evlendikten sonra alacağınız eşyalar?

böyle bi başlık vardı sanki:delphin:

Evlendikten sonra neden alıcaksınızki. Herşeyiniz tamam şekilde evinize yuvanıza girseniz daha güzle olmaz mı?
Ben herşeyimin eksiksiz olmasını istiyorum.:icecream:

bilmem pek alacak bişi bırakmak istemiyorum.ileride ne olacağını bilmiyorum sonuçta. ve eksiksiz tamamlamak kadar güzel bişi yok. ileride şunu bunu almamış denmesi hoşuma gitmez buyrunnnnnnnnn

ben YAZLIK alıcamkaydirigubbakcemile3..Allah herkezin gönlüne göre versin,herkezin parası yetsinde eksiksiz evlensin inşallah...ben herşeyi tamamlamaya çalışıyorum.borç morç olmadan evleneyim gitsin..buyrunnnnnnnnn

evledkten sonra alacagım esya halı yıkama makınası ,fritoz , katı meyva sıkacagı olacak..

ama dugunden önce ev tutuluryaa ozaman eve girdigimde bnm alacaklarım;
aspiritor
setustu ocak
mıkrodalga

eşimde ; lcd tv
baska eksık yok sanırım dusunuyorum aklıma gelmıyor :uhm:

her bişey tam olsun yaa evlendikten sonra ev geçindirmekte bi dünya masraf çıkcak zaten ....

bulaşık makinesi ve portmantoyu evlendikten sonra almayı düşünüyoruz bütcemiz elvermediği için malesef ertleledik

ben de eksik olmasın diye her şeyi almıştım ama sonra pişman oldum çünkü herkes ev hediyesi eksik küçük ev aletin var mı diye sordu eksiğim yoktu ben de aksesuar istedim bana çok kızmıştı yakın arkadaşlar alacak bişi bırakmadın bize diye :))
şarjlı el süpürgesi felan gibi şeyler belki alınmayabilir hediye sorana sipariş verirsiniz

ben de teyzemden salonum için çiçek istedim mutfak gereclerinin tamamını almıştım bu aradaevim için gerekli aksesuarları da düğün sonrasına erteledik

evlendikten sonra ev alacağım bende..
Allah nasip kısmet ederse.
zaten hiç birşey almıyoruz evlenirken
buna rağmen birsürü masraf çıkıyor

biz evlenirken hiç birşeyimiz eksik kalmadı. bütçenizin elverdiği şekilde pek bişey bırakmayın derim.

evlendikten sonra bi çöp bile alamıyosun. üşeniyosun. bugün yarın diosun. yapabildiğiniz kadar yapın. biz duvara bi tablo asıcaz. bi aydır birbirimize bakıyoruz :D halbuki evlenmeden önce çılgın gibi çalışıyoduk

ben evlendıkten sonra ya araba alırım ya parayı borçlarıma yatırırım
kız arkadaslarım evlendıgı parayla araba alıyorlar ben yapabılemem sanırım bunu,
kücük ev aletı bakımındanda şu an pek bır seyım tam degıl ilerde ne olur bilmiyorum.
ancak şu an bir iki minik şey alabildim.

buzdolabı yatak odası çamaşır makinesi ve çeyizim dışındaki herşeyi:(bunlarıda ailem ödedi.kaynana!!!! bizim eşya parasıyla evini yeniledide...düğün hediyemizle demek daha doğru galiba...

bende evlenmeden herşeyimi almayı ve aldırmayı düşünüyorum:dance:borç içinde evlilik yapmak istemiyorum illaki borç olacak ama çoğu şeyi evlenmeden tamamlamak en doğrusu bence

ben de teyzemden salonum için çiçek istedim mutfak gereclerinin tamamını almıştım bu aradaevim için gerekli aksesuarları da düğün sonrasına erteledik

aylar öncesinden böyle demiştim ama evleneli bir bucuk ay oldu hala alamadık benden size tavsiye bütceniz elverdiği sürece ne eksiğiniz ne istediğniz varsa alın ya fırsat oomuyor ya da diğer eksiklerden diğerlerine fırsat kalmıyor:)

valla ben bazı eşyaları para olduğu zaman almaktan yanayım...
Sonradan zaten yeterince masraf çıkıyor, pike takımı, tencere, küçük ev aletlerinin bazılarını aldım elimden geldiğince almaya çalışıcam...
Ablamdan tecrübeliyim onunkileri önceden almamış olsaydık sonradan biraz zor alırdık...

evlenmeden alın alacağınızı sonradan alınmıyor ya maddiyat el vermiyor yada gidip almaya üşeniyorsunuz:)))

Back
X