- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
- #1.301
NedennnnRakika canım liste bitince beni çıkarır mısın?
Hafızlıgımı yapmam gerek canımNedennnn
Tamam canım benimR
Hafızlıgımı yapmam gerek canım
Maşallah sana ve senin gibi olan kardeşlerime bacım Allah zihninizi kuvvetlendirsin inşallahR
Hafızlıgımı yapmam gerek canım
Allah razı olsun canım, Rabbim sizlere de nasip etsinMaşallah sana ve senin gibi olan kardeşlerime bacım Allah zihninizi kuvvetlendirsin inşallah
inşallah ancak çok zor be canım ezberlediğim o kadar duayı hep geri unuttum tekrar ediyorum yeniden ezberliyorum yine unutuyorum. Hafızam o kadar doluki başka şeylerle ne kadar unutkan olduğumu bir ben bir Rabbim bilir çok öyle ocağın üstunde caydanlik unuttuğum prizde ütünün fisini takıli biraktığim oluyorAllah razı olsun canım, Rabbim sizlere de nasip etsin
Nasip kısmet canım, 65 yaşında olan bir teyzeyi okumuştum, normalde ben de senin gibi unutkanım Rabbim kelamını ezberleyene ayrı bir zihin açıklığı veriyorinşallah ancak çok zor be canım ezberlediğim o kadar duayı hep geri unuttum tekrar ediyorum yeniden ezberliyorum yine unutuyorum. Hafızam o kadar doluki başka şeylerle ne kadar unutkan olduğumu bir ben bir Rabbim bilir çok öyle ocağın üstunde caydanlik unuttuğum prizde ütünün fisini takıli biraktığim oluyor
Maşallah canım ne mutlu sanaNasip kısmet canım, 65 yaşında olan bir teyzeyi okumuştum, normalde ben de senin gibi unutkanım Rabbim kelamını ezberleyene ayrı bir zihin açıklığı veriyor
Tamam canım benim ayırdım kenara biterse başlayabiliriz inşallahftmclk fatmam sadakanı ver gülüm:)
Mazeretlendim canim ben bilgin olsunftmclk fatmam sadakanı ver gülüm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?