O sert meyve hakkında tam bilgiye ulaşamadım herkes farklı yapmışİnşallah Meryem Ana Otu işe yarar
Eğer hayırlı ise hamile kalırsın bebek sahibi olursun amin (bu arada ben hacdan gelen hurmayı yiyorum . Elmayı yedim ayva kaldı diomuşum:) geldiler yine bana... bu sefer hacdan aynı anda hem elma hem hurma hem sert meyve hem de ot geldi e 3 aylar da geldi bilmiyorum artık)
Ben de araştırdım farklı bilgilerO sert meyve hakkında tam bilgiye ulaşamadım herkes farklı yapmış
Güzel duaların için amin canım nasipte ne varsa onu göreceğiz bakalım hayırlısını istiyoruz Rabbimden belki de hayırlı vakit henüz gelmedihayırlısı ❤
Ama çok sert kırılması çok zor neyse, üzerine İbrahim suresinin sondan ikinci sayfasını 7 defa okuyunBen de araştırdım farklı bilgiler
Kırıp yarı yarıya yicez boşver
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
İnşallah canım .Ama çok sert kırılması çok zor neyse, üzerine İbrahim suresinin sondan ikinci sayfasını 7 defa okuyun
❤❤İnşallah canım .
Bana da gelcek umreden inşallah işe yarar rabbim yardimcimiz olsun niyetini al kalbini temiz tut rabbim o guzel gunleride bize gostercek bizde kucagimiza alip gerile gerile gezcek cocugumuzlaİnşallah Meryem Ana Otu işe yarar
Eğer hayırlı ise hamile kalırsın bebek sahibi olursun amin (bu arada ben hacdan gelen hurmayı yiyorum . Elmayı yedim ayva kaldı diomuşum:) geldiler yine bana... bu sefer hacdan aynı anda hem elma hem hurma hem sert meyve hem de ot geldi e 3 aylar da geldi bilmiyorum artık)
Ah canım amin ya inşallahBana da gelcek umreden inşallah işe yarar rabbim yardimcimiz olsun niyetini al kalbini temiz tut rabbim o guzel gunleride bize gostercek bizde kucagimiza alip gerile gerile gezcek cocugumuzla
Okudum Allah kabuletsin evlat hasretiyle yandirmasin tez zamnda hayirli saglikli evlatlar versin2 tane de ben okuyayim arkadasimiz icin
Amin allah razı olsun sizdenOkudum Allah kabuletsin evlat hasretiyle yandirmasin tez zamnda hayirli saglikli evlatlar versin
2 tane de ben okuyayim arkadasimiz icin
Ah canım inşallah@VayneymisErwaaaa amin kızlar inşallah rabbim yar ve yardımcımız olsun bizede o güzel duyguyu tattırsın en kısa zamanda inşallah.Allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?