- 25 Mart 2018
- 1.235
- 1.425
- 63
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
- #1.861
Yok vermedi herhangi bişeu. Folik asit verdi. Kanamam çok olmuyor ama bi bu sabah oldu o da avuç içi kadarCanim cok cok erken daha bu degerle kese görünmez yat dinlen kendini yorma progesteron verdiler mi kanama icin
Amin inşRabbim inşallah hayırlısıyla hamilesindir canım kötü bı durumla karsilasmazsinnyks_42
Cok sagol canim simdi grdum mesajını. Mahkemelik durumlarimiz var sikayetler felan onlarla ugrascaz artik. Iyi olmaya calissamda aklima onlar geldikce tabiki moralim bozuluyor. Allaha dua ediyorum çabucak geçsin bu kotu gunler. Ve biliyormusunuz kizlar artik cocuk icinde doktora felan gitmiycem.allah neyi ne zman nasip ederse ozman olsun. Cunku evliligimde hicbirsey net degilS Sabirsiz-bklyn nasilsin canim durumunuz duzeldi mi?
Hayırli olsun insallah iki gune bir kan testini tekrar ettirir diye.dusunuyorum doktorunuz bende oyle olmustu muhtemelen hafif lekelenme seklinde kanamanizda olmuş yerlesme kanamasidir. Rahme tutunma asamasinda suanda minik kuş Rabbim daim eylesin sonuna kadar gitmeyi nasip eylesin insallah meleginiziMerhabalar kızlar iki üç gündr hastaneler arasnda kaldım
Test yaptım pozitif çıktı ama keseyi henüz göremedik. Şu ara beklemedeyiz. Ve ara ara kanamamoluyor çok endişeliyim. Dualarnzda bni de anın inş
Allah yardimcin olsun tez zamanda felaha cikarsinCok sagol canim simdi grdum mesajını. Mahkemelik durumlarimiz var sikayetler felan onlarla ugrascaz artik. Iyi olmaya calissamda aklima onlar geldikce tabiki moralim bozuluyor. Allaha dua ediyorum çabucak geçsin bu kotu gunler. Ve biliyormusunuz kizlar artik cocuk icinde doktora felan gitmiycem.allah neyi ne zman nasip ederse ozman olsun. Cunku evliligimde hicbirsey net degil
allah razı olsun inş dediğiniz gibidir lekelenme oldukça yüreğim hop ediyor. rabbim isteyen herkese bekletmeden sağlıkla versin herkese dua ediyorum , edeceğim bu gruptaki.Hayırli olsun insallah iki gune bir kan testini tekrar ettirir diye.dusunuyorum doktorunuz bende oyle olmustu muhtemelen hafif lekelenme seklinde kanamanizda olmuş yerlesme kanamasidir. Rahme tutunma asamasinda suanda minik kuş Rabbim daim eylesin sonuna kadar gitmeyi nasip eylesin insallah meleginizi
Aminnn insallah canim allah razi olsunAllah yardimcin olsun tez zamanda felaha cikarsin
Bence baska bir dr a daha gitYok vermedi herhangi bişeu. Folik asit verdi. Kanamam çok olmuyor ama bi bu sabah oldu o da avuç içi kadar
Tekrar konrtole gittin mi canim durum ne di r100 aldım
yrn gdecem cnm. belki senle peş peşeyizdir. seni de yeni fark ettim. maşallah gözün aydın bir de bişey soracağım keseyi görebildin mi cnmTekrar konrtole gittin mi canim durum ne di r
Ben hamile degilim canim yani varsa da bilmiyorum oylesine takvum yaptim adetime daha 10 gun var:)yrn gdecem cnm. belki senle peş peşeyizdir. seni de yeni fark ettim. maşallah gözün aydın bir de bişey soracağım keseyi görebildin mi cnm
Bm de bugün gittim dr.a . Ne yazıkki olmamış gebelik. Tutunamamış hcg beta 83'e düşmüş öyle yıkıldım kiBen hamile degilim canim yani varsa da bilmiyorum oylesine takvum yaptim adetime daha 10 gun var:)
Kimyasal gebelik yani Gecmis olsun Rabbim hakkinda hayirlisini versin onumuzdeki a aya insAllahBm de bugün gittim dr.a . Ne yazıkki olmamış gebelik. Tutunamamış hcg beta 83'e düşmüş öyle yıkıldım ki
Amin canim Rabbim hepimize guzel haberler almak nasip etsinDil-i bitab bi an heyecanlandım bende takvimini görünce :) inşallah on güne kalmaz güzel haberini alırız :)
kalan 400 ü de ban alıyorum benim için kalan yokyeni arkadaşa geçebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?