Evlendigime pişmanım!!!!

Aman Allahim sanki esimi ve kendimi gordum bu kadar ayni olamaz kuaforden tutun takiya nikah bile ayni oldu kufurler bile ayni.ben karar verdim 3 gundur tek sorun ay sonuna kadar bekleyip parami almak borcumu kapatmak bankaya. Davayi kesin aciyorum. ALLAHIMin izniyle kacip kurtulmaya bakiyorm insallah sizde kurtulursunuz

Siz saka mi yapiyorsunuz? Elalem ne der diye bosanmayan kac kadin var biliyormusunuz? Benim kendi tanidigim en az bes kadin var bu sebepten ayrilmayan, egitimsiz de degiller. Toplumun sucu bu, bizlerin degil. Bu kadar toplum baskisinin sonucu bu..
Asıl siz şaka yapıyorsunuz herhalde. Kendiniz yazmışsınız uzaktan gelecek olan misafirler için evlendim diye. Böyle bir mantık olur mu? O dediğiniz beş kadından bir farkınız yok. İsterseniz nasa da atomu parçalayın kafa aynı kafa. Siz o gün evlenmeseydiniz birkaç hafta sizi konuşup sonra unutacaklardı. Bizim yakın çevrede kına gecesi olduğu gün bozuldu birinin işi sonra unutuldu. O kadın başka biri ile evlendi ve çocuğu oldu. Kimsenin aklına bile gelmiyor özellikle düşünmedikçe. Ve sizin kadar eğitimli falanda değildi ama millet ne der diye kendini feda edemeyecek kadar akıllıydı.

Adamın bu davranışlarına rağmen nasıl evlenebildiniz,gerçekten şok oldum.Evlenmek için siz uğraşmışsınız,adam bir şey yapmamış ki.Üstelik size onca hakaret etmiş,neden evlendiğinizi anlayamadım.Ortada sırılsıklam bir aşkta görmüyorum,çok üzüldüm şu duruma.

Belli ki bir karar verme aşamasındasınız. Tek tavsiyem bu süre içerisinde çocuk düşünmemeniz.

Misafirler için evlenmedim, o an o kararı verdim geri dönmek istemedim ve sağlıklı uzun uzadıya düşünecek zamanım da olmadı.
Bunun akıllılık ile alakası yok hanım efendi. Buna etki eden bir sürü faktör var. Bunların en başında sahip olduğum psikolojik hal gelir. Ben hata yaptım evet psikolojim bozuktu ve bir balonun içinde yaşıyordum sağlıklı karar vermedim. Siz de bir kadinsiniz sizin gibi acımasızca yargılayan olmuş bitmiş birsey için bu şekil Yorum yazanları anlamıyorum. Zaten morali bozuk sıkıntıda olan bir insana bu şekil yorum yazarak yardımcı olduğunuzu mu sanıyorsunuz. Bu şekil yazacaksaniz zaten yazmayın. İnsanların da hatalarını bu şekilde yargılamayın. Ben sizden yargılama değil yarınım için öneri bekledim. Kimse mükemmel değil herkes hata yapabilir bu hayatta. Biraz insan olmayı deneyin.

Hani nerde acımasız yorum ya.. bal gibi durumun farkına varmışsınız düğünden önce. Ben size acımasız yorum yaptığımı düşünmüyorum. Size diyorum ki kendiniz olarak ne eğitimi almış olursanız olun hatta okuma yazma dahi bilmeyen bir insan olun fark etmez. İnsan önce kendini sevecek, kendine kıymet verecek. Siz millet ne der diye göz göre göre, bile isteye bu insan müsveddesi ile evlenmişsiniz. Artık kendi kıymetinizin farkına varın. Harcadığınız her an her dakika kendi ömrünüzden gidiyor milletin ömründen değil.

Elalem en fazla 3 gün konuşurdu sizi, siz ise bir ömür bunun acısını yaşarsınız. Keşke önce kendinizi dusunseydiniz. Evet bende pişmanım evlendigim için ama benim eşim sizinki gibi davransaydi bana, o nikahı muhtemelen yapmazdım. Bu kötülüğü neden kendinize ve ailenize yaşattınız. Üzülmeyin lütfen biraz kendinize, eşinize ve evliliğinize zaman verin.Bu arada eşinizi zaman zaman deneyin bakalım o öküz çıkacak mı içinden.Eger hala iyi gitmeyen birşeyler varsa gerekeni yaparsınız zaten. Ama lütfen çocuk planlamayın bu süreçte. Yüreğinize ferahlık diliyorum Rabbimden

şu son yazdığınızdan şunu anladım ki oturum almak için de evlendiniz bir yerde. Çünkü şu an bunu bekliyor olmanız zaten amacınız bu olduğunu gösteriyor. Dilerim aracınıza ulaşıp kendinizi ve ailenizi kurtarırsınız bu hayattan. Eminim onlar da her gün sizi düşünüp üzülüyordur.

Geçmiş olsun size
Bir insan 7 sinde neyse 70 nde de odur.
Başkaları geliyor diye evlenmekle hata etmissiniz sonucta evde sizin cektiginizi onlar çekmedi ve çekmeyecek.Keske bastan bitirseydiniz.

Misafire ayıp olmasın diye bu adamla evlenmek?
Ne desem bilemedim
Dun boktun bugun koktun, senın a..na korum da verecektiniz yolu

Olan olmuş artık..Her sey insanlar için herkes hata yapabiliyor..Bundan sonra dik dur ayril o adamdan..Mesleğin de var elinde ailen de destek olur zannedersem..Gez dolaş eğlen işinde yüksel ne diye bunlarla ugrasacaksin
Çok haklısınız. Gurbet psikolojisi diye bir çukura düşmüşüm yeni çıktım. Gerçekten kendi kendimi ateşe atmışım. Teşekkür ederim yorumunuz için. Sevgiler

NE zaman bosanacaksiniz

Kim evlendiğime pişman değil ki tek tek sor bütün evlilere hickimse iyiki demez çünki hickimse dört dörtlük değil bu cağda biraz evlilikler hafife alınıyor insan neler çekiyor kv den eşten sabrediyor sonra herşey yoluna giriyor ama şuan banada hiç yoluna girmezmiş gibi geliyor sadece rabbime bıraktım ama iyi düşünün herşey için

Kesinlikle katılıyorum! Başından beri okuyorum ve şu an için aklima tek takılan konu buydu? Neden hala devam ediyor bu evlilik ve bu nefret edilen insanla nasıl birlikte oluyorsunuz?

Kesinlikle katılıyorum! Başından beri okuyorum ve şu an için aklima tek takılan konu buydu? Neden hala devam ediyor bu evlilik ve bu nefret edilen insanla nasıl birlikte oluyorsunuz?
Sonrasında okudum sebepleri izi ve birlikte olmadiginizi.. özür dilerim. Umarım kararınizdan vazgeçmeden kurtulursunuz bu pislikten..

Yani size diyecek bişey bulamadım. Maddi durumunuz her şeyiniz yerinde boşanmak yerine buraya konu açıyorsunuz. Ileride çocukta yaparsınız burda yine konu açarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…