- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.438
- 548
- 33
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
- #1.061
Fatmam sen sadakanı verip haber ver, Bahar'ın okuması biter bitmez başlayalım inşallah :)Bahar için 700 aldım kalan 500
Tamam canım benimFatmam sen sadakanı verip haber ver, Bahar'ın okuması biter bitmez başlayalım inşallah :)
Kenara sadaka niyetiyle ayırman kafi canimBen paramı niyet edip kenara ayırayım canım duaya başlayalım olur mu beklemesin arkadaşlar çünkü bu aralar dışarı çıkarmıyım bilmiyorumRakika
Tamam Hanife’cim ayırdım kenara bitince başlayabiliriz inşallahKenara sadaka niyetiyle ayırman kafi canim
500 aldim kalan 0 Fatmaya baslayabiliriz canim simdi okurum aldigimi.Bahar için 700 aldım kalan 500
Tamam canim ben de listeyi paylasiyim bu arada500 aldim kalan 0 Fatmaya baslayabiliriz canim simdi okurum aldigimi.Rakika
Tamam canimFatma için 374 tane aldım kalan 4400. Liste bittikten sonra ayrılacağım haberin olsun canımRakika
Amin...Herkesten Allah razı olsun...Dualarimizi Allah kabul etsin inşallah...Hepinizin ağzına yüreğine sağlık kızlar ❤ Allah kabul etsin Baharımıza da hayırlı sağlıklı evlatlar versin cıvıl cıvıl neşeli çocuklar oynasın evinde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?