Açıkca konuscano zaman canım farklı bı durum senınkı ama korkma yanı tek adam o degıl dunyada.. herkes dıgerı gıbıde degıl kıyaslama bence onu cıkar aklından omrun boyunca kıyaslamayla gtmez cnku..
Bende sevmem açıkcası hiç hoş değil annemin sorma sebebi ben bundan önce 6 yıl birine bağlı kaldım ve sonunda ayrıldığımız bi dönemde beni aldatıp kızı hamile bırakmış söylemedi de evlendikten snr açıkladı oda korkuyor tekrar aynı şeyleri yaşarım diye yoksa baskı kurduklarından değil açıkcası bu korku benim içimdede sürekli var
Erkek arkadaşın ne söylüyor mesela, ne zamandır evlilikten bahsediyor? Sen bir süre ilgini üzerinden çek, umursamaz davran bakalım ne yapacak.
Ya ben şunu çözemiyorum biz neden erkeklere göre yaşıypruz. De ben aranmayı seviyOrum. De ben belirlensin istoyorum kafam karışık. Girese gider demekkimsağlam değilmiş İlişki. parmaklarının üzerinde yürümene gerek yok. Annem soruyor deme tabi ama açık açık bak senin bana hissettirdiklerin bu. Ben seni seviyorum ama kafamda oturmayan şeyler var. Mesela şunlar şunlar.....
şunların olması beni daha mutlu eder. Bildiğin ona göre yaşıyorsun. Kasma bence kendini bu kadar. İkiniz mutlu olcaksınız bir tek o deği.
Uzerine fazla gitme zamana birak baktinki degisen birsey yok yol yakinken irtibati kesersin vaktini bosuna harcamamak icin.. Ailenizi bu iliskiden emin olmadan haberdar etmeseydiniz keske .. karsindaki sahiz belkide evlilige henuz hazir hissetmiyordur kendini..
Ne istediğini bilmeyen bir adamla ömür geçirmeyi mi planlıyorsunuzErkek arkadaşımla 1buçuk yıl oldu aşk muhabbetleri başlayalı.İlk başlarda çok katı davranıyordu ve duvarları vardı.Şimdi ise evlilikten bahsetmeye başladı ama düzenli aramıyor sormuyor sadece hafta sonları yanımda.Bende korkmuyo değilim başkasımı var diye.Belirsizlik üzüyo beni daha hala karar veremedi annemler soruyorlar artık ne olucak diye . Doğum günümde konuşmayı düşünüyorum sizce serbest mi bırakmalıyım yoksa üstüne gidip sonucamı bağlamalıyım ?
Belliki sizinle bir gelecek planlıyor. Çok düşünmeyin bence zaten hayatında başka bir kadın olan adam size ilgisiz olur, her zamanki gibi davranmaz anlarsınız, hissedersiniz. Zamana bırakın. Sizinle ciddi birşey düşünmese bence evlilik ve çocuk konusunda konuşmazdı.2 günde 1 bazen sık sık günlük arıyor günü gününü tutmuyor yüzyüze görüşememek asıl sıkan canımı yani haftasonları çıkıyor ortalığa çalışıyor ama bende çalışıyorum yani 3 günde 1 görüşsek hiç fena olmaz.Sürekli adetlerinden konuşuyoruz evlenince kızımız olursa adını bile dile getirdik doğru zamanımı bekliyor hiç bilemedim acaba babamda almanyada onun dönüşşümü olucak bi yandan güzel düşünüyorum bi yandanda biz kadınlar şüpheciyizdir durmadan kurgularız ya olmazsa soruları gitmiyor yani
Belliki sizinle bir gelecek planlıyor. Çok düşünmeyin bence zaten hayatında başka bir kadın olan adam size ilgisiz olur, her zamanki gibi davranmaz anlarsınız, hissedersiniz. Zamana bırakın. Sizinle ciddi birşey düşünmese bence evlilik ve çocuk konusunda konuşmazdı.
Çok şüpheci olup kendinizi yemeyin. Allah eğer birşey varsa size er geç mutlaka gösterir.