evlendiğiniz kişiyi ilk gördüğünüzde bu adam benim eşim olacak diyen oldu mu

çok güzel yahu maşallah

İlk gördüğüm de hiç tipim degil demiştim
Arka arkaya söz nişan dugun yaptik 15 senedir evliyim

ben okulda hemen hemen herkesi tanırdım... futbol maçı izlerken gördüm onu .... cümlem şöyle oldu.."ben bunu neden daha önce görmedim....
üzerinde sıfır kollu kapişonlu eşofman vardı...çok karizma duruyordu ...
aylarca tenefüste falan takip ettim...
kuzeni benim arkadaşımmış meğer....konuştuk...
hoşlandığımı söylemiştim o da eşime söylemiş.....
benim ismimden 2 kişi vardı okulda o diğerini anlamış.....bana mesaj çekti sen kimsin seninle sevgili olayım diye...tartıştık falan mesajda...
2 gün sonra konu açılmış....kuzeni o değil folklordaki ağlatan kafe deyince eşim ben onunla evlenirim demiş direk ve bana mesaj çekti ....yanlış anlama oldu falan filan diye.....sonra normal konuşmalar oldu ...sonra sevgili olduk....9 aysonra evlendik....şuan 2 çocuğum var 11 yıllık evliyim

anlatırmsınız :)

abımın arkadasıydı aılece gorusuyorduk evımıze gırıp cıkıyordu abım annem hep erhan cok efendı dıye altdan altdan bana mesajlar verıyorlardı
bende esımı cok havalı kendını begenmıs buluyordum ama aılem ılk erhan cok efendı bı ınsan dedıgı gun
sankı esım hakkında konusuyolarmıs gıbı hıssettım cok degısıktı
benım sadece merhabam merhabam vardı
ben malı musavırım kendı ıs yerımı acalım 1 ay olmustu abım erhanla yanı esımle sırket kurdular halıyle genel muhasebelerınede ben bakıyorum
ben bu adamla ıs yapmaya basladıkdan 1 ay sonra aıleme haklıymıssınız cok efendıymıs dedım
bunu dedıgım andan 2 hafta sonra aılecek geldıler sozum oldu
2 hafta sonra nısanım oldu
3 ay sonra evlendım
suan 9-10 aylık evlıyım
:)
allah herkese boyle ıyı ınsan nasıp etsın

çok güzell :)

arkadaşımın arkadaşının arkadaşıydı. bayramda full kalabalık bi cafedeydik, bu zavallılar 20 dakika sonra sinemaya giriceklermiş, hadi bi oturalım yanınıza dediler. sanki kimse kalmadı o an o ortamda 20 dakika içinde içim gitti içim. velhasıl kalktılar gittiler. ama bi ara bowling oynarız lafı geçti. ben dururmuyum? eve gittiğim gibi aradım taradım facebooktan buldum ekledim. kabul etti, ama bişey yazmıyor, delircem. oldu olan dedim ilk mesajıda ben attım bowling yalan olmasın dedim. gelen mesajı aynen şu; oynarız. Allah'ın günleri çuvala girmedi ya? yılmadım, yıkılmadım, mesajlarıma devam ettim. 2 gün sonra bi buluşma ayarladım. gündüz 2 de görüştük akşam 11 e kadar oturduk muhabetimiz çok güzeldi. tam 1. yılımızda nişanlandık, 2 yıllık evliyiz. :)

çok güzel ya :) peki ilk gördüğünde hissettin mi bu çocuk benim eşim olacak diye

Ben dedim
hatta görür görmez aklıma onunla ilgili gelen tek şeydi
bu adam senin kaderin dedim kendi kendime

Helal olsun

ben demiştim,ama olmadı :)bence dıyenler değilde,bu eşim deyipye evlenemeyenler yazsın :)bu algı bıraz yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…