Sağol canım Merve die niyet eder misin ben kendime 8 yazmıştım ama 1 tanesini daha tamamlamamıştım 7 ye indiriyorumBen yeni gördüm mesajı okurum ama kime niyet edeceğim ?
Tamamdır okuyunca yazarım yine .Sağol canım Merve die niyet eder misin ben kendime 8 yazmıştım ama 1 tanesini daha tamamlamamıştım 7 ye indiriyorum
Merve adlı kuluna die niyet edebilirsin canım
Aaa ne çabuk bitti dün başlandı sanırım dimiArkadaşlar 41 tamamlandı alıp okumayanlar yarın akşama kadar okuyabilirler fazla okunmasın bilginiz olsun
Tamam canımAçılacak 2 güne :)) seni de not ediyorum
EvetAaa ne çabuk bitti dün başlandı sanırım dimi
Amin inşallahOkuyan okumakta olan herkesten Allah razı olsun ağzınıza yüreğinize sağlık umarım hepimizin duası tez zamanda kabul olur
Tamam canım benim teşekkür ederiz allah razı olsun@Vayneymis canım ben bu sefer alamasam olur mu (çok eksik varsa ve zamanı onemli degilse yine okurum) bi önceki arkadaş in okuyamadım birde biri özelden istemiş birde normal dışardan hurma geldi üstüne okim diye birde şahsıma her gün okuduğum var ezber dj hatim di kurstu derken vakit kalmıyor biraz düzene gireyim fazla fazla okurum inşaallah
Amin allah razı olsun :)) evet uzunokudum ben meryem suresini. Nasıl uzunmuş. İnsan tek başına 41 taneyi çok zor okur. Allah dualarımızı kabul etsin. Rabbim Merve Şahsına akil ruh ve beden sağlığı yerinde nur topu gibi bebek ya da bebekler nasip etsin. Allah çocuğundan yüzünü güldürsün, huzurla bebeğini analı babalı büyütmek nasip etsin. Mutlu huzurlu bi bebek olsun , anasına babasına devletine hayırlı bir evlat olsun.
Tamam canım benim allah razı olsun[/QUOT
ya hakkınızı helal edın ben 1 tane alıp okucam dedım mısafırım sımdı gıttı abdest aldım okusam olur mu 41 e tamamlanmjs ama vıcdan azabı cekıyorum suan rabbım ıns merve kulına hayırlısıyla anne olmayı nasp eder ıns okunan surelerın yuzu suyu hurmetıne evladına kavusur hakkınızı helal edınArkadaşlar 41 tamamlandı alıp okumayanlar yarın akşama kadar okuyabilirler fazla okunmasın bilginiz olsun
Liste bitmiş isil sana yine bilgi gecer sanirim tammlanmis okumana gerek yok die bilgim var.isil buralardausa yazar sanaokudum ben meryem suresini. Nasıl uzunmuş. İnsan tek başına 41 taneyi çok zor okur. Allah dualarımızı kabul etsin. Rabbim Merve Şahsına akil ruh ve beden sağlığı yerinde nur topu gibi bebek ya da bebekler nasip etsin. Allah çocuğundan yüzünü güldürsün, huzurla bebeğini analı babalı büyütmek nasip etsin. Mutlu huzurlu bi bebek olsun , anasına babasına devletine hayırlı bir evlat olsun.
Amin Seninkini de katarak saydık 41 i :)) yarına kadar zaman var ki:))ya hakkınızı helal edın ben 1 tane alıp okucam dedım mısafırım sımdı gıttı abdest aldım okusam olur mu 41 e tamamlanmjs ama vıcdan azabı cekıyorum suan rabbım ıns merve kulına hayırlısıyla anne olmayı nasp eder ıns okunan surelerın yuzu suyu hurmetıne evladına kavusur hakkınızı helal edın
Yarın geçicez zaten alınanlar okunsun die.regl olursan bilgi verirsin evet bitti 41Işılcim ben henuz adet olmadim ama agrim var yarin büyük misafirlerim gelecek yemege almak zorundayim bugünde yapabildigimi yapıyorum yapamadiğim sabaha kalacak.hasta olmazsam sabah erkenden namazdan sonra bi tane okurum eger gececegimiz belliyse diger arkadasa ona göre alayim ben bitane. Ama olurda adet olursam bilgi gecerim canim
Tamam canım Allahın ıznıyle okucam ustumdekı yuk kalkar bu sayedeAmin Seninkini de katarak saydık 41 i :)) yarına kadar zaman var ki:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?