- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
- 198
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
- #1.241
Rabbim yardımcınız olsun. Sağlık sıhhat versin inşallahBanada okurmusunuz Allah rızası için.hamileydim 3 yıllık uğraş sonun da.ama şu anda düşük yapmayı bekliyorum. Mübarek gecenin hürmetine.bana da dua edin benimde hayırlı sağlıklı bir evladım olsun.
Amin sağolun ALLAH RAZI OLSUNRabbim yardımcınız olsun. Sağlık sıhhat versin inşallah
Amin Rabbim umduklarınıza nail kokrtuklarınızdan emin eylesinBanada okurmusunuz Allah rızası için.hamileydim 3 yıllık uğraş sonun da.ama şu anda düşük yapmayı bekliyorum. Mübarek gecenin hürmetine.bana da dua edin benimde hayırlı sağlıklı bir evladım olsun.
Canım benim inşallah Rabbim bebeğini sana bağışlar hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip ederBanada okurmusunuz Allah rızası için.hamileydim 3 yıllık uğraş sonun da.ama şu anda düşük yapmayı bekliyorum. Mübarek gecenin hürmetine.bana da dua edin benimde hayırlı sağlıklı bir evladım olsun.
Allah razı olsun ama düşmesi kesinleşti. Beta hcg düşmeye başladı zaten.Canım benim inşallah Rabbim bebeğini sana bağışlar hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder
Şöyle düşün canım, dünyaya gelse, yatalak olsa, ağır engelli olsa, gözünün önünde günden güre erise ne kadar büyük bir acı olur bir anne için. O yüzden Rabbim den her şeyin hayırlısını istemek gerek. Demek ki bu bebeğin dünyaya gelmesini hayırlı görmedi senin için. Bir sağlık sorunun yoksa yine olur bebeğin inşallahAllah razı olsun ama düşmesi kesinleşti. Beta hcg düşmeye başladı zaten.
Polikistikoverliyim . 3 yıl boyunca hastanelerde süründük. Bu sürprizdi. İnşaallah Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah en kısa zamanda benide unutmasın.Şöyle düşün canım, dünyaya gelse, yatalak olsa, ağır engelli olsa, gözünün önünde günden güre erise ne kadar büyük bir acı olur bir anne için. O yüzden Rabbim den her şeyin hayırlısını istemek gerek. Demek ki bu bebeğin dünyaya gelmesini hayırlı görmedi senin için. Bir sağlık sorunun yoksa yine olur bebeğin inşallah
Ediyoruz büşracım hoşgeldin :)Kizlar merhaba yeniden araniza katilmak istiyorum ara sayfalari okuyamadim ne durumsaniz listeler devam ediyor muRakika
Üzülme canım benim inşallah bi daha sağlıklı bi şekilde nasip olurAllah razı olsun ama düşmesi kesinleşti. Beta hcg düşmeye başladı zaten.
Hosbuldum canim kime kac okuyorum simdiEdiyoruz büşracım hoşgeldin :)
@bahar1143e okuyoruz 1700 kaldı canımHosbuldum canim kime kac okuyorum simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?