Evlendikten sonra adet düzensizliği basladi

Yaren1313

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
1
0
86
35
Merhaba arkadaşlar ben 5 aylık evliyim. İlk ay adetim düzenliydi sonraki aylar gecikmeye başladı. Normalde 25 26 günde bir adet olurken şimdi 35 günde bir oluyorum. Son adetim den 15 gün önce kesik kesik bir kaç damla kanama oldu. Sonra kesildi 15 gün sonra adet oldum. Doktora gittim kist yok dedi. Ben bu sefer gebeyim diye düşünüyordum ama yine adet oldum bu sabah. Sizce bu gecikmeler neden? Dongum neden değişti doktor evliliğe adapte ve strese bağlı olabilir demişti. Ama evleneli 5 ay oldu artık. Bu şekilde başina gelen var mı beni bilgilendirebilir misiniz??

bende de düzensizlik oldu. mesela şuan 17 gün önce adet oldum 7 günde bitmiş gibiydi sonra artarak devam etti ve çok korkuyorum doktora da gittim ama bi sonuç aldığım söylenemez yaşayan başkaları var mı acaba

Kızlar ben ben 2yıla yakındır evliyim benimde evlendikten sonra adet düzenim degişti hatta ara kanama olmaya başladım nadirde olsa ama size tavsiyem hormon testlerinize baktırın bana doktorum adet tarihlerimi cok net bir şekilde cçnot tutmamı söyledi kacgün surdugune kadar. Birde ara kanama felan yasarsanız eger gebelik şüpheniz yoksa tabi yerleşme kanamasından cok farklı ya da yumurtlama kanamasından o zamanda vajen ultrason yaptırın cünkü benim hep temiz cıktı sonrasında kist bir gözüktü bir gözükmedi cok şükür şimdi sonuclarım iyi cıktı

Kilo alımına bağlı gecikebiliyor bazen. Bir de rahim kendini çocuğa hazırlıyor diye duymuştum ben. Yumurtlama günlerini takip edip çocuk istiyorsanız o dönemlerde deneyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…