Evlencekmiyiz gidicek mi korkulardan kurtulamıyorum?

Keşke olsa da yapabilsem Allah düşmanıma vermesin ben şimdiki veya başkası kiminle olursa olsun bu korkuyu yaşıycam unutulmaz ve şuanki sevgilime de bunu anlattım elinden geldiği kadar titiz ama belirsiz doğru zaman gelmedi belkide ben acele ediyorum ama artık tek bildiğim yoruldum bu yaşta daha çok gencim sadece aşk derdi diye düşünmesin yazan arkadaşlar daha türlü türlü dert var herkeste var aşk budalası değilim ama artık bişeylerde yoluna girsin ve rahatlayım diye dülşünüyorum

Bir erkek evlenmek isterse , bunu diline dolamaz caba sarf eder ve niyetini belli eder...
Her dkline dolayan evlenseydi , 2 gun cikanlar bile artik evlilikten konusur olmus ..

Fazla ustune dusme , evlilik konusunu actiginda direk sor peki ne zaman aileler tanisacak felan o zaman zaten anlarsin niyetini ..

Uzerine fazla gitme zamana birak baktinki degisen birsey yok yol yakinken irtibati kesersin vaktini bosuna harcamamak icin.. Ailenizi bu iliskiden emin olmadan haberdar etmeseydiniz keske .. karsindaki sahiz belkide evlilige henuz hazir hissetmiyordur kendini..

Erkek arkadaşın ne söylüyor mesela, ne zamandır evlilikten bahsediyor? Sen bir süre ilgini üzerinden çek, umursamaz davran bakalım ne yapacak.

Ya ben şunu çözemiyorum biz neden erkeklere göre yaşıypruz. De ben aranmayı seviyOrum. De ben belirlensin istoyorum kafam karışık. Girese gider demekkimsağlam değilmiş İlişki. parmaklarının üzerinde yürümene gerek yok. Annem soruyor deme tabi ama açık açık bak senin bana hissettirdiklerin bu. Ben seni seviyorum ama kafamda oturmayan şeyler var. Mesela şunlar şunlar.....
şunların olması beni daha mutlu eder. Bildiğin ona göre yaşıyorsun. Kasma bence kendini bu kadar. İkiniz mutlu olcaksınız bir tek o deği.

Erkek arkadaşın ne söylüyor mesela, ne zamandır evlilikten bahsediyor? Sen bir süre ilgini üzerinden çek, umursamaz davran bakalım ne yapacak.

Yaklaşık 6 7 aydır bahsediyor.Ekimden sonra lafı döndü bi ara kız kardeşi evleniyo arkadaşımlada konuşmuş ekime kadar elim bağlı bişey yapamam fln demiş ama bana açıklasa da bende ona göre beklesem veya gitsem benim haberim yok biliyo bu durumdan ilgimi çektiğim zamanlar oldu ben zamanında çok gittim geldi bırakmadı yani bu sefer nasıl bi yol denemeliyim hiç bilmiyorum

Ona göre yaşamıyorum sen cevaplarımı okumadın sanırım korkularım başka benim..

Babamın haberi yok zatn malum herşeyi en son babalar duyar annemler fln biliyo oda dışarı çıktığımda ona haber veriyorum

Ne istediğini bilmeyen bir adamla ömür geçirmeyi mi planlıyorsunuz

Bence evlilik muhabbetini sizin açmanız yanlış olur. Ama umursamaz gibi de davranmayın. Dengeyi sağlayın. Evlilik meraklısı gibi durmayın ama evlilikten kaçıyormuş izlenimi de vermeyin.Aileler genelde böyle sanırım. Bir ilişkiye başlayınca hemen ee ne olucak şimdi tavırlarıyla bizi de ilişkilerimizi de tkiliyorlar.

Belliki sizinle bir gelecek planlıyor. Çok düşünmeyin bence zaten hayatında başka bir kadın olan adam size ilgisiz olur, her zamanki gibi davranmaz anlarsınız, hissedersiniz. Zamana bırakın. Sizinle ciddi birşey düşünmese bence evlilik ve çocuk konusunda konuşmazdı.

Çok şüpheci olup kendinizi yemeyin. Allah eğer birşey varsa size er geç mutlaka gösterir.

Allah'tan başka kimse bilemez şüphesiz ama içim daha çok rahatladı burda yazılanlarla teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…