Canım kalan 3'de ben alıyorum. Herkesin ağzına yüreğine sağlık. Allah razı olsun. Rabbim kabul etsin inşallah.Kalan 3
Allah kabul etsin canımCanım kalan 3'de ben alıyorum. Herkesin ağzına yüreğine sağlık. Allah razı olsun. Rabbim kabul etsin inşallah.
Amin canım benim allah senden de razı olsun inşallah hayırlı haberler alırız hep beraber seviniriz5 tane aldim simdiden hepinize cok tsk ederim rabbim ne muradiniz varsa hayirlisiyla tez zamanda versin inşallah
A.s canım saolasın inşallah hepinize yaşatsın bu duyguyu Rabbim seninde yüzünü güldürsün işler yolunda gitsin bu mübarek günlerdeKızlar s.a mazeretim devam ediyoSupurgesizcadiii35 ve L lazirist hamile imiş çok sevindim Allahim tamamına erdirsin yarın kontrolum var banada dua edin ilk tüp bebek için yumurtalar buyutuluyo Allahım hepimize hayırlı evlatlar versin inşaallah bu mübarek gece hurmetine. Recep atınız mübarek olsun Hakkimizi helal edin
Zamanı varmı canım ???@Vayneymis canım bana 1 tane yazar mısın?
Birde 70.000 lem Yelid çekiyorum. Rica etsem duama katılır mısınız? Çok istemiyorum çekebildiğiniz kadar 100/200 bile olur önemli olan duam da duanız ve nefesiniz olsun. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Yok canım. Diğer topikten sağolsun arkadaşlarım da okudu. Belki sizde az da olsa benim için dua ederseniz sevinirim.Zamanı varmı canım ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?