EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

Sadece Merve için okuyoruz A aselatilgan
Kurallar!!!!

1- sadece bir kişiye niyet edip aramızda 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok

2- 2 kez bildirim yapmayanlar listeden çıkarılır

3- sohbet etmek yasaktır

Not: herkes en az 1 sure okumalı

NOT: Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yerinde kalp simgesi vardır

——-Listemiz alımlara kapalıdır ——-

1- ceymi
8- @selcanmehmetcan 2
9- [USER=528994]@nursevdi 1
10- kalp
11- isteği üzerine çıktı
12- [USER=842122]@lionyez 0
13- [USER=865974]@Burcinak reyhan Burçin eşi Emre 0
14 [USER=779076]@Mfsg 1
15- [USER=818537]@Gokkusagi80 kadriye 3
16- [USER=797745]@bezginblog emine kızı Esra 1
17- [USER=872542]@aselatilgan merve 1
18- [USER=835630]@gunes0101 şeyda 1
19- çıktı
20 [USER=873694]@Gullbahcemm tülay ve eşi İsmail 1
21 [USER=708113]@Yariiimm
1
22 @nisan06
23 @Yasmin42423
24 @Erolummm semanur
25 [USER=630190]@glmserser seçil 1
26 [USER=685737]@Halitim

27- @Meleekk3 1
28- @Sevgi999 6
29- @amineazra
@Lorentz 1
Liste dışı 2
[/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]

Tamam canım benim teşekkür ederiz allah razı olsun

Lorentz şindiden allah kabul etsin allah razı olsun

okudum ben meryem suresini. Nasıl uzunmuş. İnsan tek başına 41 taneyi çok zor okur. Allah dualarımızı kabul etsin. Rabbim Merve Şahsına akil ruh ve beden sağlığı yerinde nur topu gibi bebek ya da bebekler nasip etsin. Allah çocuğundan yüzünü güldürsün, huzurla bebeğini analı babalı büyütmek nasip etsin. Mutlu huzurlu bi bebek olsun , anasına babasına devletine hayırlı bir evlat olsun.

Amin allah razı olsun :)) evet uzun
Bu yüzden daha çok kişi olmaya çalışıyoruz
Hepimiz toplanıp 41 yapıyoruz

Tamam canım benim allah razı olsun[/QUOT
Arkadaşlar 41 tamamlandı alıp okumayanlar yarın akşama kadar okuyabilirler fazla okunmasın bilginiz olsun
ya hakkınızı helal edın ben 1 tane alıp okucam dedım mısafırım sımdı gıttı abdest aldım okusam olur mu 41 e tamamlanmjs ama vıcdan azabı cekıyorum suan rabbım ıns merve kulına hayırlısıyla anne olmayı nasp eder ıns okunan surelerın yuzu suyu hurmetıne evladına kavusur hakkınızı helal edın

Işılcim ben henuz adet olmadim ama agrim var yarin büyük misafirlerim gelecek yemege almak zorundayim bugünde yapabildigimi yapıyorum yapamadiğim sabaha kalacak.hasta olmazsam sabah erkenden namazdan sonra bi tane okurum eger gececegimiz belliyse diger arkadasa ona göre alayim ben bitane. Ama olurda adet olursam bilgi gecerim canim

Liste bitmiş isil sana yine bilgi gecer sanirim tammlanmis okumana gerek yok die bilgim var.isil buralardausa yazar sana

Amin Seninkini de katarak saydık 41 i :)) yarına kadar zaman var ki:))

Yarın geçicez zaten alınanlar okunsun die.regl olursan bilgi verirsin evet bitti 41

Ben sabah namazdan sonra biseyle karsilasmazsam okumaya calişirim yine cunku sonra ise guce yemege dalarsam bete giremeyebilirim sayet okursam da kisada olsa girip okudum derim tamm mi canim hayirli geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…