- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
- #1.621
Gönlünden koptugu kadar sadaka vericeksin canim okuma bitince de vericeksinKizlr bsy sormak istyrm. Sira bana geldigi zman ne yapmam lazim
Ve sadaka olark ne vermm lazim
Ekliyorum canim 350 okursunKizlar benide eklermisiniz
350sini alabilirim kime okunuosa
Kalan 1300 canimkalan 1350
Yani hem baslarken hemde okuma bittikten sonra iki kezmi verilcekGönlünden koptugu kadar sadaka vericeksin canim okuma bitince de vericeksin
ne kadar kafaya takmıyoruz desekde aslında bilinçaltında hep var bu düşünce :) ( kendimden biliyorumGunydin kizlr.sizle bsy paylasmk istyrrm adet donemm bittiktn sonra.hergun istisnasiz hergun ruyamda bebek goruyorum farkli farkli.ama her seferinde umitleniyrm galiba vesile oluyor diye.gercktn artk cok yoruldum bu ruyalrdan neden goruyorum kafaya takip yatmiyrm hic aklimda bile olmuyor ama gercekten artik bebek ruyasi gormek istemiyorum ve hep erkek bi bebek goruyorum.
Evet canimYani hem baslarken hemde okuma bittikten sonra iki kezmi verilcek
Gunydin kizlr.sizle bsy paylasmk istyrrm adet donemm bittiktn sonra.hergun istisnasiz hergun ruyamda bebek goruyorum farkli farkli.ama her seferinde umitleniyrm galiba vesile oluyor diye.gercktn artk cok yoruldum bu ruyalrdan neden goruyorum kafaya takip yatmiyrm hic aklimda bile olmuyor ama gercekten artik bebek ruyasi gormek istemiyorum ve hep erkek bi bebek goruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?