- 18 Mayıs 2015
- 231
- 73
- 35
-
- Konu Sahibi tagsforlikes
anlatın lütfen :)Evet!!!!!
benarkadaşlar merhaba çok merak ediyorum sözlü nişanlı ama en önemlisi evli olan bayanlar evlendiğiniz adamı gördüğünüzde bu adam benim evleneceğim kişi dediğiniz oldu mu
ahahahah süperyok, hatta bunla mı evlencem sanki dedim.
anlatın lütfeennn :)benaynen bu smileydeki gibi olmuştum
bennn nerfret etmistim ayyy tipe bak diye uyuz olurdum esim bana 1 sene baktıda her seferinde söylenirdim be bakıyo bu bana diye :)))arkadaşlar merhaba çok merak ediyorum sözlü nişanlı ama en önemlisi evli olan bayanlar evlendiğiniz adamı gördüğünüzde bu adam benim evleneceğim kişi dediğiniz oldu mu
ahahahah çok tatlısınız :))))bennn nerfret etmistim ayyy tipe bak diye uyuz olurdum esim bana 1 sene baktıda her seferinde söylenirdim be bakıyo bu bana diye :)))
anlatın lütfen :)
biz faceten tanışmıştık yani o beni çok yakından tanıyormuş benim ondan haberim yoktu tam iki ay hiç buluşmadan sadece mesaj yoluyla konuştuk önce mantığım sevdi yani sonra iki ayın sonunda buluştuk şimdi iki aydır konuştuğumuz için aslında yabancım değil ama yüzyüze hiç görüşmediğimiz için de bir o kadar yabancı biri napıcağımı bilemedim baktım bana doğru geliyor napsam derken gittim sarıldımanlatın lütfeennn :)
ayyy cnm bu nasıl bi resim ya her seferinde icim buruluyo migdem bulanıyo valla diline cakmak ayyyyyybiz faceten tanışmıştık yani o beni çok yakından tanıyormuş benim ondan haberim yoktu tam iki ay hiç buluşmadan sadece mesaj yoluyla konuştuk önce mantığım sevdi yani sonra iki ayın sonunda buluştuk şimdi iki aydır konuştuğumuz için aslında yabancım değil ama yüzyüze hiç görüşmediğimiz için de bir o kadar yabancı biri napıcağımı bilemedim baktım bana doğru geliyor napsam derken gittim sarıldımnasıl yaptığımı ben bile bilmiyorum ama kimya mı dersin aşk mı dersin ne dersen birşey beni çekti ilk görüşte aşık oldum ve sanki senelerdir berabermiş gibiydim şükür kararımda haksız da çıkmadım 4.5 senedir beraberiz sözlüyüz şu an seneye düğünümüz var nasipse
bişey olmaz şekerim film bunlarayyy cnm bu nasıl bi resim ya her seferinde icim buruluyo migdem bulanıyo valla diline cakmak ayyyyyy
Allah tamamina erdirsin canim, masallah size.biz faceten tanışmıştık yani o beni çok yakından tanıyormuş benim ondan haberim yoktu tam iki ay hiç buluşmadan sadece mesaj yoluyla konuştuk önce mantığım sevdi yani sonra iki ayın sonunda buluştuk şimdi iki aydır konuştuğumuz için aslında yabancım değil ama yüzyüze hiç görüşmediğimiz için de bir o kadar yabancı biri napıcağımı bilemedim baktım bana doğru geliyor napsam derken gittim sarıldımnasıl yaptığımı ben bile bilmiyorum ama kimya mı dersin aşk mı dersin ne dersen birşey beni çekti ilk görüşte aşık oldum ve sanki senelerdir berabermiş gibiydim şükür kararımda haksız da çıkmadım 4.5 senedir beraberiz sözlüyüz şu an seneye düğünümüz var nasipse