EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

Hisleri MeTercüman oldun Rabbim in kudreti sonsuz kendi katından tedaviye gerek kalmadan versin inşaallah kucağımızı boş birakmasin inşaallah

Olur okurum. guvenilirmi bilemedim ama whatsap grubu kuralım çünkü burada kim okudu kim okumadi takibi zor olmaz mi
Bir arkadaş daha WhatsApp gurubu kuralım yazmıştı hatta o mesajı beğenmişsiniz şaşırdım eski bir mesajdı. Maalesef WhatsApp yasak

Hisleri MeTercüman oldun Rabbim in kudreti sonsuz kendi katından tedaviye gerek kalmadan versin inşaallah kucağımızı boş birakmasin inşaallah
Amin amin amin canim azicik durayim die çiktim netten acildim ama yine basladim Rabbim hayirlisiyla versin insallah boynumuz kildan ince O ne büyük vekil Ona kurban olayim.
Inşallah verir umudumuzu gaflete düşürmesin Rabbim

Canım ben almadan önce kalan 10 su şimdi 14 olmuş bunu pek anlayamıyorum bağışla. Okuyamayan mı oluyor siliyorsun.
Canım bi önceki listede almıştın sora okuyamadın fazla okunduğu için de düşmüştük seninkini . Bu ihtimali gözeterek sordum

Canım bi önceki listede almıştın sora okuyamadın fazla okunduğu için de düşmüştük seninkini . Bu ihtimali gözeterek sordum
Anlıyorum tabi ki sorabilirsin. Bazen oluyor bazı aksilikler. Kadriye arkadaşımız için kalan 10 okumuştum şimdi 14 okudum o yüzden sordum okumayıp çıkan mı oldu? Ben de kendime okuma taraftarı değildim açıkcası 1 tane okudum ama herkes okuyunca niyet edip dua ederim diye düşünmüştüm eşim okumamıştı. Fazlada olunca 41 olsun diye ben niyet etmedim iyi de denk geldi fazla okunsun istememiştim. Rabbim dualarımızı kabul etsin tekrardan çok teşekkür ediyorum sanada.

Anladım canım kopyalarken sehven olmuştur bişey değil amin cümlemizden

İnşallah canım Allah büyüktür

Kadriye için okuyoruz @Gokkusagi80
Kurallar!!!!

1- sadece bir kişiye niyet edip aramızda 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok

2- “bu listeden”kimse çıkarılmayacaktır

3- sohbet etmek yasaktır

Not: herkes en az 1 sure okumalı

NOT: Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yerinde kalp simgesi vardır

——-Listemiz alımlara kapalıdır ——-

1- ceymi aysel 0
2- H hayalalemiveben 1
3- R Rad-8 0
4- Erwaaaa mazeretli
5- R4bi4 ?
6 @Vayneymis ışıl 1
7- Cikolatalikurabiyem 0
8- @selcanmehmetcan 2?
9- nursevdi 2
10- kalp
11- isteği üzerine çıktı
12- L lionyez sıfır
13-@Burcinak reyhan Burçin eşi Emre sıfır
14 Saklicennet 2
15- @Gokkusagi80 kadriye 0
16- bezginblog emine kızı Esra 1
17- A aselatilgan merve 6
18- gunes0101 şeyda 1
19- @Mucizeolsakeske
20 Gullbahcemm tülay ve eşi İsmail 2
21 @Yariiimm
22 @nisan06 0
23 @Yasmin42423 1
24 @Erolummm semanur 3
25 @glmserser seçil 1
26 @Halitim 0
27- @Meleekk3
28- @Sevgi999 10
29- @amineazra o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…