Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düngece eşimle tartıstık bana cok kötü seyler söyledi ,evlendiğine bin pişmanmıs ben cok kötüymüşüm herkesi kendim gibi kötü sanıyormusum(tartısmamızın sebebi ailesydi)cocuk olmasa kesin bosanırmıs gibi laflar etti .sabah oldugunda ise hiç bir sey olmamıs gibi davranıyor sakalar yapmaya calısıyor.ben tabii söylediklerini unutmadım ama herzaman böyle en küçük tartısmada böyle evlendiğim pişmanım hiç mutlu günüm olmadı diyor oysaki cok iyi zamanlarımızda oldu. her evde tartısma olmazmı sonucta iyi zamanlarımızda hatırlatıyorum bu sözlerini ama sinirden söyledim diyor ama bu sefer cok ileri gitti onu affedemiyorum söylediği seyler hala kulagımda o ise hiç bir sey olmamıs gibi duruyor küsmüyüz diyor sadece. sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım
çocuğun hatrına sürdürüyormuş lafa bak hele ne onur kırıcı,çocuk olmasaydı niye çocuk olmuyo diye boşanırdı heralde o zamanda bu erkek milletini ne yapmalı bilmem kieşim sinirlenince böyle seyler söylüyor sabahta hiç bir sey olmamıs gibi davranıyor sabah ona hiç pas vermedim hiç klonusmadım zaten artık katlanamıyorum cocugumuzu severken annemiz pek sessiz bugün dedi kahvaltı yaptıktan sonra eline koluna saglık gibi seyler söyledi yani sanki bir sey olamıs gibi davranıyor ama bu 3 senedir böyle her kavgada aynı sey eskiden bende untuyordum sabah olunca affediyordum ama artık affedemiyorum zaten tartısırken dedim ozaman bosanalım dedim cocuk oldu artık onun hatrına sürdürüyorum diyor .
Çok üzgünüm çoook