Evlendigime pişmanım!!!!

yaslarınız kaç ?

Keşke evlenmeden 1 gün önce yaptığı hakaretlerden sonra herkes geldi düğüne diye evlenmek zorunda hissetmeseydiniz kendinizi. Yurtdışında nasıl oluyor bu işler bilmem ama bence en kısa zamanda hatta bugün ayırın evlerinizi bu adam size sadece psikolojik olarak değil fiziki olarak da zarar verebilir.

Bu tür manyaklar evlilik oncesinde kendilerini belli ediyorlar da bizler bu adam beni seviyor diyerek görmezden geliyoruz. Yasadiklariniz kabus gibi. Bir an önce ayrilmalisiniz. Cok iuzuldum yasadiklariniza. .

Şerefsizin teki hayatimiza giriyor yakıp yıkıp yok ediyor herseyi. Gel de sonra eskisi gibi ol. Kalbim dualarım sizinle❤

3 senede birini tanıyamamak da ne bileyim... Zeki birisiniz belli ki doktora vs... Ama akıl başka
Taniyamamis olmak değil beni çok seviyor aslında iyi biri vs diyerek kendimizi kandiriyor uz. Akılla ne alakası var. Ben de doktora yapmış makina mühendisiyim. Ve ben de öfke kontrolü olmayan bir Adana evlenip boşandım. O aşık olduğun dönemde görmezden geliyorsun bazı şeyleri.

Adam kaba saba sosyal gelişimini tamamlamamış birisi ama sizde beklentisi bitmeyen tipik piremses Türk kızlarındansınız. On lafınızdan birisi düğün, sürekli bir evlenme merakı, onun dışında sürekli adam kul köle olsun, ayaklara kapansın merakı,yok altını şöyle az taktılar, yok yemeğe çıkarmadılar. Kusura bakmayın ama bunlar da çok alt kültüre ait beklentiler.
Maalesef eğitim bazen kültür ve vizyonda bir işe yaramıyor. Eğitim dışında sizi de çok da farklı göremedim tekrar kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Aslında eşiniz ne olduğunu evlilik öncesi o arabada size hakaretler ederken göstermiş. Basiretiniz bağlanmış, o kadar insan geldi nasıl dönücem burdan diyip çaresiz kalıp evlenmişsiniz. Sizin de içinize sinmemiş ki şimdi size olan ilgisi alakası hiç bir anlam ifade etmiyor. Ne kadar düzeldi deseniz de o arabada yaşadıklarınız, ailenize yaşattıklarını hiç unutamayacaksınız. Siz beni dövdü sövdü ama şimdi çok ilgili beni seviyor diye kendini kandırabilen kadınlardan değilsiniz, her şeyin farkındasınız sadece cesaretiniz yok. Şimdi eşim maddi manevi bana muhtaç diyorsunuz ama yarın bir gün işlerini oturtursa çevre edinirse onun size hiç merhametli davranacağını düşünmüyorum, ilerde onun size yapacaklarını o yapmadan siz buna son vermelisiniz. Korunmak diyorsunuz da bunu size yaşatan biriyle de nasıl birlikte olabilirsiniz ki zaten

Akılla ne ilgisi olduğunu kendiniz yazmışsınız zaten... Görmezden gelmemek akıllı insan işidir eğitim durumu farketmez, doktora için belli bir zeka gerekir o kısmı sizde mevcut.

o kufur hakaret cok agir olmus tabiri caizse düğünün içine etmis . keske o zman ayrılsaydınız ne yazıkki bu tip insanlar düzelmiyor ozur dileyip aynısını gene yapıyorlar . size olacak planı soyleyeyim ilk memlekete gittiğinizde size gene berbat davranacak

Ben senin şoförün muyum lan, dün boktun bugün korktun, sen bana fırça atamazsın, manyak kadın, aileme ve bana laf edersen a..na korum"

Size zaten her sinirlendiğinde bunu yapmış biri. Hiç ama hiç beklemeyin. Gidin boşanın. Yalnızlıktan bunaldınız anlıyorum ama bu kadar karaktersiz biriyle olur mu?

Allah akıl fikir versin yurtdışında gidip böyle tipleri bulan eğitimli Türk kızlarına.

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Sagolun.

Bu yazıyı seni üzmek için yazmıyorum. Gözünü aç ki bundan sonraki hayatında mutlu ol, doğru seçimler yap. Bir kere gurbet psikolojisini yalvariyorum bahane etme. İnsan iyice tanimadigi birisiyle nasil evlenir... Benim babam eşimin ve ailesinin gbt'sine kadar araştırmıştı. Ayrıca sürekli ailenin "koşturduğunu" söylemişsin. Ailen ne meraklıymış seni evlendirmeye. Kimliğini yurtdışında unutan evlenmek üzere olan bir adam... Bir tek bana mı tuhaf geldi? Sana düğün günü "a... koyarım" diyen bir adamla tek özürüyle seviştin mi, nikah mı kıydın? Bırak akrabaların gelsin. Düğünü yaptın diyelim. Nikahı bari kıymasaydın. Uzun süre sonra açıklardın yani ne var? Önemli olan akrabaların mı senin mutluluğun mu? Şu an o adamla evlenmemiş olsaydın bu konuyu açmayacaktın... Neyse.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sagolun.
Uzaklaştırma nasıl talep edebilirim. Polise mi başvurmam gerekir?
Yasadiginiz ulkenin kurallarini bilmiyor musunuz? Kusura bakmayin, incitmek icin yazmiyorum ama hangi ulkedesiniz bilmiyoruz (onceki sayfalarda yazdiniz mi bilmiyorum). Bulundugunuz ulkede bu isler nasil isliyor buradaki uyeler nasil bilsin? Orada hic mi danisabileceginiz bir dostunuz ya da bir kurum yok? En olmadi, gidip polise sorun, google'a sorun...

Ulkeden bagimsiz olarak polise basvurmak gerekiyor. Tehdir, santaj, hakaret durumlarinda lutfen kadinlar polise basvursun. Onlar savciliga yonlendirir.

Keske biraksaydin dugun olmasaydi.sanki simdi cok mu iyi oldu.yerinizde olsam dugun gunu terkeder sonrada bulundugum ulkeye donerdim.en azindan baska insanlarin sizi yipratmasina izin vermezdim.madem gormussun gercek yuzunu yol yakinken vazgec.evliligin basindan kotu olup sonradan degisen sayisi cok az sakin kendini umitlendirip degisir diye dusunmez.degissede daha kotuye donusur.yaz bunu bi yere yol yakinken vazgec

Ulkeden bagimsiz olarak polise basvurmak gerekiyor. Tehdir, santaj, hakaret durumlarinda lutfen kadinlar polise basvursun. Onlar savciliga yonlendirir.
Konu sahibi neden buradan medet umuyor anlamadim. Egitimli bir insan olduguna gore dil bariyeri de yoktur diye dusunuyorum. Insanin onundeki en buyuk bariyer yine kendi galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…