Neden zamana yayıyorsunuz peki?Ekim ayında evlendik. Evet benim annem babam ailem çok temiz iyi niyetli insanlar. Beni de öyle yetiştirdiler biz hep herkesi kendimiz gibi sanmaktan yıprandık. Ailem feci derecede hayal kırıklığı yaşadı üzüldü yıprandı stres oldu, babacım sabahın köründe kosturdu benim için. Okadar mahcubum ki onlara ve hala onlar benim mutluluğumu düşündüklerini sarfettikleri çabanın hicbirsey olduğunu benim için canlarını ortaya koyabilecwklerimi söylüyorlar. Bizim aile bağımız çok kuvvetlidir. Benim de onlara canım feda. Elin ruh hastası çocuğu yüzünden ailemi üzdüğüm için kendimden nefret ediyorum. Öyle bir hata yaptım işte. Dönmem lazım ama zamana yayiyorum
Size katılıyorum, her konuda denklik, hatta erkeğin bir tık yüksek olması lazım, yoksa erkek aşağılanmışlık psikolojisine girip eşini yıpratıyor...Konudan bağımsız olarak eşler arasında eğitim farkının bu kadar bariz olmasını doğru bulmuyorum. Konuya gelirsem de ayrılmaktan başka seçenek yok gibi.
Anne olmayı düşünüyordum ancak uyandım çok şükür. Çocuğum yok, istemiyorum zaten. Allahım nasip etmesin.Hayretler içindeyim. Anlattıklarına iyi dayanmissin be canım. Çekilecek dert değil. Çocuk var mı? Benimki de her tartışmada her detayı herşeyi ailesine anlatır. Nefret ediyorum o huyundan. Ailesine laf söylemiyor ama hasta olmasının sebebi büyük ölçüde ailesi. Senin başına gelenler çok ekstrem. Kesinlikle bosanip kendini kurtarmalisin, senin de psikolojini ve sağlığını bozar bu tipler. Ne demek hırsızlık, yalan, saygısızlık.. Kimsenin kimseye bu şekilde psikolojik zulüm etmeye hakkı yok. Allah bildiği gibi yapsın bu tarz kişileri.
Oturumumu yenileyecegim hanım efendi. Bir işe yarasın en azından. Ben de azcik birikim yapayım değil mi.Tiksinen, boşanmak isteyen biri neden hâlâ aynı evi paylaşır ve doğum kontrol hapı hakkında düşünür anlamıyorum.
Eğer gerçekten kafama koyduysam zaten 1 dk. bile hasta dediğim biriyle aynı evi paylaşmam.
Niye böyle biri ile paramı paylaşayım ve çamaşırını yıkayıp ütüsünü, yemeğini yapayım.
Buradan icraate geçmek değil de biraz rahatlamak için açılmış gibi geldi bu konu bana.
Eve geldiğimizden beri yanıma yaklaştırmadim. Nereye kadar onu bilemiyorum. Keşke hemen bitirebilsem ama sabretmek lazim sıkıntı çekmemek içinNeden zamana yayıyorsunuz peki?
Sevmiyorsunuz, nefret dolusunuz, kırgınsınız.
Hemen yarın boşanma davası açmanızı engelleyen ne?
Hapla korunmayı düşündüğünüze göre, boşanmak istediğiniz adamla cinsellik hala aktif.
Amacınızı çözemedim.
Kocanızın hasta olduğunu düşünüyorsunuz.Eve geldiğimizden beri yanıma yaklaştırmadim. Nereye kadar onu bilemiyorum. Keşke hemen bitirebilsem ama sabretmek lazim sıkıntı çekmemek için
Olan olmuş artık kendinizi yipratmayin.Ailem çok üzgün ama orda mutluysan onunla yalnızken sorunun yok ise ailesini umursama, mutsuzsan da uzatma diyorlar bana bırakıyorlar ama ben hakaretleri ve yapılanı asla hazmedemiyorum. Herkes haddini ve yerini bilmeli. Ben çok yüz vermişim benim kibarligimi bunlar zayıflık sanmış. Adam çift kişilik çıktı resmen ailesinin yanında Palazlanmasiyla ve evimize geldiğimizde kedi gibi olmasıyla. Öyle tiksindim ki. Biran nereye düştüm kimlerle nelerle uğraşıyorum dedim. Hepsi benim hatam ama Allahım inş bi çıkış yolu gösterecek.
Siz bir birinizi kullaniyorsunuz yani ? Oturum için tiksindiğiniz, hasta ruhlu biri ile yatağa girip temizliğini yapacaksınızOturumumu yenileyecegim hanım efendi. Bir işe yarasın en azından. Ben de azcik birikim yapayım değil mi.
Daha once de söyledim doktora gideceğine söz verdi ama 1 sene oldu maddi sıkıntı bahane ederek gitmedi. Düzeleceğini sanmıyorum. İyice karra verip ayrılmayı düşünüyorumKocanızın hasta olduğunu düşünüyorsunuz.
Madem henüz ayrılmak için cesaretiniz yok, eşinizden tedavi olmasını isteyin.
Son şansı olduğunu belirtin.
Oturumun alınmasına kaç ay varDaha once de söyledim doktora gideceğine söz verdi ama 1 sene oldu maddi sıkıntı bahane ederek gitmedi. Düzeleceğini sanmıyorum. İyice karra verip ayrılmayı düşünüyorum
Inanin kütükler daha faydalıdır eve...Şu bilmem kaç bin liraya alınan ev dekorasyonu kütükler geliyor aklıma böyle konular okuyunca.
Evinize aldığınız kütük hayırlı olsun.
O zaman hakikaten geç olmadan ayrılın.Daha once de söyledim doktora gideceğine söz verdi ama 1 sene oldu maddi sıkıntı bahane ederek gitmedi. Düzeleceğini sanmıyorum. İyice karra verip ayrılmayı düşünüyorum
1 en fazla 3 ay sürerOturumun alınmasına kaç ay var
Evet işlerimi yoluna koyup ayrılmayı planlıyorumO zaman hakikaten geç olmadan ayrılın.
Olay üzerinden zaman geçtikçe insanın öfkesi de kırgınlığı da hafifliyor çünkü.
Siz saka mi yapiyorsunuz? Elalem ne der diye bosanmayan kac kadin var biliyormusunuz? Benim kendi tanidigim en az bes kadin var bu sebepten ayrilmayan, egitimsiz de degiller. Toplumun sucu bu, bizlerin degil. Bu kadar toplum baskisinin sonucu bu..Gelecek olan misafirlere ayıp olmasın diye mi evlendiniz. Daha neler duyacağız neler göreceğiz. Durumun bu kadar farkında olup da bu kadar yanlış bir karar vermeyi nasıl başardınız.