Evlendigime pişmanım!!!!

dün boktun bugun korktun mu dedi ?
allahin kirosu...
norvece bir kiro getirmissin canim. tebrikler.
türkiyedeki türkler Yurtdisindaki türklere benzemez.
Yurtdisinda yasayan bir türk kirosu bile daha masum kalir öylesinin yaninda.
yurtdisina kapak atmak icin evlenmis seninle o kurnaz.. yani gercek yüzünü evlenmeye bir gün kala göstermis aslinda sansliymissin ama sansini tepmissin.

herneyse olan olmus. bebek yapma bence..

Eşinin senden çıkarı ne ? Burada surekli oturum alması filan içinmi sana muhtaç eğer öyle ise süre dolmadan boşan ve kesinlikle çocuk yapma derim ben . Allah yardımcın olsun.

Sizin ne sorununuz vardı? Anlamak isterseniz duymak isterim. Bunların hepsi hepimiz için birer ders.
Ben de "hepimiz insanız, sevgi her sorunu çözer." mantığında asla dengim olmayan ne mental ne fiziksel yönden birine evet dedim.
En ufak tartışmamızda annesini arayıp, ailesini bana karşı doldurarak üstüme yürütmesinden tutun da, haber izlerken yaptığım küçük yorumlara kadar abartarak anlattı.
Verdiği sözleri tutmaması, ailesinin duygu sömürüleriyle bana taktıkları 3 kuruş altını da elimden almaları, özel hayata asla saygı duymayıp çat kapı gelmelerini geçtim; arsızca evimin anahtarını kendilerine çoğaltmaları, beni mini etekle tanımalarına rağmen; sürdüğüm ojeden giydiğim kıyafetlere kadar kendilerinde yorum yapma hadleri bulmaları, para kaçırmaları\saklamaları, evimden eşyalarımı yürütmelerini(çeyiz bohçam duruyor sandığımda, içinde getirdiklerim uçmuş.), gözüme baka baka yalan söylemeleri, kötüledikleri insanlarla ikinci gün canciğer olmaları, sütoğlanın annesi olmadan tatil planı bile yapmadığı, gezmediği gibi saymakla bitiremeyeceğim etkenlerden dolayı boşanma kararı aldım.
Zira yapacağım çocuğun zamanına bile müdahale etme cüretini gösterdiler hem de alabildiğine saygısız biçimde.
Yaptığım fedakarlıkları, iyi niyetimi, nezaketimi, hürmetimi hiçe saydıklarını söylememe gerek yok. Bu tipler nankördür bilirsiniz.

Ay destan yazdım yine ya. Kusura bakma, benim de bam telim bu iğrenç evlilik işte. Bitse de gitsem diye bakıyorum.

İkimiz burda tanıştık yalnız yıllardır buradayız.
Evet çocuk düşünmüyorum. Doğum kontrol hapı hemen başlayacaktım fakat adet zamanı alınıyormuş ilk. Oyuzden bekliyorum.

Hayretler içindeyim. Anlattıklarına iyi dayanmissin be canım. Çekilecek dert değil. Çocuk var mı? Benimki de her tartışmada her detayı herşeyi ailesine anlatır. Nefret ediyorum o huyundan. Ailesine laf söylemiyor ama hasta olmasının sebebi büyük ölçüde ailesi. Senin başına gelenler çok ekstrem. Kesinlikle bosanip kendini kurtarmalisin, senin de psikolojini ve sağlığını bozar bu tipler. Ne demek hırsızlık, yalan, saygısızlık.. Kimsenin kimseye bu şekilde psikolojik zulüm etmeye hakkı yok. Allah bildiği gibi yapsın bu tarz kişileri.

Eşinin senden çıkarı ne ? Burada surekli oturum alması filan içinmi sana muhtaç eğer öyle ise süre dolmadan boşan ve kesinlikle çocuk yapma derim ben . Allah yardımcın olsun.
Hayır asıl onun vatandasligi var benim yok. Bana sadece maddi ve manevi muhtaç. Kirayı bolusuyoruz kazancım iyi, yetiremedigi yerde takviye yapıyordum, evde hazır yemek, temiz kıyafet, güvenilecek bir kadın daha ne olsun. Çevresinde bir dostu bile yokki. Güvenebileceği bir arkadaşı yok.

İkimiz burda tanıştık yalnız yıllardır buradayız.
Evet çocuk düşünmüyorum. Doğum kontrol hapı hemen başlayacaktım fakat adet zamanı alınıyormuş ilk. Oyuzden bekliyorum.

hmm ilginc. O da norvec den demekki..

Yasi kac esinin?
Acaba evlilik öncesi birinin doldurusuna mi geldi de öyle sacmaladi.. üc yil icinde hic böyle konusmadi mi daha önce?
Dün boktun bugun korktun cümlesini ancak bir ergen veya kisisel gelisimini tamamlamamis biri kurabilir.

Eşimi asla eğitim ve mesleki yönden ezmiyorum hanım efendi. İnsanlara tanım yapmak icin bahsetmek zorundayım. Eziyor olsam zaten evlenmeye niyetlenmezdim ve o da evlenmek için 1 sene peşimde kosmazdi. Köprüyü geçene kadarmış o ayrı.

Düzgün korunun bebek olmasın mutsuz anne babayla olan çocuklara oluyor yazık sabilere

Ben eşimi artık tanıyamıyorum ki yorum yapayım hanımefendi. Burda farklı orda farklı. Daha önce de öfkesini kontrol edemeyip saçmaladi birkaç kez sonrasında hep ağladı ayaklarıma kapandı özür diledi kendini acindirdi affetmistim. Bu sefer haddini aştı hem de düğün öncesi. Daha az önce saydım hepsini yüzüne vurdum bana ne dese beğenirsiniz. "Tek suçlu ben miyim, beni sen sinirlendiriyorsun. Halledemedim işte zamanında kan veremedim oldu ne yapayım. Kimliğimi unuttum işte özür dilerim ne yapayım şimdi kavga mı edelim sürekli. Aileme laf edemezsin sen. Babam hasta çok hareket edemiyor, arabalari yok bilmem ne bilmem ne. Laflara bak. İyice nefret etme sebebi. Benim babam 77 yaşında el insaf.. Kendi babası sapasağlam 57 yaşında.

Konu komşu elalem ne der diye düğün mü yapılır her seye bağırır küfrederdi diyosunuz o imzayı atmayacaktınız. Bunun okumuşlukla falan alakası da yok görgü karakter meselesi su andan itibaren yapmamaniz gereken tek şey çocuk onun vebsline bile girmeyin.

Dügün öncesi gerginlikler oluyor aslinda.
Keske biraksaydiniz kendisi düsünseymis dügün hazirliklarini.. herneyse bence esinizle acikca konusun böyle saygisiz seviyesiz bir evlilik istemediginizi belirtin.
Sizin seviyenize cikar ise zaman icinde devamini düsünürsünüz. Yok cikmiyorsa ozaman bosanirsiniz.

Her insan hata yapar.
Siz hatanızın farkındasınız.
eşinizin babası da baya sinyal vermiş ama işte,
Annemin hep söylediği şey,
İnsanın olaylar karşısında gözüne bir perde iniyor.
sizinki de öyle olmuş.

buda bir tecrübe diyeceksiniz.
yaşanması gerekiyormuş,yaşanmış.
şimdiden sonra hayatınızı ertelemeyin.
bende yurtdışında yaşıyorum.
yalnızlık zordur ama bide üstüne mutsuzluk hiç çekilmez.
hakkınızda hayırlısı olsun.

Anne ve babandan özür dilemeden barışmayacağını söyle.eğer özür dilerse ,canın cehenneme deyip boşanma dilekçesini yolla eline.
Ama o özrü dilet!!!!!!

Ben konu başlığına istinaden kim pişman degil ki yazmaya geldim.
Sizi allah kurtarsın.okudugum kisma binaen söylüyorumda acımakla evlilik olmuyor.Adam daha ne yapsın nikah öncesi küfrünü hakaretini yapmış yinede vazgecmemissiniz.Ben size ondan yoğurda doğrasan cacık olmaz desem siz yapamayacaksanız yinede boşanmazsınız.Düzelir desem ki adam eski moduna dönmüş ama sizden giden geri gelmez hep bir gecmise öfke,hırs,affedememe hali olur.Ne denilebilir allah yardımcınız olsun.

Tatlım ilk hatan bu kadar şeye rağmen bu adamla evlenmen olmuş , seni de anlıyorum evet akrabalar uzaktan geliyormuş , laf söz olmasın demişsiniz ama istediğinizi yapın , kusur bulmak isteyen yine bulur. Ki siz yurt dışına çıkabiliyorsunuz ailenize olmadı anlaşamadık deyip güzel bir açıklama yapardınız yurt dışına giderdiniz , zaten siz dönene kadar da olaylar unutulurdu en azından milletin lafını çekmeyip , duymamış olurdunuz böyle bir avantajınız vardı. Çünkü aynı ülkede aynı ortamda o insanlarla bulunmak farklı , farklı ülkede olmak çok farklı. Ayrıca zararın neresinden dönerseniz kardır , olmayacağını anlamışsınız eğitimli ayakları yere de basan bir kadınsınız ne gerek var bir ömür azap çekmeye . Ha ben düzeltirim , bu adamı yontarım vs diyorsanız ki bana göre imkansız , ona göre yolunuza bakarsınız. Siz alttan ala ala üstünüze çıkmışlar.

Hepsi aynı mı bunların ya eski eşim evlenmeden önce kapımda yatardı nişandan sonra biraz evlenince tam değişti nasıl olsa evlendik ya gidemem sandı boşanırken iftiralar attı eşyaları mı vermedi dikkat et aynı model eşin de

Tiksinen, boşanmak isteyen biri neden hâlâ aynı evi paylaşır ve doğum kontrol hapı hakkında düşünür anlamıyorum.

Eğer gerçekten kafama koyduysam zaten 1 dk. bile hasta dediğim biriyle aynı evi paylaşmam.
Niye böyle biri ile paramı paylaşayım ve çamaşırını yıkayıp ütüsünü, yemeğini yapayım.

Buradan icraate geçmek değil de biraz rahatlamak için açılmış gibi geldi bu konu bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…