Evlendigime pişmanım!!!!

Konu disi belki ama Okumakla alakasi yok insanin yolu iyi birine dusmeli biz burda neler gorduk insaatta calisip da iyi bir es olan da var doktor olup karisini doven de
Allah sonunu hayretsin

İnşallah ayrı eve çıkabilmişsindir ve iyisindir. Allah iyilerle karşılaştırsın herkesi, konu sahibine üzüldüm çünkü düğün günü bile ailesini düşündüğü için vazgeçememiş ama sonra yine en çok ailesi üzülmüş Allah onların kalplerine de sabır versin bundan sonra hepsi mutlu olsunlar inşallah

Çocuk olmadan yakayı siyir. Cunku ailenden uzaktaysan ve onlarin uzuntusu aklinda kalan son seyse bu her gun icinden esine dahada kinlenmene sebep olacak... yurumez yani. Ve cocuk olursa inanki su an olabileceginden bin kat.daha.zor olacak ayrilik surecin

Bende çok pişmanım evlendiğim için

Bazen insan bile bike lades diyor işte oysa adam bangır bangır bağırmış ben sana bir kaç beden küçük gelirim diye.

Bence cidden boşan, Çocuk yapmadan kurtulursan çok daha iyi bir evlilik yaparsın, hele yurtdışında

Ya ben en çok bu profil Norveçte naısl yaşıyor ona şaşırıyorum dönerci fln mı?

Öncelikle anladığım kadarıyla bi çeşit bunalımdayken zor günlerinizde yanınızda oldugu için doğru kişi sanmışsınız. Bu çok doğal birşey ama keşke acele etmeseydiniz eminolmadan tanımadan. Bi evliliği ayakta tutan saygı ve sadakattir. Biri şimdiden yok olmuş çok yazık. Yolun başındasınız belki evliliğin vermiş olduğu gerginliği eşiniz size bu şekilde yansıtmış olabilir ona biraz zaman tanıyın. Birazda böyle tanımaya çalısın. Ama önerim kesinlikle cocuk yapmayın olan cocuklara oluyor böyle durumlarda onların psikolojisi mahfoluyor. Birazda eşinizi böyle tanıyın kötü günleri strese verip unutmaya çalısın baktınız olmuyor boşanırsınız. Bunca verilmiş emek var yazık günah şans vermeden yapmayın bir yeni hatalı karar vermiş olursunuz. Sabır anahtardır unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…