EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

SEVDAM07 için okuyoruz

Üç günde bir sadece bir kişiye niyet edip 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok
Okumayanlar listeden çıkarılır
Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yanında işaret vardır

1- ceymi 0
2- H hayalalemiveben 0
3- R Rad-8 0
4- Erwaaaa 5
5- Rakika 0
6- R4bi4 0
7- @Vayneymis 3
8- Cikolatalikurabiyem 1
9- @selcanmehmetcan o
10- Çıkarıldı
11- çıkarıldı
12 nursevdi 2
13 T Tatlianne20 0
14- çıkarıldı
15 B Burcinak 1
16 miyaww__ 2
17 @Mucizeolsakeske 1
Çıkarıldı
19 gunes0101 0
20 @esrayg 1
21 A aselatilgan 3
22 P pembehayaller06 0
23 @Hayalimdi gercek oldu 2
24 @Gokkusagi80 kadriye 1
25 çıkarıldı
26 @Mfsg 1
27 Gullbahcemm 1
28 Yariiimm 2
29- N nisan06 1
30- Yasmin42423 1
31- Erolummm 1
32- çıkarıldı
33- @glmserser 1
34 USER=685737]@Halitim[/USER] 2

turuncusemsiye en son perşembe aktifmiş canım
ben mazeretliyim demiştim. ama bu kadar acele ediyorsunuz ben devam etmeyim en iyisi daha devam ediyor adetim çünkü. beni listen çıkara bilirsiniz sorun oluyorsa. ayrıca yoğun olduğum için her zaman giremiyorum.

ben mazeretliyim demiştim ve bu hafta başlayacağımı söylemiştim henüz reglim bitmedi ilaçların etkisinden sanırım. ayrıca her gün giremiyorum. listeden çıkarmışsınız zaten beni

Merhaba
Ara ara olarak değil. İki gün üstüste bildirim yapmayanlar listeden çıkarılır ilk sayfada kurallar yazıyor
1tane okudum.
Her gün giremeye bilirim. Her ihtimale karşı, temkinli olmak istedim.
Ben listeye girmek için değil, ALLAH Rızası için bayanlara yardım amaçlı okuyacaktım. Neyse Sizlere Kolay Gelsin

ben mazeretliyim demiştim. ama bu kadar acele ediyorsunuz ben devam etmeyim en iyisi daha devam ediyor adetim çünkü. beni listen çıkara bilirsiniz sorun oluyorsa. ayrıca yoğun olduğum için her zaman giremiyorum.
Ben müsait olmadığını kastederek en son aktif saatini söyledim zaten

Sevdam07 icin 2 tane okudum rabbim kabul eylesin

Arkadaşlar bi ricam olacak ama mümkünse ben kendim içinde 41 gün bi tane meryem suresine başlamıştım fakat bugün regl oldum benim için bu süre zarfında hergün bi tane meryem suresi okuyabilecek olan varmı çünkü devam edilmesi gerekiyormuş Allah rızası için etrafımda okuyabilecek kimse yok çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…