Evlendigime pişmanım!!!!

Eğer bu olaydan psikolojik sağlikli bir şekilde çikmak istiyorsan, iğneyi biraz kendinede batirman lazim.

Sen herşeyi görmüştün ve biliyordun aslinda yanliş kişi olduğunu. Ancak yanliz kalmamak için, rezil olmamak için ve en çokta bence özgüven sorunundan dolayi devam ettin.

Yani bilmedim değil, bilmek istemedim senin olayin. Önce iyi bir psikologa git ve ardindan boşan. Yoksa korkarim ayni psikoloji bebek içinde tekrarlanir "madem evlendim" tarzi psikoloji. Ki çok kötü olur senin için. Ömür boyu o adama ve ailesine bağli kalirsin.

Adam sizle çıkarı için evlenmiş
Yarın bir gün palazlanıp kendi ailesinin yanına dönmek istediğinde görün siz onu
Bile bile lades demişsiniz üzgünüm
Son dakika baba ben yapamayacağım şöyle şöyle davrandı deseniz babanız sizi orada evlendirin miydi bir düşünün

Kesinlikle
Evleneceği gün ayrılan kız konumuna sokmamak için orada ses çıkarmayıp evlenmiş
Üstüne kendinden daha düşük seviyede bir adam ve ailesinin kendine neler yaptığını millete anlatmak istememiş

Neden bilmiyorum seni kendime cok yakın hissettim. Üzülme arkadaşım, üzül de çok üzülme. Derdin dermansız değil ki. Evet bir hata yapmışsın ama böyle bir hatayı hepimiz yapabiliriz. Hatta hepimiz benzer hatalar yapıyoruz. Daha büyüklerini yapıyoruz. Kimimiz şiddet gösteren eşlerle evlilik yapıyoruz, kimimiz aldatan eşlerle evlilik yapıyoruz, kimimiz ana kuzularıyla evlilik yapıyoruz, daha neler neler... Sen guzel canını sıkma. Ailen de üzülmüş geçmiş gitmiş. Sen şimdi geçmişte olanları değil geleceği düşün. Senin için en dogrusu en güzeli ne olur onu düşün. Biz sana bu adamla hayatina devam et ya da boşan diyemeyiz, bu bize dusmez. Bu karari en iyi sen verirsin. Iyi düsün, kendin için en dogru karari ver ve bu surecte lutfen iyi korun. Senin için en hayirlisi en guzeli olsun insallah.

Ydışındaki yalnızlık duygusu, bu adama tutunmanıza neden olmuş...Aslında aşk değil tutunacak dal duygusu, bağımlı olmuşsunuz o yüzden eğitim ve kültür farkını gözetecek bi lüksünüz kalmamış...

Ben senin şoförün müyüm manyak karı diyen biriyle ne olursa olsun evlenmemeliydiniz..
Ama dünyanın sonu değil, ayrılma şansın var.
Şimdilik cocuk yapma, davranışları eskiye donmezse geçinirisin..Kendisiyle sakin sakin duygularını paylaş bence...Yani ben yaşadıklarımdan dolayı buruk hissediyorum, terapiste gitmeyi öner, ailesinin yanında tekrarlanmamasını soyle vs..

Zamanla belli olur düzelmezse ayrılırsın...sıkma canını

Olan olmuş artık..Her sey insanlar için herkes hata yapabiliyor..Bundan sonra dik dur ayril o adamdan..Mesleğin de var elinde ailen de destek olur zannedersem..Gez dolaş eğlen işinde yüksel ne diye bunlarla ugrasacaksin

Canım benim
Herkes hata yapar sende yapmışsın
Olsun
Mühim olan geri dönmen
Hatadan dön
Bebek olmadan boşan
Bu adam değişmez bunu sakın unutma

Ailenizle istişare ettiniz mi. Onların fikirleri ne ? En başından uzaktan gelen akrabalar için evlenmeyecektiniz. Ama artık evlenmissiniz. Ailenize danışın biraz daha zaman verin kendinize. Eşinizin ailesinin tamamen silin zatenn. Adama da söyleyin sildiginizi.

Bazen böyle bağıra bağıra geliyor bela.
Evlenmemeniz için tüm uyarılar yapılmış, gerek ilahi, gerek beşeri.
Ama dinlememişsiniz.
Şimdi siz bu kadar pişman ve sevgisizken yapılacak şey belli.
Ya da şöyle söyleyeyim en azından yapılmayacak şey belli ;çocuk!

"O an çok geçti" den sonra okumadım.
Bizim buralarda bir laf vardır. " Zararın neresinden dönersen kârdır" diye ama sizin oralarda duyulmamış galiba. Az çok tahmin ediyorum. Evlendin hatta çocuk doğurdun şimdide ne yapayım diyorsundur.

Bu işin eğitimlisi, eğitimsizi yokmuş bu forumda onu anladım ben. Sen git oku et doktora yap sonra adamın keyfine kal.

Tek kelime
BOŞAN.

Çok ama çok teşekkür ederim güzel cevabınız için. Ben de sadece geleceği düşünüyorum, korunacagim ve acele karar vermeyeceğim. Ama eninde sonunda bitireceğim çünkü yapılan saygısızlık ile yaşayamam. Eşime her baktığımda bana ve aileme yapılan saygısızlık geliyor, ailemin üzülmesi onun o iğrenç hakaretleri geliyor.

Eşiniz neden orada size muhtaç? Maalesef erkekler ailelerinin yanında değişiyor bir gün yurt dışından taşınırsanız aileci, ana kuzusu olur eşiniz. Hatanızdan dönmek çok kolay, eğer bittiyse içinizdeki sevgi boşanırsınız.

Ne zaman evlendiniz ki ..
Şimdi mi aklınız başınıza geldi diyeceğim de o sebebten sordum aileniz yeni aklınıza geliyor..

O gün araba da ağza bile alınmayacak küfürleri sarfettiğinde bi tekme ile uyuşturacaktın onu orada..
Şimdi ailen için üzülsen de boş..
İlk gece böyle /“@&/@&&@₺)@“& küfürler eden adamın koynuna girmekte
Offff konuşmayımmm

Evet içimde sevgi kalmadı. Yapılan saygısızlığı ve ailemin yaşadığı üzüntü ve hayal kırıklığını unutacağımı sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…