evlendikten ne kadar sürece sonra hamile kaldınız?

evlendiğimin 12. ayı hamile kaldım. çocuk istemiyorduk hemen ama korunmuyordukta. 11. ayda olmayınca dr. a gidelim sorunmu var. dedik. önce eşim gözüktü. dr. varikosel ameliyatı olacak dedi.düşük bir ihtimal ama çocuk olmayabilir dedi. 2 ay sonraya ameliyat günü verdi. eşim ameliyata girdiğinde ben 5 haftalık hamileydim. doktorun düşük dediği ihtimal tuttu. allahın hikmeti işte...........

Benim evliliğimde haziranda 3 yıl olcak istemediğimiz için korunduk
Aralık dan beri korunmuyoruz
Bu üçüncü ayımız inşallah bu ay olur

Banada bu konuda çok sorular geliyoo
Gerçekten çok üzülüyorum
Çevreme hala düşünmüyorum diyorum

haziranda 4 sene olucak evlenince ilk 3 ay korunduk sonra biraktik
ama hala bisey yok benim tiroit bezim calismiyo esimde sperm morfoloji bozuk
suan yine beklemedeyim
dr a gitmekten biktim

1,5 yıl korundum erken oldugunu dusunuyorduk ıstemıyorduk..
1 ay tamamen korunmayı bıraktım ve 2.aya hamıle gırdım..
suan 4 yıllık evlıyım 2 yasında bır melegım var :)
allah ısteyen herkese versın cok guzel bır duygu annelık :)

evlılığımın 10 ayında hamıle kaldım korunmuyordum ama hormon bozuklugu tedavısı goruyordum yanı hamıle kalma olasılıgımın hep doktorlar cok dusuk hatta kısılık bıle olabılır demıslerdı ama bu ay ogrendım kı 1 aylık hamıleymısım allahım tum herkese versın

amin canım cümleye inş. hep duacıyız isteyen herkese hayırlısıyla versin.allah ol dedikten sonra her sey oluverir her doktorada inanmıyorum ben benimde bir arkadasıma öyle demişti yüzüne karsı sen anne olamazsın mümkün değil cocukgun olmaz dedi kız bunalımlara girdi cok üzüldü 2 ay sonra hamile kaldı hersey nasip kısmet hayırlısı olsun.....

bana kalırsa hiç zaman kaybetmesen iyi olur
senin gibi bir arkadaşta gitmek istemedi bi süre birde gittiki az daha yumurtalıklarından oluyomuş yani ramak kalmış.git en azından bir sorun varmı yokmu öğrenirsin.....

Ben evlendikten 1 ay sonra hamile kalmıştım.Ama herşeyin hayıslısı işte inşallah Allah hayırlısıyla saglıkla mutlulukla huzurla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin hepimize

bende evlendiğimin gecesi hamile kaldım ama ben istiyordum...Allahımda çok şükür dünya tatlısı bir kız evlat verdi.Allahım olmayan herkese sağlıklı,hayırlı bir evlat nasip etsin....

ben evleneli 12 ay oluyor bende hiç korunmadım ve Rabbim tam bir sene sonra nasip etti bu ay hamile olduğumu öğrendim..darısı olmayanların başına aminnnnnn...

evleneli 3 yıl oldu ısteyelı 1 yıl ama ben hala beklıyorum.. inş. bıran once olur...

ben 6 yıllık evlıyım dugunumden 22 gun sonra hamıle kaldım esım ve aılesı cok ıstıyodu allahta hemen verdı kızım 2yas 3 aylıkkende spıralle ogluma hamıle kaldım rabbım once olmayanlara sonra ısteyenlere versın amınnnnnnnn...

Bir yıldır korunmuyoruz...hsg de hormonlarda ve eşimde bi sorun yok sadece benim yumurtlama sorunum var.Bu ay gonapheneye başlıyorum...Şuanda beklemedeyim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin

3 yıllık evliyim 7 aydır korunmuyoruz ama hala gelmedi bebişimiz.biz kollarımızı açtık onun gelmesini dört gözle bekliyoruz.eşim de sorun ben de hormon tahlil sonçlarımı yarın alcam bakıcaz artik.

valla kızlar ne nispet ne başka bişey bunu yazarken yanlış yanlamayın lütfen rabbim dileyen isteyen herkese versin

ben kına gecesi günü abdest aldım yani düğündn 1 hafta önce regl oldum yumurtlamam da hızlıymış 2 rglim arası 15-18 gün arası değişiyor ve bebeğim balım benim ilk günden bize katıldı şimdi 7 aylık kızıma tatlı bi kaza sonucu kardeş geliyor inş siz isteyenlerin hepinizin bebeği olur

benim korunmayıp direk bebek istememmin sebebplerinden biride ilk korunup sonra bebk sahibi olmak isteyenler sonradan çok uğraşıyo hoş bünyeden bünyeye değişir ama ben bundan çok korktum

slm canım bende 13 aylık evlıyım korunmadım ama hamılede kalamadım dr. gıttım ben 3 ayda cunku yasım 36 asılamada oldum tutmadı herseyın normla oldugunu söyledı dr. ama sıkıldım nedense her ay beklemekten...

evliliğimizin tam 2. yılında hamile olduğumu öğrendim, korunurken hamile kaldım ve 2 ay evvelde bebeklerimiz uçtular.İkizlerimizdi tutunamadılar maalesef.İnş hayırlı vakitte sağlıcakla gelir meleklerimin kardeşi yada kardeşleri :)

öyle aman aman korunmadan 12 ayımızı doldurduk. tam dolduğu ay hamileee kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…