evlendiğimden beri ilişkide acı çekiyorum

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
123
4 aylık evliyim. ilişkide çok acı yaşıyorum. doktora da gittim görünür de birşey olmadığını söylüyorlar. ama kesinlikle psikolojik olmadığını biliyorum. gerçekten vajina bölgesinde dış kısımda acı, batma, yanma oluyor. elimle dokunduğumda da böyle. evlenmeden önce de hissetmiştim ama pek aldırmıyordum. ama ilişkide duyduğum acı inanılmaz hele ki ilişkinin ilk 5 dksı çok feci. sonrası biraz alışıyor mu ne oluyor yine de hiçbir zaman tam rahat değilim.

nette araştırdım vulvar vestibulit sendrom hastalığına çok benziyor. doktorların çoğu bu hastalığı bilmezmiş mesela. ama onda zarın ön kısmından bahsediyor. benim ki daha geniş bir bölgede. geri kalan herşey uyumlu anlatılanla. burda iki doktora gitmiştim. şimdi tekrar tekrar doktor doktor gezmeli miyim bilmiyorum. gerçekten doktora gitmek ve doktorun birşey yok deyip iki krem verip göndermesi çok moralimi bozuyor.

aynı şeyleri yaşadım gerçektende berbat bir durum hatta ağlıyordum acıdan.. ama zamanla geçti kuzum doktorlar normal demişti banada hatta sürekli doktora gitmek istiyordum psikolojim bozulmuştu.. çok zor bi durum ama zamanla geçiyor benim 7-8 ay sonra geçmişti

Ben Vvs teşhisi kondu bana da. 6 ay ilaç kullandım. Eğer ilk aydan doğru teşhis konulsaydı topikal kremlerle bile geçebilirdi. Ben biraz geç kalmıştım. Tam 3 sene sonra doğru teşhis konuldu. Doktor doktor şehir şehir gezdim. Psikolojik denilip gönderildin hep. Bu işin Tek doktoru bana göre Süleyman Engin Akhan. Mutlaka git. Muayene ücreti biraz pahalıdır ama kesin çözümü var. Ben gittim. Keşke 3 sene önce gitseydim de bu kadar ilerlemeseydi.

Merhaba bende bu konudan neredeyse üç dört ay çektim. Eşimle ilişkiye girdiğim ilk zaman başladı ama zamanla geçti. Sanki böyle vajinamda bir yara var ve her ilişkide yırtılıyormuş gibi hissederdim. Bir kaç dakika sonra geçiyordu ama. O zamanlar doğum kontrol hapı kullanıyordum doktor kuruluk yapabilir ilaç demişti. Bir süre devam etti ama sonra geçti. Bence seninde geçer. Doktorun bir şey yok demiş sonuçta.

Merhaba ben de süleyman beye gidiyorum size bi kaç şey sormak istiyorum.bana ulaşabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…