Farkındaysanız borç ta yazdım ve 18 yaşıma gelmem şartmı geçmişimi öğrenmek için
18 yasında reşit olcam 18 yaşından bi küçüğe borç ve miras kalmaz mantıkenÖyle borç falan olsaydı şimdiye çoktan seni bulurlardı merak etme. Ayrıca geçmişinizi nasıl öğreneceksiniz ki? İnsan ne zaman öğrenmek isterse o zaman öğrenir, belli bir yaşa gelmenin alakasını anlayamadım..
Sen şu an yalan ir hayat yaşamıyorsunki....boşver uğraşma böyle şeylerleİşte gerçek ailemi öğrendiğimde gerçek yaşamını soy adımı nufusuma gore bir kayidım vardır herhalde
Saol . peki 18 yaşıma gelmem gerekiyor muMerhaba canım durumuna üzüldüm gerçekten okuyunca kötü oldum ama şöyle soyleyim ben okuyorum dışardan hukuk kitabımda evlatligin öz ailesinden de evlatlık alan aileden de miras alabileceği yazıyordu borç işini bilmiyorum ama bilen arkadaşlar yardımcı olurlar...inşallah kafandaki sorulara cevap bulursun canım Allah yardımcın olsun canim
Zonguldak tan antalya ya transfer oldum ama beni aldıkları yurt yıkılmış mı taşınmışmı öyle birşeyler olmuş18 yaşından küçüğe de miras kalır bu bir.. İkincisi sizi bıraktıklarını düşündüğünüz kuruma dilekçe ile başvuruyorsunuz. İstediğiniz gibi şecerenizi dökmeyeceklerdir ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?