- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
4 aylık evliyim. ilişkide çok acı yaşıyorum. doktora da gittim görünür de birşey olmadığını söylüyorlar. ama kesinlikle psikolojik olmadığını biliyorum. gerçekten vajina bölgesinde dış kısımda acı, batma, yanma oluyor. elimle dokunduğumda da böyle. evlenmeden önce de hissetmiştim ama pek aldırmıyordum. ama ilişkide duyduğum acı inanılmaz hele ki ilişkinin ilk 5 dksı çok feci. sonrası biraz alışıyor mu ne oluyor yine de hiçbir zaman tam rahat değilim.
nette araştırdım vulvar vestibulit sendrom hastalığına çok benziyor. doktorların çoğu bu hastalığı bilmezmiş mesela. ama onda zarın ön kısmından bahsediyor. benim ki daha geniş bir bölgede. geri kalan herşey uyumlu anlatılanla. burda iki doktora gitmiştim. şimdi tekrar tekrar doktor doktor gezmeli miyim bilmiyorum. gerçekten doktora gitmek ve doktorun birşey yok deyip iki krem verip göndermesi çok moralimi bozuyor.
nette araştırdım vulvar vestibulit sendrom hastalığına çok benziyor. doktorların çoğu bu hastalığı bilmezmiş mesela. ama onda zarın ön kısmından bahsediyor. benim ki daha geniş bir bölgede. geri kalan herşey uyumlu anlatılanla. burda iki doktora gitmiştim. şimdi tekrar tekrar doktor doktor gezmeli miyim bilmiyorum. gerçekten doktora gitmek ve doktorun birşey yok deyip iki krem verip göndermesi çok moralimi bozuyor.