Evlendigime pişmanım!!!!

Tabi ki hayir hanımefendi. Ben sadece olumsuzlukları tek tek sıraladım. Yerin dibine batsın takıları. Takmadiklari halde havalarindan geçilmedi üstelik kocam olacak adam yüzsüzce düğündekileri bozdurup kınada anasının taktiği çeyreğin bile peşine düştü.

Bazen yanlış tercihler yapıyoruz kaderimiz mi kendi irademiz doğrultusunda bilinmez ama böyle biriyle hayat zor geçer.benim eski eşde buna benzer biriydi allah yardım etsin sana.

Çok teşekkür ederim. Umarım ben de sorunsuzca bosanirim yakın zamanda

Yorumunuza katılıyorum. Bile bile lades demişsiniz.

Hayır sindirmeyi asla düşünmüyorum. Hayatımı bu iki yüzlü,ailemi ve beni en önemli günde üzen ve yıpratan adama harcamak istemiyorum. Kendinden tiksiniyorum.

Herseyi geçmişte bırakın ve net bir karar vererek geleceginiz için doğru adımlar atın. Hepimiz hatalar yapıyoruz üç günlük dünya bundan sonra mutlu ol. Boşanmak kurtuluş gibi size...

Hayır sindirmeyi asla düşünmüyorum. Hayatımı bu iki yüzlü,ailemi ve beni en önemli günde üzen ve yıpratan adama harcamak istemiyorum. Kendinden tiksiniyorum.
Ayrıca ailemi ben kosturmadim, babam adamcağız baktı bu damat bi is halledemeyecek o eşlik etti kosturdu ama yıprandı sinirlendi haliyle ama nikahsız evlenemezdim düğün gününün sabahında nikah gerçekleşti. Hata benim, ben bazı şeyleri göremeyip bu adama acıyıp affettim, gurbetteki yüzünü görüp adam sandım meğer tarla faresiymis kendi çöplüğünde. Herşeyi laf çıktı ailesi de aynı. Lütfen yorum yazarken düşünüp yazın incinebiliyorum, her insan hata yapıyor, siz gurbette hiç yalnız yaşadınız mı? Yaşasaydınız anlardınız..

Ayrılmanız dogru olan
Cocuk yapmayın mümkünse.
Bukadar agır olmasa da aynılarını yasadım hemen hemen.
Sadece benim esim hakaret vs etmedi
Etse zaten 1 dk durmam
Hem suclu hem güclü olmasın bi zahmet
Ama ne düğünümde ne dogumunda ailesi kılını kıpırdatmadı.
Hep benimkiler kostu
Ne gerek var ailelerimizi böyle insanlarla muhattap edelim.
Evlilige de hevesi kalmıyor böyle.
Gİtsin kendi cöplüğünden bulsun kız.
İnsan biyerden sonra elin enayisi ben miyim diyor?

Sonuçta herkes hata yapabilir yanlış kararlar verebilir. Onu niye yaptın diye yargılayıp suçlamaya gerek yok. Olanlar olmuş ve siz farkındalık kazanmışsınız artık. Çiftler arasında denge olduğunda bile evlilik yürütmek kolay değilken bir de böyle bir dengesizlik eklenince daha da zorlaşır. Şimdi düşünüp tamam mo devam mı kararınız almanız gerekir artık, göreceklerinizi zaten görmüşsünüz.

Sırf misafirlere ayıp olmasın diye geleceğinizi yaktığınıza inanamıyorum. Çocuklarıma öncelik olarak kendilerini sevmelerini en önemli olan şeyin kendileri olduğunu diğerlerinin ne diyeceğini umursamadan yaşamalarını öğütlüyorum. Bende maalesef başkaları ne der diye büyütülmüş bir insanım.

Artık bundan sonra zararın neresinden dönersem kardır diyerek boşanmanın çaresine bakacaksınız. Anlattıklarını bakılırsa bu adam müsveddesiyle bir ömür asla geçirilemez.

Kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum. Size de Allah kolaylık versin bir de çocuğunuz var. Siz nasıl bir yol izlemeyi planlıyorsunuz? Ben de ailemi bu tip insanlarla muhatap ettiğim için çok ama çok pişmanım.

Herşeye babam koştudan sonrasını okumaya gerek duymadım. Evlenmeden önce adam sinyalleri yakmış zaten neden evlenipte güzel başınızı ağrıttınız ki.. O sığır gibi yatmış siz koşturmuşsunuz. Evlilik tecrübem yok ama bu tarz birinin evlenmek istemediğini anlardım ve aman ilerde değişir diyerek zamanımı bir hiç uğruna harcamazdım diye düşünüyorum. Geçmiş olsun

Benim esimle sorunum yok .
Sadece ailesinin hicbirsey yapmamasına ragmen ortada dolanmasına sinir oluyorm
Görüsmüyoruz cok fazla.
Gelip torunlarını görüp gidiyorlar
Biz gitmiyorz
Esim cantamın kapıda oldugunun farkında
Suan sadece görüsmüyorz zaten bosver diyor.
İlerisi icin bende kendimde pek heves görmüyorm ama

Yurtdışında yalnız olma psikolojisi çok başka. Insanlarda oralarda farkli kisiliklere bürünüyorlar malesef
Yani boşanın demek zor cümle ama biraz güç kazanmak için sizin kendinize değer vermeyi öğrenmeniz gerek sanırım
Önce kendiniz bunu unutmayın şimdi o akrabalar yaşamıyor bu hayatı herkes evinde mutlu mesut

Eşinizin karaktersizliğine eyvallah da, sizin de bu kadar eğitime rağmen karakteriniz oturmamış.

O küfürleri edecek adam düğünün ortasında bile terkedilir yahu..
Siz hala misafirler vardı, takılar yoktu derdindesiniz.

Bu gidişle hamile de kalırsınız. Sevmediğinize inanmıyorum. Sevmeseniz gayet de güzel boşarsınız.

Çıkın şu arabesk kaderim buymuş triplerinden de gerçekçi düşünün. İstiyorsanız düzeltin, istemiyorsanız boşanın..

Doktora yapmış eğitimli biri olduğunuzu düşünmüyorum çünkü öyle olsaydınız tüm bunlara da göz yummayacak kadar akıllı olurdunuz bence kusura bakmayın. Siz bile bile lades demişsiniz kendinize üzgünüm göz göre göre ateşe atlayarak kendinize borçlanmışsınız şimdi de bu borcunuzu kendinizi ve ailenizi o rezil insanlardan kurtararak ödemelisiniz.

Tamam da babanız demedi kızım gel sen bu işten vazgeç bundan adam olmaz, evlenmeye niyeti olan düzgün insan bunları yapmaz diye. Sanki hepiniz elalem ne der dercesine düğünün olmasını istemişsiniz, başımıza ne geliyorsa hep bu millet ne der düşüncesinden geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…