Ayrıca ailemi ben kosturmadim, babam adamcağız baktı bu damat bi is halledemeyecek o eşlik etti kosturdu ama yıprandı sinirlendi haliyle ama nikahsız evlenemezdim düğün gününün sabahında nikah gerçekleşti. Hata benim, ben bazı şeyleri göremeyip bu adama acıyıp affettim, gurbetteki yüzünü görüp adam sandım meğer tarla faresiymis kendi çöplüğünde. Herşeyi laf çıktı ailesi de aynı. Lütfen yorum yazarken düşünüp yazın incinebiliyorum, her insan hata yapıyor, siz gurbette hiç yalnız yaşadınız mı? Yaşasaydınız anlardınız..
KesinlikleEğer bu olaydan psikolojik sağlikli bir şekilde çikmak istiyorsan, iğneyi biraz kendinede batirman lazim.
Sen herşeyi görmüştün ve biliyordun aslinda yanliş kişi olduğunu. Ancak yanliz kalmamak için, rezil olmamak için ve en çokta bence özgüven sorunundan dolayi devam ettin.
Yani bilmedim değil, bilmek istemedim senin olayin. Önce iyi bir psikologa git ve ardindan boşan. Yoksa korkarim ayni psikoloji bebek içinde tekrarlanir "madem evlendim" tarzi psikoloji. Ki çok kötü olur senin için. Ömür boyu o adama ve ailesine bağli kalirsin.
Çok ama çok teşekkür ederim güzel cevabınız için. Ben de sadece geleceği düşünüyorum, korunacagim ve acele karar vermeyeceğim. Ama eninde sonunda bitireceğim çünkü yapılan saygısızlık ile yaşayamam. Eşime her baktığımda bana ve aileme yapılan saygısızlık geliyor, ailemin üzülmesi onun o iğrenç hakaretleri geliyor.Neden bilmiyorum seni kendime cok yakın hissettim. Üzülme arkadaşım, üzül de çok üzülme. Derdin dermansız değil ki. Evet bir hata yapmışsın ama böyle bir hatayı hepimiz yapabiliriz. Hatta hepimiz benzer hatalar yapıyoruz. Daha büyüklerini yapıyoruz. Kimimiz şiddet gösteren eşlerle evlilik yapıyoruz, kimimiz aldatan eşlerle evlilik yapıyoruz, kimimiz ana kuzularıyla evlilik yapıyoruz, daha neler neler... Sen guzel canını sıkma. Ailen de üzülmüş geçmiş gitmiş. Sen şimdi geçmişte olanları değil geleceği düşün. Senin için en dogrusu en güzeli ne olur onu düşün. Biz sana bu adamla hayatina devam et ya da boşan diyemeyiz, bu bize dusmez. Bu karari en iyi sen verirsin. Iyi düsün, kendin için en dogru karari ver ve bu surecte lutfen iyi korun. Senin için en hayirlisi en guzeli olsun insallah.
Ne zaman evlendiniz ki ..Çok ama çok teşekkür ederim güzel cevabınız için. Ben de sadece geleceği düşünüyorum, korunacagim ve acele karar vermeyeceğim. Ama eninde sonunda bitireceğim çünkü yapılan saygısızlık ile yaşayamam. Eşime her baktığımda bana ve aileme yapılan saygısızlık geliyor, ailemin üzülmesi onun o iğrenç hakaretleri geliyor.
Evet içimde sevgi kalmadı. Yapılan saygısızlığı ve ailemin yaşadığı üzüntü ve hayal kırıklığını unutacağımı sanmıyorum.Eşiniz neden orada size muhtaç? Maalesef erkekler ailelerinin yanında değişiyor bir gün yurt dışından taşınırsanız aileci, ana kuzusu olur eşiniz. Hatanızdan dönmek çok kolay, eğer bittiyse içinizdeki sevgi boşanırsınız.