Evlendigime pişmanım!!!!

Neden zamana yayıyorsunuz peki?
Sevmiyorsunuz, nefret dolusunuz, kırgınsınız.
Hemen yarın boşanma davası açmanızı engelleyen ne?

Hapla korunmayı düşündüğünüze göre, boşanmak istediğiniz adamla cinsellik hala aktif.

Amacınızı çözemedim.

Konudan bağımsız olarak eşler arasında eğitim farkının bu kadar bariz olmasını doğru bulmuyorum. Konuya gelirsem de ayrılmaktan başka seçenek yok gibi.
Size katılıyorum, her konuda denklik, hatta erkeğin bir tık yüksek olması lazım, yoksa erkek aşağılanmışlık psikolojisine girip eşini yıpratıyor...

Denk olmayıp mutlu gözükenlerin ise "kol kırılır yen içinde kalır" psikolojisi ile hareket ettiğini düşünüyorum

Anne olmayı düşünüyordum ancak uyandım çok şükür. Çocuğum yok, istemiyorum zaten. Allahım nasip etmesin.
Yani yazmaya üşendiğim daha neler neler var, ailem bile "sizin gibi kör cahillere kızımızı verdiğimiz için utanıyoruz" dedi. Ben de aileme bu oluşumları soktuğum için çok üzülüyorum.
Psikolojik şiddetin en alasını yaşattılar, zaten bu para kaçırma durumundan hayat kalitem epey düştü. Çünkü kombiyi bile günde maksimum 4-5 saat çalıştıran bir cimri sütoğlanla yaşıyorum.
Mahkemede hesaplaşacağız. Şimdi kendisine "boşanacağım" diye sürekli söylememe rağmen, yalandan bir sinir krizi geçirip ailesini başıma topluyor. Onlar da ara bulmak yerine, kendi aptal yalan ve bahaneleriyle ortalığı karıştırıyorlar. Hakaret ve bedduaları saymıyorum bile.
O yüzden, bir daha boşanacağım demeyeceğim, çat diye bırakacağım. Benim gözyaşlarımın bedelini, mahkemede ödeyecekler.
Boşandıktan sonra psikolojik destek alacağım.
Hayatımın geri kalan döneminde de yurtdışına yerleşmek için çalışacağım. Bir daha Türk erkeği mi tövbe.

Eğitim farkının sizin önemsediğiniz kadar önemli olduğunu düşünmüyorum önemli olan kişinin kendini geliştirmesi amaa yapılan saygısız tavırlara aşağlayıcı hallere bakılırsa yollar ayrılmalı

Oturumumu yenileyecegim hanım efendi. Bir işe yarasın en azından. Ben de azcik birikim yapayım değil mi.

Eve geldiğimizden beri yanıma yaklaştırmadim. Nereye kadar onu bilemiyorum. Keşke hemen bitirebilsem ama sabretmek lazim sıkıntı çekmemek için

Eve geldiğimizden beri yanıma yaklaştırmadim. Nereye kadar onu bilemiyorum. Keşke hemen bitirebilsem ama sabretmek lazim sıkıntı çekmemek için
Kocanızın hasta olduğunu düşünüyorsunuz.
Madem henüz ayrılmak için cesaretiniz yok, eşinizden tedavi olmasını isteyin.
Son şansı olduğunu belirtin.

Böyle şeyler yaşayıp evlendiğinize inanmak mümküm değil sanki adamın b.kunda boncuk var s.ktir git demeniz gerekirken bide onu adam yerine koyup koca yapmışsınız ne diyim kendim ettim kendim buldum hesabı sizinki.Babaniza üzüldüm size değil benim babam nikah zamanı ortada olmayan adama kız değil selâm vermez.Esim babama kul köle olmuştu babam yine de açık arar gibi bakıyordu herşeye ama bulamıyordu yoksa katiyen evlendirmezdi bizi.
Sakın çocuk yapmayın bir an önce kurtulun o manyaktan.

Olan olmuş artık kendinizi yipratmayin.
Yani kendi evinize döner dönmez mi kedi gibi oldu. Yoksa siz bosanacagim dediğiniz zaman mi böyle oldu. Vallahi aklıma şu geldi orada yaşamak için size bağımlıdır yani ihtiyacı vardır. Öyleyse sizin sayenizde biraz duze çıkınca korkun bu adamdan. Ya da çok aptalca ama ailesinin yanında erkeklik taslamaya çalışıyordur. İki durumda çok iğrenç. İçinize atıp hastalanacaginiza bosayin madem

sonra ben herkes dengine gitsin diyince kuzenlerim ustume yuruyor
yillarca oku doktorani yap git lise mezunu hanzonun biriyle evlen
ben kendim de lise mezunuyum kendime doktora yapmis koca adayi bulsam adama acirdim yahu
siz kendinize acimamissiniz bari bundan sonrasi icin aciyin boyle hanzoyla omur gecmez

Kocanızın hasta olduğunu düşünüyorsunuz.
Madem henüz ayrılmak için cesaretiniz yok, eşinizden tedavi olmasını isteyin.
Son şansı olduğunu belirtin.
Daha once de söyledim doktora gideceğine söz verdi ama 1 sene oldu maddi sıkıntı bahane ederek gitmedi. Düzeleceğini sanmıyorum. İyice karra verip ayrılmayı düşünüyorum

Şu bilmem kaç bin liraya alınan ev dekorasyonu kütükler geliyor aklıma böyle konular okuyunca.
Evinize aldığınız kütük hayırlı olsun.
Inanin kütükler daha faydalıdır eve...
En azından üzerine mum v.s koyarsın bir işe yarar bu zat safi zarar hanimefendiye...
Tek çözüm boşanmak,böyle yıllar geçermi değerinizi bilmeyen biriyle?yazık etmeyin kendinize bir daha dünyaya gelmiyoruz...

Daha once de söyledim doktora gideceğine söz verdi ama 1 sene oldu maddi sıkıntı bahane ederek gitmedi. Düzeleceğini sanmıyorum. İyice karra verip ayrılmayı düşünüyorum
O zaman hakikaten geç olmadan ayrılın.
Olay üzerinden zaman geçtikçe insanın öfkesi de kırgınlığı da hafifliyor çünkü.

Merhaba tekrar.
Bazı insanlar acımasızca yorum yapıyor bu kadar kötü bir kalple yorum yapmayıp empati kurarsanız sevinirim. Bu kadar gaddar olmayın..

Benim suanki sorunum boşanmayı istemek fakat oturum almak istediğim için sureyi uzatmak. Bazılariniz beni eleştirmiş fakat bu ilişkide geç uyandım ve çok yıprandım bırakın da bir artım olsun oturum geleceğim için, ilerde kendi paramla ev sahibi olmama imkan sağlayacağı için önemli.

Fakat suan bir sorunum var ki beni çok tedirgin ediyor. Ben eşimin hakaretlerini bağırışını saygısızlığını düğün zamanı beni strese sokup ağlatmasını terbiyesizliğini unutamıyorum ve ondan tiksiniyorum. Buraya geldik geleli bana çok iyi, yemek yapıyor yardım ediyor ev işinde, bulaşık bile yikadi hayretler içindeyim. Dün düğün videosunu izlemek istedi sen izledin mi dedi hayır dedim izlemek istemedim hayatımın hatasını yaptığım günü dedim şakayla karışık. Onu okadar sevmiyorum ki suratına çarptım işte ama o hala adam gibi gönül almaya çalışmıyor. Adamın gönül alma şekli bana çok aşırı iyi davranıp her dediğimi yapıp kendiliğinden barışmam. Benim beklediğim: hayatım çok ama çok pişmanım özür dilerim sana bir daha bağırıp hakaret edersem boşan benden çok üzgünüm düğün zamanı çok stres oldum sinirlenip seni cok kırdım çok pişmanım beni affet lütfen, hadi hazırlan güzel bir yemek için rezervasyon yaptırdım bu akşam yeni bir sayfa açalım sana söz veriyorum ailenden de özür dileyeceğim, beni affet lütfen, beni affedene kadar beklerim bize zaman ver seni asla bidaha üzmeyecegim.. Böyle birsey beklerdim ki normali de budur bu ilişkide çok emeğim var ama okadar düz biri ki asla bu şekilde bana yaklasacagini sanmıyorum ve beklenti içine girmiyorum kendimi artık üzmek yıpratmak istemiyorum değmeyen biri için.

Her neyse günlerdir iyi davranıyor bense soğuğum. Eve geldik geleli kendime dokundurtmadim. ozellikle geceleri uykusunda güya bilmeden bana sarılıyor ben arkamı dönüp uyuyorum çünkü bana dokunmasını bile istemiyorum. Dün bilerek geç yattım kendi de uyumadı yattı geri kalktı ve sonra da uykumda bana dokundu özel bölgeme de çamaşırımın üzerinden dokundu, napiyorsun dokunma lütfen uyuyorum dedim. Sonra döndü sırtını yattı. Bana dokunsun istemiyorum ama hemen de bosanamiyorum.hatasini biliyor essek gibi ama özür dilemekten oldu bir kere demekten başka birsey yapmıyor gönül almaktan bir haber. Hoş gönül almaya çalışsa da artık onu sevmiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bana dokunmasına dayanamıyorum. Siz olsanız ne yapardınız

Gelecek olan misafirlere ayıp olmasın diye mi evlendiniz. Daha neler duyacağız neler göreceğiz. Durumun bu kadar farkında olup da bu kadar yanlış bir karar vermeyi nasıl başardınız.
Siz saka mi yapiyorsunuz? Elalem ne der diye bosanmayan kac kadin var biliyormusunuz? Benim kendi tanidigim en az bes kadin var bu sebepten ayrilmayan, egitimsiz de degiller. Toplumun sucu bu, bizlerin degil. Bu kadar toplum baskisinin sonucu bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…