Evlendikten sonra adet düzenim değişti :(

foreigntrader

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2013
126
12
48
Öncelikle merhaba demek istiyorum, aranıza yeni katıldım çünkü. 6 ay önce ikinci evliliğimi yaptım ve eşimle ilk günden itibaren bebek düşünüyoruz. Benim sorunum şu, evlendiğim aydan itibaren benim adet oluş şeklim değişti. Şöyleki; adet günümden yaklaşık 1 hafta önce pembe kahverengi lekelenme oluyor, adet günümde de normale dönüyor. Hatta ilk ay göğüslerim şişmişti ve resmen süt renginde beyaz bir sıvı fışkırmıştı. Jinekoloğa gittim ama bir sıkıntı yok dedi. Aranızda buna benzer durumlar yaşayan arkadaşlar varsa benimle paylaşabilir mi, nedir bu durum ilk defa başıma geliyor, daha önce hiç yaşamadım böyle bir durum.

göğüslerinden süt fışkırması felan normal gelmedı canım bana bana kalırsa detaylı bı doktora gorun

başka bir doktora daha gitmenizi tavsiye ederim . Göğüsten süt gelmesi normal bir durum değil diye biliyorum .

Teşekkürler cevabınız için. zaten süt gelmesi sebebiyle doktora gitmiştim ancak prolaktin seviyesinde ve hormon testlerinde bir sıkıntı görünmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…