inş. canım hayırlısıyla en kısa zamanda olur seninde bende hayırlısı isterim herzaman illa olsun demem hayırlı nevlat olsun herseyden önemlisi nasip umutsuz olmamak lazım ablamında 7 yıldır olmuyo tüp bebek yaptırdı tutumadı herkesin bir imtihanı var evlilikde mutlaka kimi eşiyle kimi kayınvalidesiyle kimi ise cocuk hasretiyle imithan oluyo inş. bizde bu imtihanlardan hayırlı lurtulanlardan oluruz sevgilerleee....
81 günlük evliyimŞenizŞeniz ve şu an çocuk düşünmüyoruz.
:roflol:şafakmı sayıyon daha yenisin zaten lazmısın laz kızı ben rizeliyimdea.s.
arkadaşım bende 21 aylık evliyim 6.aydan sonra korunmayı bıraktım ama hala olmadı doktora gittim fsh hormonum yüksek çıktı bu yüzden yumurtaların çatlamıyor olabilir dedi martın 4ünde çatlatma iğnesi vurundum adetim geçiyo ama nedense pek ümitli değilim senide iyi anlıyorum tedavi olduğumuzu kimseye sölememeye çalışıyoruz ama dün akşam eşimin akrabası aramış niye daha bişey yapmıyosun gelip seni birgüzel dövücem diyor şaka yapığını sanıyor ama ben burda sinirden patladım inan kendi akrabalarım değilde eşiminkiler hep bana yükleniyo sen niye çağrene baklmıyosun diye kimseyi takmamaya çalış sselda arkadaşımızın dediği gibi git doktora 12ay dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?