evlendikten sonra alacağınız eşyalar?

evlendikten sonra erkekge ev esyasi aldirmak biz de cok ayiptir .. kizin ceyizi tam olmali bence... hele biz bursa lilar olarak ceyize cok cok onem veririz

çeyiz olarak diil ama biz aşkmla beraber film izlemeyi çk seviyoruz o yüzden evlenince hemen bi sinema sistemi alıcaz eve inşallah

gucumuz yettigince eksiklerimizi tamamlamaya calisicaz ama heralde fritoz, belki tost makinasini dugun sonrasina erteleyebilirim..Yaw ceyiz derdine extra calismaktan yoruldum dugune dermanim kalmiycak bu gidisle..:çok üzgünüm:

evlenirken her şeyin tam olmasını isterim(unutulan ufak tefek şeyler hariç tabi)ama aksesuarları düğünden sonra da alabilirim.düğün telaşında ince ince gezip bakılmaz.düğünden sonra evimin eşyalarına göre gider alırım artıkzemuszemus

Evlendikten sonra arabamı yenileyeceğim.... Ev ile ilgili hiç bir borcum olmasın die bütün eşyalarımı evlenmeden önce tamamlıyorum... Ki evlendiğim gün ne ev ne de düğün masrafları ile ilgili hiç bir borç kalmasın die uğraşıyoruz....

yaa bende eksik olsun istemiyorum ama gözden kaçan ufak tefek şeyler olucaktır mutlaka...hem evli olan arkadaşlarım diyoki bi bakıyosun bişeyden çok almışssın ama bazılarını almamışsın evin içinde yaşamaya başlayınca ihtiyaçların daha iyi anlaşılır o yüzden mutlaka olacaktır alınacak bazı detaylar...

ben evlendikten sonra pazar arabası aldım çeyizde hiç aklımıza gelmemiş almak kaydirigubbakcemile3

Back
X