• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendiği akşam karısını yaktı

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Rusya’da, eşi düğün gününde uyuyakalınca eski sevgilisiyle beraber olan Veronika Filippova adlı kadın eşi tarafından yakıldı.

Düğün gününde fazla içki içtiği için uyuyakalan kocasına sinirlenen 27 yaşındaki Filippova, intikam almak amacıyla eski sevgilisiyle birlikte oldu.

Daha sonra olaydan pişmanlık duyan Filippova, olayı eşine anlattı.

Eşi Ivan Kuzmin ise karısını ateşe verdi. Vücudunun yüzde 80’i yanan kadını kurtarma çabaları sonuç vermedi ve Filippova hayatını kaybetti.

Rusya’nın güneyindeki Volgograd kentinde polis tarafından yakalanan adam, suçunu itiraf etti. Filippova’nın akrabaları, yaptıkları açıklamada, “Eşi, Veronica uyurken üzerine alkol dökerek onu yaktı” sözleriyle cinayeti anlattı.

15 yıl hapis cezasıyla yargılanan Kuzmin’in daha önce de bir cinayet ve 18 yaşından küçük bir kıza tecavüz teşebbüsünde bulunduğu açıklandı.

fft22_mf2361379.Jpeg
fft22_mf2361380.Jpeg
fft22_mf2361381.Jpeg
fft22_mf2361382.Jpeg
fft22_mf2361383.Jpeg
fft22_mf2361385.Jpeg

Kaynak: Radikal

kadın yanmış ölmüş ,konu ile alakasız boy boy fotoğrafı var.
ölmüş insanı magazin haberi yapmak bu şekilde hiç doğru bulmuyorum.
haberin içeriğinde iki tarafında yaptığı yorum bile yapılamayacak kadar kötü, .

Kadın ölmüş arkasından konuşmak çokta uygun olmaz ama yanlış yapmış, adamsa külliyen hatalı, ayrılırsın olur biter, aldatmanın bedeli ölüm olmamalı:KK12:

Dünya üzerindeki tüm kadın cinayetleri ve kadına yönelik şiddetten nefret ediyorum, sadece 1 güncük böyle haberler okumasam şeker dağıtacağım:KK43:

Kadın ölmüş arkasından konuşmak çokta uygun olmaz ama yanlış yapmış, adamsa külliyen hatalı, ayrılırsın olur biter, aldatmanın bedeli ölüm olmamalı:KK12:

Dünya üzerindeki tüm kadın cinayetleri ve kadına yönelik şiddetten nefret ediyorum, sadece 1 güncük böyle haberler okumasam şeker dağıtacağım:KK43:

ceza sistemi hala gelmedi galiba :KK45:

Sitenin bu haberi bu sekil yayinlamasi ve facebook hesabindan paylasmasi da dogru degil. Sitenin adi "kadinlar kulubu" fakat bir kadin cinayetini olen kadinin boy boy fotograflariyla vermesi, olayi cinayet haberinden magazin haberine donusturmus. Bu haberi bu sekilde sitenizde yayinlayan editoru kiniyor, haberdeki kadinin fotograflarinin kaldirilmasini rica ediyorum.

Biri ölmüş, öldürülmüş, ve bu bir Kadin!

Back