evlendiğiniz kişiyi ilk gördüğünüzde bu adam benim eşim olacak diyen oldu mu

tagsforlikes

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2015
231
73
35
arkadaşlar merhaba çok merak ediyorum sözlü nişanlı ama en önemlisi evli olan bayanlar evlendiğiniz adamı gördüğünüzde bu adam benim evleneceğim kişi dediğiniz oldu mu

arkadaşlar merhaba çok merak ediyorum sözlü nişanlı ama en önemlisi evli olan bayanlar evlendiğiniz adamı gördüğünüzde bu adam benim evleneceğim kişi dediğiniz oldu mu
bennn nerfret etmistim ayyy tipe bak diye uyuz olurdum esim bana 1 sene baktıda her seferinde söylenirdim be bakıyo bu bana diye :)))

anlatın lütfen :)

Ehmmm Söyle olduuu... Arkadaslar sayesine tanistik nisanlimla.. o zamanlar pek cirkindi bakmadim yani pek ona ama ister inanin ister inanmayin bana ilk saniyeden beri o kadar deger verdi ki gözlerinden bana nasil carpildigini izledim resmen...
Biliyorum bir his vardi onunla evlenicem diye... ama cok cok cok erken tanisdigimiz icin biraz beklettim onu ... yaklasik 5 sene...
Cikmaya basladigimizda sanki ikimizde biliyorduk evlenicemizi coooooooook güzeldiiii

anlatın lütfeennn :)
biz faceten tanışmıştık yani o beni çok yakından tanıyormuş benim ondan haberim yoktu tam iki ay hiç buluşmadan sadece mesaj yoluyla konuştuk önce mantığım sevdi yani sonra iki ayın sonunda buluştuk şimdi iki aydır konuştuğumuz için aslında yabancım değil ama yüzyüze hiç görüşmediğimiz için de bir o kadar yabancı biri napıcağımı bilemedim baktım bana doğru geliyor napsam derken gittim sarıldım nasıl yaptığımı ben bile bilmiyorum ama kimya mı dersin aşk mı dersin ne dersen birşey beni çekti ilk görüşte aşık oldum ve sanki senelerdir berabermiş gibiydim şükür kararımda haksız da çıkmadım 4.5 senedir beraberiz sözlüyüz şu an seneye düğünümüz var nasipse

ayyy cnm bu nasıl bi resim ya her seferinde icim buruluyo migdem bulanıyo valla diline cakmak ayyyyyy

Ben icten ice hissediyordum 'bu o' diyordum, bir yandan da korkuyordum acaba yine boşa mi umutlaniyorum diye. Sonucu cok sukur iyi oldu, Allah herkesin gonlune gore versin.

Allah tamamina erdirsin canim, masallah size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…