORMAL ULTRASONDA İŞ GÖRÜRMÜ ?İLK MUAYENEM OLACAGI İÇİN NE DESEYAPTIRMAM MI LAZIM ??
YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM
Ay allah razı olsn canmyaaa bakalm umarm iyi geçerBen gittim Dr smear testi yapalım mı vs dedi vajinal ultrasonla da baktı ve kan testleri ile vitamin ve hormon kontrolü yaptı. Benim de ilk muayenemdi vajinal olarak açıkçası biraz gerildim malum birine o bölgeyi ilk kez açtım ama hiç korktuğum gibi olmadı ağrı sızı hiç bişey yok korkmaniza da gerek yok zaten o aletler eskiden aciliymis artık öyle değil . Hiç bir hanım korkmasın evlenmeden önce karından bakıyorlar yumurtaliklara falan ama evlenmisseniz vajinal ultrason daha iyi ve net sonuç gösterdiği için vajinal yolla bakılıyor. Tedirgin olmayın zaten dr lar buna çok dikkat ediyor asla cihaz dışında size temas olmuyor yani sizi rahatsız edecek bir harekette yok.
Dr gidin inşallah hiç bir sağlık sorunu çıkmaz şimdiden geçmiş olsun
Anladm canm yendm vajinsmusu çokşükr ama yinede bi tedirginim yaBende vajinusmusum. İlk bikaç denemede muayne olamadım. Zaten durumu söylersen sadece dıştan el ve göz yordamıyla muayne ediyo.
Bana hiç spekulum yada vajinal ultrason yapılmadı. Sadece en son gittiğimde parmakla muayne yaptı ki onuda bana danıştı üzülmeni istemiyorum hazır değilsen yapmayalım diye.
Doktorunla açıkça durumunu konuşki travma yaşama
Ay süper yaaa...araştrdm ve çalştgm yere evime yaknda güzl bidoktor buldm hatta 5 temmuza anca randevu bulabildm umarm hassas davranırVajinal ultrasonun amaci rahimi detayli görebilmektir. Yani rahimde ve rahim yolunda bir sorun varsa alttan bakar. Ama normal kist var mi bebek var mi diye bakacaksa karinda bakarlar. Yani senin saglik sorununa gore hareket ederler. Kii zaten soruyorlar alttan muayene olmak istiyor musun diye. Sen hayir dersen sadece karindan bakar
Alttan muayene de korkacagin cekinecegin hic bir sey yok. Zaten jel sürüyor sen hissetmiyorsun bile 5 saniye sürüyor koekma saglik sorunun varsa alttan daha iyi görüyor zsten doktor sadece ekrana bakiyor cekinme. Herşey saglik icinAy süper yaaa...araştrdm ve çalştgm yere evime yaknda güzl bidoktor buldm hatta 5 temmuza anca randevu bulabildm umarm hassas davranır
Smear testni vajinal ultrasonda ters bi durum görürsemi yapıyor peki ?Alttan muayene de korkacagin cekinecegin hic bir sey yok. Zaten jel sürüyor sen hissetmiyorsun bile 5 saniye sürüyor koekma saglik sorunun varsa alttan daha iyi görüyor zsten doktor sadece ekrana bakiyor cekinme. Herşey saglik icin
Bide o çatala çıkmak zorndamıyz yaa muayene masasnda bakmazlarmıAlttan muayene de korkacagin cekinecegin hic bir sey yok. Zaten jel sürüyor sen hissetmiyorsun bile 5 saniye sürüyor koekma saglik sorunun varsa alttan daha iyi görüyor zsten doktor sadece ekrana bakiyor cekinme. Herşey saglik icin
Muayene masasinda bakarlarBide o çatala çıkmak zorndamıyz yaa muayene masasnda bakmazlarmı
Rahim agzinda yara felan varsa nedenini araştırmak icin yapılır.Smear testni vajinal ultrasonda ters bi durum görürsemi yapıyor peki ?
Hmm yani bi sorn görmezse yapmaz?¿Rahim agzinda yara felan varsa nedenini araştırmak icin yapılır.
llah razı olsn yaa durumumu bildiricem zaten vajinsmus geçirdiğimi yeni atlattgmı anlayşlı olcagnı düşnüyorm öyle bi bayanmışMuayene masasinda bakarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?